FIV 200

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Testul e negativ.Multumesc tuturor pentru sustinere!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PETRICIA spune:

KORA .......... offfffff, nu am cuvinte tot ce pot sa-ti spun este ceea ce mi-ai spus si tu mie cand am pierdut sarcina...fi tare . Imi pare tare rau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arina21 spune:

Kora, imi pare rau!

Te pup
Arina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaele spune:

Kora nu am cuvinte nu ma asteptam asta este viata nu te lasa batutaofffffffffffffffff ce sa mai zic nu mai zic nu mai am cuvinte Capul sus si merge inainte.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu si al Maicutii Domnului voi reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Kora, cuvintele sunt de prisos ... in astfel de momente nici optimismul nu mai ajuta ....

Plangi, roaga-te la Dumnezeu ... fa orice simti, numai sa te linistesti .... e foarte important sa iti revii; ai grija de tine si de sotul tau ...

Maica Domnului sa va intareasca si sa ajute sa mergeti mai departe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Arina21, am citit pe forum, prin luna martie ca si tu ai avut o intarziere a ciclului dupa FIV. (nu in luna cu FIV, ci la ciclul urmator, fara nici un tratament de sustinere, sau altceva).

Imi spui si mie daca tu ai asteptat sa apara menstruatia, sau ai luat ceva pastile pentru declansarea ei. Cate zile de intarziere ai avut per total, in urmatoarea luna dupa FIV? Te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Offf, KORAimi pare nespus de rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Offf Kora, cat de rau imi pare! Multe putere iti doresc iubita, sa mergi mai departe.

Te imbratisez cu drag,

Raluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_p spune:

Kora, sa ai in continuare mare grija de tine si de sotul tau! Stiu prea bine ce simti...

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Sufletel,

Si la mine au aparut dereglari dupa fiv, inainte imi venea la 28 de zile, acum insa la 33-34 de zile. Si am mai observat ceva, nu stiu daca din cauza fiv-ului este, a inceput sa-mi creasca mai mult par, nu in cap din pacate. E numai la mine? Mai are cineva probleme d-astea?

Raluca

Mergi la inceput