Pepenasi de iulie - august 2008 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Gini75 spune:
Buna seara!
Biri, daca te consoleaza cu ceva, Irina mea se culca tarziu si se trezeste devreme.
Si in timpul asta se trezeste noaptea de 2-3 ori.
Norocul meu e ca la trezirile de noapte suge un pic si adoarme.
Narci, imi pare rau de toata valva asta. Lasa ca a trecut.
Mada, Dana, sanatate multa.
INTREBARE:
Stie cineva de unde pot sa fac rost de supapa pentru pompa Avent manuala? Sa explic: eu folosesc pompa ffff mult, ca a mea copila nu suge decat noaptea. Pompa a fost cumparata cu 3 supape (alea mici albe), 1+2 rezerve, dar s-au uzat foarte mult, din cauza utilizarii intense si scapa inauntru. Nu stiu de unde sa fac rost de asa ceva, ca parca nu as da aproape 2 milione pe o pompa noua. Aveti idee?
pica1 spune:
Biribu cred ca nu ai avut timp sa citesti din urma
. Te intrebasem daca saptamina viitoare sotul atu participa cumva la conferinata MAX 2008, organizata de cei de la Adobe. Tu unde stai in US?
SEBASTIAN (31.07.08)
maitreyi spune:
gini de unde esti? eu pompa am aruncat-o ca am terminat treaba cu ea si se facuse cam varza...da' valvele alea 2 de rezerva din cate stiu eu le mai am si ti le pot trimite daca vrei
-------
Ana-Maria
de iepuras coconas
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
pica1 spune:
Gini75 cel mai bun raspuns il gasesti la cei de la vivianpharma care sunt unici importatori a produselor philips avent pe romania si daca nu ma insel e asigura si sevice-ul. In mod normal la orice produs la cei care asigura service-ul gasesti si piese de schimb. E posibil totusi sa gasesti si la distribuitori, adica farmacii in speta, dar nu sunt sigura.
uite datele de contact de la vivianpharma:
Adresa: 28-30 Povernei Street, Ap. 3-4, Sector 1, 010644, Bucharest, Romania
Phones/Fax:
Office:
+ 40720.072.712
+ 4021.317.25.05
Sales Dept.,Wharehouse:
+ 4021.203.47.63
+ 4021.203.47.64
+ 4021.203.47.65
Fax:
+ 4021.203.47.66
SEBASTIAN (31.07.08)
Yael spune:
trebuie sa va arat ce-am cumparat! www.learningcurve.com/product/detail/Y2959?locale=en_GB" target="_blank">AICI
e super; se pune la tocul usii; e funny-funny, ii place la nebunie!
AICI alte modele... sa si vedeti, cititi mai multe amanunte! Poop 
I, J
5v, N
3.6v & E
3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
Gini75 spune:
maitreyi, din Bucuresti. Daca le mai ai ti-as fi foarte recunoscatoare daca mi le poti da, sunt foarte mici se pot trimite si intr-un plic. Multumesc mult de tot.
a.cicel spune:
Mada sanatate maxima tie si fetelor. Sa stiica la noi a functionat chestia cu "daca vrei mananci, daca nu rabda foame". Adica daca era ora mesei si Bianca nu avea chef sa manance ii luam mancarea din fata si gata. Si cand i se facea foame cerea ea mancare. Apoi vreo 2-3 zile nu mai aveam problema asta. pana uita ca am lasat-o flamanda. Si iar o luam de la capat. Acum nu mai am probleme cu ea. Adevarul e ca nici nu i-am prea dat borcanase cu mancare. Iar aum asa cu pofta mananca mancarea ca de multe ori rosesctoata la gradinita cand imi spun educatoarele "asa bine mananca Bianca". Inteleg, nimi spun odata, de 2 ori, dar au fost saptamani cand imi spuneau de 3-4 ori. Deja imi era rusine. oare numai fata mea e haplea?
Am vazut si eu cateva poze astazi. Nu nominalizez, dar toti pepenasii sunt superbi. Doar pe Mada n-am vazut-o dupa schimbarea majora
.
Legat de somnul bebeilor, nici Denisa nu doarme toata noaptea. Pe la ora 8 jumate 9 cel tarziu se culca, la 1-2 cere lapte si apoi la 7-8 dimineata. Asta in cel mai fericit caz. ca s-a intamplat sa ma trezeasca uneori si de 2-3 ori pe noapte. Nici Denisa nu se intoarce de pe burta pe spate. A facut asta la 2 luni jumate, de 2 ori, dar de atunci nimic. Si Bianca la 6 luni s-a intors de pe burta pe spate. Asaca nu va faceti griji daca nu se intorc bebeii inca. Si cu toate ca se spune ca fetele sunt mai...si mai..., Bianca mea a mers in picioare la 1 an si o luna. era asa grasuta pe nla 8-9 luni ca decat sa isi ridice fundul si sa mearga in 4 labute, e rostogolea, in timp ce verisorul ei cu o luna mai mic decat ea mergea in 4 labe si avea si tendinta de a se ridica in picioare. Dovada, Bianca a mers in picioare la 1 an si o luna iar verisorul ei la 10 luni jumate.
M-am intins ca o placinta.
fetele
AnnaBaby spune:
Yael eu dintr-un leagan din ala am cazut cand eram mica si mi-am spart buza, bine, era mult mai rudimentar, dar ideea era aceeasi.
Anna
de Ioana Maria 11.07.2008
Ioana povestea nasterii
jos kg!!!
Gini75 spune:
pica, multumesc mult si tie. O sa ma interesez acolo unde mi-ai zis. Eu am mai intrebat pe la farmacii, dar nu am gasit nicaieri.
ladymina77 spune:
Sarumana de raspunsuri fetelor.
Iza,si Kimmy e o dulceata,intotdeauna mi-au placut bebelusii asa mai rotunzi ca niste adevarati pepenasi,sa zic asa.
Biri inseamna ca suntem ok cu kk moale ca si voi.Ma gandeam ca n-am eu laptele bun,sau ca-i prea slab ,nici nu stii ce sa mai crezi de fapt.
Referitor la unghiute si noi le taiem cand doarme de cele mai multe ori insa nu stiu dc mai mereu la un degetel dupa ce ii le tai se inroseste putin.Am impresia ca ramane un coltisor mic acolo si se incarneaza. Dispare roseata cu rivanol dupa o zi -doua.
Va las acum ca s-a trezit si iar suntem singure,baietii-s la baschet la Bc Mures-Dinamo.
Mihaita,sa-ti fie de bine odihna 
Noapte buna.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi