Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 8
sarrah spune:
buna seara dragele mele ,
aerlilian- bine ai revenit !
inca ma mai doare burtica...dar nu conteza, important e sa fie cu ochisori. am si o veste buna ! din cele 3 ovocite care mi-au ramas, 2 s-au dezvoltat f bine si acum am 2 embrioni, deci, inca 2 copii.si cu cei 2 din burtica am facut deja 4 ! iar am luat-o pe campii. dar e frumos ca din cand in cand sa o mai iei si pe campii, nu ?
noapte buna tuturor !
sarrah spune:
pony- ce faci, cum te simti? ai reusit sa vb cu Tutu despre petele maronii ! iti tin pumnii sa fie totul ok.
cosicel spune:
sarrah - in afara ca esti frumoasa tare, mai esti si dulcica!
Ia-o pe campii cat vrei tu, daca ne anunti ca esti si gravi peste 2 sapt, o sa-mi creasca respectul pt T (acum e la minus). Iar eu cred, si simt ca esti!
Am primit mailul, eu din pacate sunt tare dezorientata, sper sa ma culeg in cateva zile si sa gasesc directia.
anaconda - sa fii cuminte si sa-l tii bine pe bebica! Cand mergi la T?
sarrah spune:
cosi- pai... daca nu ma lasa gravida nici luna asta, la cat de mult am suferit...dar eu cred ca o sa fiu...ca era fresh cd mi-a facut GIFT ! era ras proaspat nu numai la barba dar si in cap !
cosicel spune:
sarrah, ce cauti tu pe scaun la ora asta? Treci repede in pat, si tine-l/i pe bebe/ici la orizontala! Sa nu te mai prind la ora asta tarzie pe la calculator!
Gravi ce esti!
Si ESTI GRAVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Eu sunt sigura!
sarrah spune:
cosi- nu sunt pe scaun, sunt in pat ! stau cu laptop-ul pe burtica, mi-o face rau la BB ? eu adorm dupa 12.00 . asa ca...mai stau pe net ! am stat mai toata ziua la orizontala, mai putin o ora cat am facut mancarica...ca deh, am pofte, doar sunt "gravida" !
esti draguta ! imi place sa cred ca sunt gravi...macar 13 zile, dupa aceea vom vedea!
felix76 spune:
Neata fete,
Va asteptez la cafeluta, ceiut, 3in1, laptic, laptic cu cereale si praji!
Poop,
Felix
felix76 spune:
Sarah, ia uite ce scrie la FIV despre ceea ce ai voie sa faci sau nu dupa transfer, cred ca se aplica si la tine:
- nu fumezi, nici macar pasiv;
- sa nu bei alcool, sa nu bei bauturi cu cofeina - red bull, ceai negru, cola ..., nu bauturi racoritoare cu mult acid;
- sa nu mesteci guma, fara zaharina in ceai, cafea si fara sa bei bauturi light;
- cand urinezi sau ai scaun, lasa pur si simplu sa curga de la sine, fara a presa;
- o cafea maxim pe zi;
- sa nu ai in apropierea ta tel. mobil;
- sa nu faci efort, sport, mult aer curat, usoare plimbari, sa nu faci solar sau sauna;
- sa nu folosesti tampoane interne, sa nu te speli inauntru, sa nu te speli prea agresiv, sa nu faci baie, ci doar dus, sa nu faci masaj;
- sa nu-ti vopsesti parul timp de 3 luni;
- sa nu mergi la dentist decat dupa ce ai vorbit cu medicul tau ginecolog;
- mare atentie!!! sa nu mananci ananas,(aici parerile difera,unii recomanda ananasul,altii nu..acum depinde de fiecare) patrunjel, folosit usor ca si condiment;
- sa nu mananci chips, cartofi prajiti si cornflakes;
- de redus din alimentatie rosiile, ketchup, branza tare, afumaturile;
- sa nu mananci mancare reincalzita la cuptorul cu microunde.
Lilisor cea obeza, ma bucur ca v-ati simtit bine!
Ponyyyyy, ce faci? Cum esti?
Cosi,
Magdi, Jorjic, Lali, Rocsy
Pupacesc toate fetile, fara exceptiune!
Felix
magdita spune:
Neata fetele mele,
Sarrah, stii ce am visat aseara ? Bineinteles ca n-ai de unde sa stii : am visat mesajul tau pe forum in care practic nu scriai nimic in afara de II. Atat ! Doamne ajuta sa se adevereasca peste 14 zile . Felicitari pentru acest GIFT si pentru cei doi embrioni frumosi.
Si in afara de mesajul tau l-am visat numai pe Tutu toata noaptea, forumul, mesajele fetelor, etc. Incerc eu sa ma mai detasez de problema, dar nu prea-mi iese .
Pup toate fetele si sa ne ajute Dumnezeu tuturor.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">