Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iliraluca spune:

Lali,

Multumesc frumos pentru PM.

Pupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Elly, poate asa vine ciclu acum, dupa homeopate! Mai stii? Ce bine ar fi sa vina si la tine ciclu fara pilule hormonale!!!! Pentru siguranta, ai putea sa repeti testul de sarcina ca cel de acum 2 sapatamani s-ar putea sa nu fie relevant...

Fetele, eu m-am ingrasat dar numai dupa clomifen. Dupa gonal n-am luat nici un kil, ba chiar am slabit un pic... De, miorlaielile si nervii de la nereusita IA si de dupa venirea rusilor... Aia e! Inainte cu tupeu si speranta!

felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

sarrah multumesc! asa stiam si eu, dar o alta fata care a luat acelasi tratament le-a facut in burtica...de aceea era fff nelamurita...si daca se fac intramuscular mi le poate face sotul....scap de alte drumuri....fac 3 fiole/zi pana sambata cand trebuie sa fac alt set de analize si eco si stabileste cum mergem in continuare.

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Elly... repeta testul, , daca nu tot e bine ti-a venit cm-ul te apuci de treaba
Machushica.. acu, acu faci cinste, am vazut filmuletele, e un dulcel bagam o majoreta sa se incalzeasca

poop toate fetele

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Am revenit la patria muma!!!A fost superb,m-am simtit extraordinar,am facut...de toate,a fost vreme bestiala!Aveti cateva poze!
Sarrah,ziua de duminica ti-am dedicat-o,am fost la Vatican,m-am rugat pentru noi toate,m-am gandit la tine,am primit alaturi de sute de oameni binecuvantarea papala in piata San Pietro.A fost...mistic!!!Sa dea Dumnezeu sa fie bine,sa ai succes,sa nu mai fie nevoie de alte interventii...
Anaconda ,super veste!Felicitari si sa fie bine!!!
Pup toate fetele mele dragi si incerc sa va citesc din urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

sper sa merg pe drumul cel bun cu acest FIV .....
multumesc pt sfaturi si incurajari
bafta tuturor
felicitari proapetelor posesoare de burtici!

http://tt.lilypie.com/4B8bp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Valy, doamne ajuta sa reusesti!
Rala, tu ai tinut regim? Ca mie imi pari foarte slaba in fotografiile pe care le-am vazut!
Aerlilian, pupicul de la sfarsit a fost si pt noi, nu? Foarte frumos la Roma! Si tu mi se pare ca ai salbit, daca fac o comparatie cu celelalte poze pe care le-am vazut! Asta nu inseamna ca imi pareai plinuta!
Cred ca asta ne trebuie tuturor: sa ne traim viata, caci doar una avem, care nu e prea lunga....
Elly me, poate e un semn de cm. De acum, spor la fufu!
Pana la urma, la mine chiar azi e Z1.
Mahus, mai ai putin! Grasut bb!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Tamy ,razi de mine?Sunt obeza fata mea!Cand ma uit la mine ma ia groaza!Trebuie sa ma apuc neaparat de cura!Am pus 5 kg de cand cu hormoneala asta,vorba lui Sarrah.Nu stii cat ma macina...Sigur,pupicul e pt toate fetele mele dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

valyiti tin pumnii. sa dea bunul Dumnezeu sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Aerlilian, bineinteles ca nu rad de tine! Mie asa mi se pare! Dar normal, eu nu te-am vazut live, deci ......Erai imbracata in negru. Oricum, nu mi-as fi permis!
Sa nu exageram totusi! Obeza nu esti!

Mergi la inceput