Paciente optimiste si gravidutze dr. Tutunaru 85
Raspunsuri - Pagina 18
felix76 spune:
Cosi, cred ca de 150! Mai bine da-i un sms ca sa fii sigura! Eu am facut de 75 si cand a vazut ca am facut doar un ou mi-a zis ca de ce am facut asa de putin, ca trebuia sa fac de 150... Asa m-am enervat, parca nu el imi scrisese scrisoarea medicala ... Lasa panica sa nu faci riduri de la stres!
Sarah, si eu invit fetele care au facut FIV cu Tutu sa ne scrie! Le-am cautat si pe la subiectul FIV dar in afara de Vally n-am gasit pe nimeni! Asa-i ca cer prea mult cu analizele facute la clinica???
Rocsy si io la fel ca tine! Sa va pove iar de masaje cu ulei de levantica????
Lilisoruuu grasunel . Ma gandisem mai demult sa-mi iau smecherica aia de-i fac reclama la teveu Legmagic... Dar m-am razgandit brusc pt ca am constatat ca n-am nevoie de cuier asa scump!
Ellyyyy TEST, TEST, TEST de sarcina nu de ovu!!!!
Magdi, Lali
pony spune:
Buna tutunici
colelutza eu sunt bine, vesti nu mai am decat peste doua saptam cd o sa ma duc iar la tutu.Abia astept.Nu am greturi, doar o stare de somnolenta dim dar cred ca din pricipa ca nu mai beau cafea si nervozeala dupa amiaza
Sarah
Adriana si eu eram dereglata cu hormonii conform analizelor, dar la tutu am aflat ca am ovulatie chiar daca se intampla ba prin ziua 20, ba in ziua 19
Astept cu nerabdare sa mai treaca ceva timp ca sa mai aflam rezultate pozitive.Eu asa cred ca am spart gheata,deci sa curga testele pozitive!!!!!!
Anaconda Da-ne un semn!
Aerialian, Felix, Rocsy, Jasmi, Mada, Cosicel, Magdita, Vally si toate celelalte tutunarici multede la mine
adrianaady spune:
pony asa sa faci, sa spargi gheata si toate tutunicile sa vina dupa tine!!!!
ce ma bucur ca e bine la tine si ai ovulatie. Dar am citit undeva ca daca avem ovulatie dupa ziua 17-18 nu ar mai fi atit de bun ovulul. Dar conteaza ce zice Dr T, nu?
asteptam vestile bune.
magdita spune:
Buna iubitele mele,
Tamy, sigur ca te visez si pe tine gravi, cum nu? Si toate tutunicile . Numa sa se adevreasca visele astea ale mele .
Ralu, multumim pentru detalii. Doamne ajuta sa fie asa de usor .
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004
Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">
kristinuta13 spune:
Sunt in z20 de trei zile pe utrogestan din cele 10 si ma inteapa ovarele si pe o parte si pe cealalta...o fi de bine,de rau?
Cand am facut monitorizarea in z11 aveam E-6.8 si OS-14.8/23.8/14.5 dupa doua zile nu crescusera prea mult,zicea T ca nu cresc,dupa alte doua zile m-a intrebat daca am facut stimulare ca e plin de foliculi pe acolo si ca deja se sparsese unul,mai multe detalii nu mi-a dat,sper ca e de bine,dar nu prea cred ca trompa de pe stanga nu e permeabila...da' io sper la o minune
Cam pe cand sa fac un test de sarcina?Dupa ce termin cele 10 zile de utrogestan?
Poop toate tutunicile frumoase!
adrianaady spune:
cristinutza buna
mama ce de foliculi ai!!!! tre sa fie de bine , zic eu, iti tin pumni!!!
si eu fac monitorizare luna asta, dar fara nici un tratament, si am un singur folicul pe ovarul drept. Astept ziua de simbata, e a 14 zi sa vedem ce zice dr T.
De cit timp faci tratament cu utrogestan?
kristinuta13 spune:
Buna si tie,Adri
La mine a fost prima monito dupa laparo si diphe si fara stimulare,acum iau utrogestan de 3 zile,diseara pun a patra oara,sunt asa "iemotionata"de visez si noaptea ca sunt mamica
Iti tin si eu pumnii si sa-mi zici ce ai facut sambata.Dar pana sambata nu te-a mai chemat?Adica azi?
felix76 spune:
Anditu, Pony e deja cu bebelin la purtator!
Kristina, de ce crezi ca nu e permeabila trompa stanga?
Felix
kristinuta13 spune:
Felix,in iunie am facut laparo cu T si am avut endo pe ea si nu mai e buna...si cu endo si cu o singura trompa...cred ca ma steapta vremuri grele....
adrianaady spune:
vai imi cer scuze fetelor, incerc usor asa sa va cunosc si sa stiu situatia ficareia dintre voi. Pony felicitari din sulfet!!!
Felix multumesc pt ca m-ai corectat
Kristinutza am fost si astazi la spital pt monitorizarea din ziua 12, si erau mai mari si endometru si foliculul dupa ovarul drept. Astept ziua de simbata cu nerabdare