FIV 200
Raspunsuri - Pagina 8
KoraPop spune:
Husky sunt cumintica….Bafta in continuare!Si vineri te asteptam cu vesti bune!!!La ce analize superbe ai sigur va fi asa!
Ioanatugs bafta multa si tie !!!!!
Oanademunck na, ca m-ai facut sa lacrimez cand ai scris de sotul tau….mi se rupe si mie sufletul pentru al meu,ei isi doresc atat de mult...,al meu spera si se consuma in interiorul lui,asa ii e firea….Fii tu tare in fata lui,ridica-l si incurajeaza-l ca vad ca esti o fire hotarata si ambitioasa!Bravo!
Daniela74 multumesc pentru incurajari.Eu v-am tot zis sa nu mai scrieti ca sunteti sigure ca voi reusi pentru ca nimeni nu poate fi sigur,numai DD,dar nu ma ascultati…eh,sa va fie guritele aurite!Cred ca stii ca au existat reusite si cu embrioni pusi in ziua 2,desigur cu cat sunt mai mari,sunt mai puternici si au sanse mai mari de implantare,dar pana la urma e important ca ei sa fie de calitate din toate punctele de vedere,sa le placa in uter etc,s-au vazut nereusite chiar cu blastocisti.Nimic nu e sigur,nu exista o reteta standard de success.Totul e voia lui DD!
Cristiniciule tu ce mai faci,ia vino si tu cu raportul!
KITTA bravo mey,asa te vreau!M-ai luat de data asta!Sa auzim numai super vesti si de acum incolo!Fa-le si da-le tot ce au nevoie ca asa fac mamicile adevarate cu puisorii lor!Doamne ajuta!!!
Miky01 FELICITARI mamicooooo!Sa ai un baietel sanatos si norocos toata viata!!!
Sheri totusi ai facut progesterone injectabil desi nu era nevoie?Mai-mai!Sa stii ca si eu dupa ET am inceput sa am niste pofte…a fost mama aici pana acum doua zile si mi-a gatit “n”-spe feluri de papa cum imi place mie,tot mananc si acum si parka nu sunt satula niciodata.Trebuie sa am mare grija san u ma ingras.Eu cred ca asta e efectul hormonilor injectati in organism ca pofte de la sarcina e mult prea devreme….Cu rabdarea stau cum stau.Ma bucur ca azi ma simt bine,capul nu ma doare,dar inca nici nu pot spune ca m-a durut,doar l-am avut un pic greu ieri-alataieri,da’ sa stii ca nici altceva nu ma mai doare,au trecut toate durerile de burta,intapaturi etc.Ma simt cam prea bine….mai am un pic sis cap….tu ai grija de tine si de comori!!!Eu te astept zilnic cu raport despre starile tale!Tu iti vei face testul la cca 9 zile dupa ET presupun ,nu?
Claudia79 in tara noastra e greu de spus….,m-ar interesa sip e mine informatiile acestea,dar din pacate legislatia din Romania e egala cu zero in astfel de probleme,nici macar referitor la fiv simplu nu avem o legisl;atie ca lumea ce sa mai zicem de mame surogat…?Daca ai gasi tu o femeie care sa fie de accord sa poarte copilul,dar sa fie de incredere 100% ( o ruda, prietena foarte buna etc) ar fi ceva,in straine nu stiu cata incredere poti avea,poate fi voprba de bani de exemplu,tu o platesti,dar pe cand sad ea copilul iti mai cere vreo suma exorbitanta sau,si mai rau, se ataseaza de copilul din burta sin u mai vrea s ail dea,iar un process,dureaza ani de zile si sincer pot aparea complicatii multe…nu stiu ce sa zic.Eu am intalnit odata la Giuly o fata care facea cu mama surogat,dar…mama surogat era sora ei…..La Giuly se face,dar trebuie sa aduci tu mama,sau donatorul/donatoarea etc. dupa cate stiu eu.Bafta!
Ioanap76 multumim pentru tot ceea ce faci!
Kora
CARPE DIEM!
sufletel_80 spune:
Fetelor, am si eu o mica nelamurire.
I s-a intamplat vreuneia dintre voi ca dupa un FIV nereusit, menstruatia sa intarzie sa apara? Nu ma refer la menstruatia din luna asteptarii rezultatului ... ca aceea a venit la timp, chiar cu o zi inainte de aflarea rezultatului BHCG; ... este vorba de menstruatia din luna imediat urmatoare?
Este posibil sa fie inca efectul hormonilor? Mentionez ca la eco post FIV, in ziua 17 a CM aveam un folicul de 17 mm; ma gandesc ca poate ovulatia s-a produs mai tarziu decat de obicei; pana la FIV aveam un ciclu regulat, la 28-29 zile.
Va multumesc!
Dumnezeu sa va asculte rugaciunile si sa isi reverse mila asupra voastra!
KoraPop spune:
sufletel80 e posibil sa fie o dereglare hormonala sau e posibil sa fii gravida natural,asta daca nu ai probleme cu trompele.In a cata zi de cm esti?Poti face un bhcg pentru siguranta.S-au vazut cazuri cand dupa fiv nereusit a ramas graviduta natural....minuni exista...!
Kora
CARPE DIEM!
Blanche25 spune:
Kora si eu te astept cu vesti bune si tin strans pumnii sa ai o valoare frumoasa la beta.
Oanademunk imi pare rau....Multa putere sa treceti cat mai usor peste si sa priviti cu optimism la o noua incercare.
Miki01 felicitari pentru bebe sanatos si frumos. Sa crasca mare si sa ii bucure pe parinti.
Sheri aveai o valoare super buna la progesteron, de ce ai mai facut injectabil? Am pumnii stransi pentru tine.
Ioana mutumnim, am trimis si eu un comentariu. Sper sa faca ceva.
Va pup pe toate fara exceptie
vally spune:
ma ajutati si pe mine? ieri z2 am facut aprofilul hormonal cu urmatoarele rezultate:
Cortizol 14.5
Estradiol 29
FSH 6.09
LH 6.92
Progesteron 0.2
tratamentul inceput este cu Medrol(0.4 mg/zi) si Menopur(3fiole/zi)
Dr Matei cand a vazut rezultatele (primite pe fax de la IDS)mi-a zis ca ar trebui sa iau un tratament mai puternic,dar sa astept sa vb cu Dr T;cu Dr a vb tarziu,adica nu mai cum sa-mi iau Diphereline(asa a presupus Dna Matei)si a ramas sa merg in continuare cu tratamentul inceput,si vedem sambata (cand mai fac un set de analize+eco)ce mai
facem
din experienta voastra credeti ca am sanse cu acest tratament!
multumesc
http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png
ana_p spune:
Vally, dar inhibarea nu ai inceput-o? Cu ce faci inhibarea? Fsh-ul tau eu zic ca e bunicel, asa ca 3 Menopur cred ca sunt suficiente.
Bafta multa!
Ana
vally spune:
ana p inhibarea o voi face cu Orgalutran (innlocuitor al lui Cetritile) dar nu stiu de cand...
acum am niste stari de ameteala.....
vally spune:
stie cineva ce laborator recolteaza sange si elibereaza rezultate in regim de urgenta sambata?
multumesc
KoraPop spune:
vally la BIOS DIAGNOSTICS se fac recoltari si sambata si cu taxa de urgenta si eliberare de rezultate tot sambata.Eu in locul tau nu as asculta de ce zice d-na Matei,dansa e biolog asa ca sa isi vada de laborator.Tu tratamentul trebuie sa il primesti de la dr T.Asculta-ma bine ca stiu ce spun si eu si ana_p si alte fete am facut fiv cu dansii si din pacate d-na Matei ne dadea tratam,mentul in loc de dr. T.Nu repeta greselile noastre!Imi pare rau,nu m-am mai putut abtine!Bafta multa!Analizele tale mie mi se par bune si ar trebui sa reactionezi bine la menogon.Stimularea cu 3 fiole de menogon e una dintre cele mai simple stimulari pentru fiv.
ana ai facut azi din nou bhcg la Gynera?Te astept cu vesti super ca si pana acum!
Kora
CARPE DIEM!
vally spune:
multumesc mult KoraPop
initial ea mi-a zis de diphereline,apoi dp ce a vb cu Dr ,mi-a zis ca si dansul a zis la fel,dar ca daca nu am in casa Diphereline (adica aseara in jurul orei 20:00),sa merg cu tratamentul initial
off....
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png