Puiuti de Randunici 2008!! (134)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Neatza!

La multi ani Mihutza, sa ne traiesti! Sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepurasi in spatele lui isi dadeau coate si radeau de el.
Ursu' se intoarce, se uita crunt la ei, se intoarce la farmacist si zice:
- 52!

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

natza! sunt zombi, iar s-a trezit din ora-n ora!!..ce bine era la 2 ore..si la 7 era drepti!!
LA MULTI ANISOR, MIHUTZA! SA FII SANATOASA SI FERICITA!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinita_g spune:

'neata fetelor!!!

LA MULTI ANI MIHUTZA!!! ITI UREZ TOATE BUCURIILE VIETII DE ZIUA TA SI INTOTDEAUNA!!!

Ariel, multa sanatate tie si puiutzului...dupa atatea antibiotice saracu' .
Tuchita, multi pupici pt. Seb care e pe drumul cel bun
Liana, Kya pupacim pe Teo si Sanzi sa se termine cu mucozaurii!

Eu sunt epuizataaa!!!

Ieri, dupa o lupta corp la corp cu Tzupanica reusesc sa-i schimb pampersul si s-o imbrac sa iesim si noi afara. Ea matzaita, maraita... s-a comportat idem cu Rebe de Clau. Asa ca m-am cocarjat carand la carut si la Alexia care tot tzupanea in brate.
Eu tot mai sper ca poate, odata si-odata va sta si Tzupanica in carut. Pana acum am schimbat 2 gandind ca de vina e carutul....
Dupa o minunata plimbare a urmat o seara urlatoore.... Am stat cu ea in brate pana pe la vreo doua si cum incercam sa o asez cum mirrrr, hirrrrr, si daca pierdea tzatza oaaaa...Apoi trezirile cu bocete de la ora 3,4,5,6 cand iar in brate...Asa ca acum sunt super fresh

toate ciripitoarele !

Doinitza>> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)
http://community.webshots.com/user/doinita_d?vhost=community

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata si de la noi, cam tarziu dar am facut o curatenie rapida de dimineata ca se cerea!

Mihutza, LA MULTI ANI iubita, multa sanatate, fericire , impliniri alaturi de familia ta frumoasa.

Luny, offf, imi pare rau, stiu ce greu e. Noi acum am ajuns la treziri din 2 in 2 ore sau chiar mai bine, slava Domnului! Si nu mai sta nici la tzitzi toata noaptea. Am vazut ca se culca la loc si fara sa o mufez la san, o iau langa mine in pat, o mangai pe spinare si pe capsor si dupa ce scanceste putin se culca la loc. Ce mai, s-a linistit mult de la tratament...O mai alaptez maxim de 3-4 ori pe noapte si la vreo 2 treziri reusim fara.

Doinita, eu am schimbat 4 carucioare pana acum la Rebecca si tot nu sta in carucior. Acum am un Graco super fain, dar ei tot nu-i place! Sta in carucior numai daca e foarte obosita si o fura somnul, altfel 10 minute in brate si 5 in carucior. De-asta nici nu pot sta mult afara cu ea ca e destul de greu.

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Maiculitza mea, Clau, da' stiu ca ai insistat cu trasurile...Tzupanica gata, alta trasura nu mai pupa ca doar e criza financiara mondiala, doar de mai capata de la vreo alta bebelina...Da' cum ai reusit cu tzatza? Despre ce tratament e vorba? Dau petrecere de-as dormi si eu 2 ore legate....

Luny, parca tu spuneai ca Mufa e mare mancator de dovlecel. Zi-mi si mie cum il papa poate o pacalesc si eu pe Tzupanica ca sunt in criza de idei si cam VARZA si la capitolul diversificare.

"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

LA MULTI ANI MIHUTZA! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de toata fericirea din lume alaturi de familia ta!

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

clau eu nu am reusit sa-l adorm fara san..nici nu am mai incercat in ultimul timp ptr ca-mi fuge si mie somnul daca stau prea mult dupa el, nu ca as avea somn odihnitor vreodata.. dar cred ca ar trebui sa jertfesc o noapte si sa experimentez..
doinita, nu ca ar fi nascuti in aceeasi zi, de ne fac bebeii figurile astea noaptea..tu intrebi de dovleac de placinta?..asta il fac la abur, si-l amestec cu branzica si mar, sau para, sau kiwi,orice fruct.Incer5ci pana nimeresti, el nu se manifesta niciodata ca nu i-ar placea ceva, ci pur si simplu nu are stare la masa..azi am sarit dovleacul ca i-am dat ananas prima oara, cu para si putine cereale, si apoi ananas cu mar si branzica(noi suntem cu 2 feluri la masa:))..

este a doua oara cand mi s-a amarat branza cu fructe, la inceput nu era amara, cu dupa cateva minute..numitorul comun a fost marul, azi cu ananas, si data trecuta cu kiwi si dovleac..de la ce oare?..ca am pus mar si in alte combinatii si nu s-a amarat..o fi vreun 'lot' de mere naspa, sau ceva din compozitia chimica a branzei lactice cu ceva din fructe, ii schimba gustul?..voua vi s-a intamplat??

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

luny, si mie mi s-a amarat branzica cu fructe de 2 ori, odata cu ananas si o data cu kiwi. deci, nu cred ca marul e problema pt ca eu ii dau zilnic si nu mi s-a mai amarat in alta combinatie.

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

pozici

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu

Mergi la inceput

Ei, Luny asta cu jertfa nu mi-a iesit nici mie...am cedat mereu.... Sunt nascuti si in aceeasi ora...dupa cum am vazut...Tzupanica e la 18:17 (deci e clar). Nici noi nu suntem doar cu un fel de papa, avem vreo 3 combinatii... doar, doar s-or aduna vreo 100 gr si la Tzupa in burtica. Si eu am patit cu branza cu mar, nu neaparat amara, dar un gust ciudat...

Ariel, ti-a iesit iaurtul?!!!
Noi am patit-o acu' vreo 3 sapt. De la un yoplait (simplu, proaspat...) a facut Tzupa' o diaree de nu mai stiam ce sa bag in ea. Furazolidon, smecta, biseptol, supa de morcov si orez la greu. Si dupa vreo 10 zile, timp in care am devenit experta in kk , s-a reparat si ea la stomacel...Asa ca am incercat sa fac iaurt in casa dar nu a fost un succes... poate tb. lapte mai gras sau cine stie ce oi fi gresit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

am disparut ca magarul in ceata dar am avut motivate: am avut un week-end plin de aniversari , botezuri,...si nu reusesc sa imi revin, mama e bolnava si merg cu ea zilnic la tratament . Sabin s-a trezit cu un ochi usor umflat si inrosit nu stiu o fi avand??!! Mai nou tine mancarea in gura si uita sa o mai mestece asa ca o masa tine o gramada... si gata cu problemele mele ca nu vreau sa va intristez.
Clau, am mai scris pe la inceput dar eram moderata si cred ca nu ai citit o reteta de pangasius . Pun pestele (chiar si congelat) in tigaie cu oregano, busuioc, delikat si apa si il las sa fiarba. Cand e aproape gata pun un cubulet de unt sa se rumeneasca putin si ...se serveste cu lamaie. Iese super delicios si e foarte usor. Ma bucur ca Rebe papa frumos acum sper sa auda si Sabin si sa "fure" modelul.
Luny , si eu sunt fan Mateutz (asa ii spunem noi), la orice petrecere cu asta ne delectam...deci vreau si eu pe lista. In ritmul asta ne schimbam clubul, scriem la AA. Vreau si eu spectacol, maine fac intrunire de familie pate tine si la mine figura si ii vin vorbele si lui Sabin.
Doinitza -am luat si eu pampers cu elastic (diferenta e ca ambalajul e si cu roz inchis pe langa verdele clasic de la pampers), problema e ca mi se par mai greu de folosit. De fapt eu reusesc cat de cat sa ii pun dar pentru sot e un adevarat chin. Asa ca voi renunta pentru ca altfel nu mai pot lasa copilul cu tati fara sa il gasesc in gol. Ce pisicutze frumoase ai tu acolo
- am vazut nasa frumoasa, nasu serios si Vladut cu vestuta de barbatzel [cool}, lumanare super frumoasa si ce mai " Sa traiasca nasa mare..." sper ca v-ati distrat frumos.
Ariel - imi pare rau pentru Teo si pentru tine bineinteles. Si eu am patit la fel cu Briana cand era mica o tineam dintr-un antibiotic intraltul. Acum dupa ce a mai crescut am mai scapat. Un finutz de-al meu incepuse tot asa si dupa ce a inceput tratamentul homeopat se simte excelent ( pana la 1 an luase de 10 ori antibiotic).
Cami - te-am vazut duminica in Mall???!! sau trebuie sa imi schimb si ochelarii astia
Mimo - stai linistita, Sabin a mancat aseara snitzel care pe langa care ardeiul tau umplut e bomba chimica .
La multi ani Mihutza!!!
Si mie mi s-au amarat ieri fructele si nu am pus nici kiwi nici ananas, soacra mea zice ca de la para, nu mai inteleg nimic.

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput