FIV 200
Raspunsuri - Pagina 20
vally spune:
ieri seara am fost sa vb cu Dr T despre tratament;tratamentul este OK,iar analizele sunt bune, nu stiu ce nelamurire avea Dna Matei(poate m-a confundat cu altcineva)si am mai stat si 2 ore la coada...;maine ma duc din nou la eco si analize...sper sa fi crescut foliculasii mei
cand te duci la clinica pentru punctie sau embriotransfer iti iei schimburi sau iti dau ei? exagerez???
multumesc
weekend fructuos tuturor!
http://tt.lilypie.com/yns2p2.png
cristal1995 spune:
Kora: . Incearca totusi sa-i tragi de maneca, sa-ti dea cineva niste raspunsuri. OF!!!
ralucapaun: stai linistita, nu esti singura... Eu am ramas cu multe sechele dupa fiv-uri: kg in plus (multe), par pe unde vrei si pe unde nu vrei, ba chiar niste chisturi la san, care se duc singure in o luna-doua. Plus niste dereglari menstruale, dar aici nu ma vait ca niciodata nu a fost la mine ceas.
Abia astept ziua de 20 sa vad numai beta-hcg-uri IMENSE!!!
Va pupic pe toate.
Ah, sa nu uit: Sheri, da-mi si mie un semn cand stabiliti intalneala, poate apare si Kitta pana atunci, sa mai stam la o barfa si sa despicam firul in paispe si, bineinteles, sa sarbatorim (voi cu bere fara alcool sau ceva pe acolo).
Aly-"Inca mai sper..."
maria08 spune:
Kora: Abia acum am reusit sa citesc mesajul tau.....Mi-au dat lacrimile.....nici nu stiu ce sa spun!! Imi pare tare rau!
Mari_Lolutza: O alta veste trista...Sa-ti dea Bunul Dumnezeu puterea sa mergi mai departe. Nu cred ca ai tu vreo vina, aas a fost sa fie.
Fetelor, am speranta ca ziua de 20 va compensa ziua de azi!!
21ali spune:
Buna seara,scap de una si dau in alta;fetelor ce este aceasta scurgere de citeva picaturi maronii dupa ciclu in periada inhibarii?sunt in a-16 zi de inhibare si daca ieri aveam dureri de cap si tensiune azi am doar o timpita de migrena de m-a tintuit la pat mai toata ziua,pot lua ceva pastile in acesta perioada?ati avut si voi asa dureri mari de cap -nu mai am tensiune(130-90),sinii nu ma dor deloc,dar sunt in continuare ametita-asa am motiv,nu?
KoraPop spune:
Fetelor multumesc frumos,stiu ca sunteti alaturi de mine .Am fost si sunt calma,sunt realista chiar daca foarte trista.Am vorbit cu dr. Cocei cautand o explicatie si raspunsul ei a fost ca singura cauza este endometriala.Embrionii care se formeaza sunt frumosi si de calitate chiar daca putini,insa endometrul desi a crescut de la punctie pana la ET ( cu ajutorul progynovei) pana la 11 mm probabil nu era de calitate,nu era vascularizat si nu mai stiu cum.Mi-a spus ca va vorbi si cu un dr. israelian cu care ea se mai consulta si peste cca o saptamana ma va chema sa discutam.Am putea incerca un fel de tratament pentru endometru cu 2-3 luni inainte de FIV de exemplu,depinde daca voi reactiona sau nu la tratament,pentru ca ,mi-a mai spus ca are o pacienta care a fost si in Israel si a incercat astfel de tratament, dar nu a reactionat deloc si singura sansa pentru ea e mama purtatoare ceea ce in Romania e aproape exclus....Daca am noroc si voi reactiona la tratament poate data urmatoare voi reusi,daca nu, eu cred ca voi alege calea adoptiei.Va trebui insa sa discut foarte serios cu sotul meu despre toate astea,subiectul adoptie nu a vrut sa il abordam deocamdata tot sperand ca vom reusi la fiecare FIV,dar eu una as vrea sa incep in paralel si actele pentru adoptie si tratament si un alt fiv.Ramane de vazut ce alegere are DD pentru noi....Imi amintesc ca si Zouzounaki avea aceleasi probleme....nu mai stim nimic de ea.....si mai sunt si alte persoane probabil,dar pana la urma daca DD vrea va fi bine intr-un fel sau altul.Rabdare,incredere si speranta...!
Tin in continuare pumnii tuturor de aici!D-zeu sa va ajute!
Kora
CARPE DIEM!
verro_ro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui muzicuta fetelor, va rog sa ma ajutati si pe mine in legatura cu dipherelinul de 3,75. pe cutie scrie ca este un produs cu eliberare prelungita de 28 zile. Sa inteleg daca imi fac injectia in ziua 2 de la CM timp de 28 de zile nu o sa am surprize de CM? Tine cumva loc de ac? sa inteleg ca tratamentul de stimulare o sa inceapa dupa 28 de zile de cand o sa imi fac injectia? Imi pare asa de rau ca nu am intrebat dr., dar m-am zapacit de tot la consultatie si ... pt toate fetele |
dupa ce faci dipherelin in ziua 2 de cm, astepti cam 2 saptamani si abia apoi incepi stimularea. In acest timp o sa apara o scurgere (ca un fel de menstruatie) dar la mine a durat doar 2 zile si au fost mai mult niste pete maronii. Oricum, dr mea a considerat aceasta scurgere ultima menstruatie. Daca am invatat ceva din Fiv-ul asta (primul FIV si primul esec) este ca trebuie intrebat medicul tot ce crezi tu ca este necesar ptr ca daca esti linistita totul curge ca de la sine.