Gravidute & Mamici de IASI (71)
Raspunsuri - Pagina 7
alice_is spune:
| Citat: | ||
|
Si cate kg are? Eu cred ca ei stiu cel mai bine cat vor sa pape si cand, eu nu m-am stresat niciodata in legatura cu asta.
si sa scapi si de iesitul dintzucilorAlina mami de Alexia Ioana
mihamora spune:
Byu - multa sanatate! Pupici lui Casi, i-a trecut cucuiul?
Lacramioara - multa sanatate!
Miha - felicitari pt dintisor!
Alynta - multumim pentru cafeluta si felicitari inca o data pt bebe baietel!
Ella - multa sanatate Biencutei!
Oana- super simpatici copilasii tai, ce frumos se joaca ei,nu-mi inchipuiam 
Anilanasa-
sa iesi din depresie si eu am avut ieri una, cred ca si din cauza vremii,dar a trecut![]()
Cat despre cantitatea de laptic nu stiu ce sa zic, si al meu avea perioade cand vroia mai mult, acum seara si dimineata tot 210 ml cu 7 masuri bea. Cate kg are ?
Ieri nici nu am iesit din casa , dar sper sa recuperam azi![]()
M-am hotarat sa-mi iau bona part-time, am gasit ceva, din ianuarie
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
aly_c20 spune:
buna
sunt si eu o mamica de Iasi!
As dori sa devin si eu o membra a clubului vostru!Ma primiti?
Va rog sa-mi da-ti un nr de tel de la cab de analize Sinevo.mi s a spus ca e undeva pe St cel Mare.
poate ca am sa va asaltez cu prea multe intrebari, va rog sa ma iertati, dar sunt destul de ingrijorata.Puiul meu ia prea mult in greutate, si inca nu se stie de ce
i s-au facut analize la sf maria, printre care si tsh-ul (hormon tiroidian)care a iesit in limitele normale.
va multumesc
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
alice_is spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 buna sunt si eu o mamica de Iasi! As dori sa devin si eu o membra a clubului vostru!Ma primiti? Va rog sa-mi da-ti un nr de tel de la cab de analize Sinevo.mi s a spus ca e undeva pe St cel Mare. poate ca am sa va asaltez cu prea multe intrebari, va rog sa ma iertati, dar sunt destul de ingrijorata.Puiul meu ia prea mult in greutate, si inca nu se stie de ce ![]() i s-au facut analize la sf maria, printre care si tsh-ul (hormon tiroidian)care a iesit in limitele normale. va multumesc mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra |
Buna Aly. Bine ai venit la noi
pt tine si sper sa fie sanatos puiulAlina mami de Alexia Ioana
aly_c20 spune:
merci,Alice
.
apoi, in 2 luni si 10 zile a luat 4 kg.azi dim am fost in policlinica si are 7,5 kg.
dr de azi nu era f ingrijorata, a zis ca mai incolo nu va mai lua atat, dar pediatrul la care am mers, zice ca este ceva ori hormonal, ori genetic
mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
minunea noastra
byu spune:
Ghinet... n-am prea inteles care e treaba cu "bufonii"....
Michell, da, a ramas cu un cucui cat o falanga...asta e, doua saptamani are semn de buna purtare.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
Anilansa spune:
aly bine ai venit printre noi .... sa se faca puiul tau bine si sa iasa analizele bine.
mihamora si aliceDarius are 7.200Kg la 3 luni jumatate ( pe 29 face 4 luni).... papa : laptic - milumil 1 si ceai, la suc de mar am renuntat ca sa constitat ... nu cred ca a luat mult... sa nascut cu 3.500 Kg si l-am scos din maternitate ce 3.450Kg, a papat san doar 3 sapt ... din cauza mea

.... dar asta e alta poveste si a trecut.
mihamoraam iesit din perioada de depresie datorita sotului
... a stat aseara cu Darius jumatate de ora cat eu am iesit un pic afara si am luat o gura de aer ... cei drept cam rece dar a fost un remediu fantastic
ma duc sa ii dau sa pape ... revin... vad ca azi e mai cuminte...
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
alice_is spune:
| citat din mesajul lui aly_c20 merci,Alice .apoi, in 2 luni si 10 zile a luat 4 kg.azi dim am fost in policlinica si are 7,5 kg. dr de azi nu era f ingrijorata, a zis ca mai incolo nu va mai lua atat, dar pediatrul la care am mers, zice ca este ceva ori hormonal, ori genetic ![]() mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() minunea noastra |

Alina mami de Alexia Ioana
ella10 spune:
Multumim Michelle pentru urarile de bine
Am citit pe aici si am observat ca vorbiti de greutatea copiilor vostri,dar ce spuneti ca Bia mea la 9 luni are 10.5 kg? si pediatra a zis ca e ok sa nu ma ingrijorez,eu ce sa fac daca copilul asimileaza bine;eu cica atunci cind aveam 9 luni greutatea era de 11 kg asa ca are cu cine sa semene fiica-mea,nu?
Tare as vrea sa ies un pic la aer...dar daca Biuta e mucoasa e friica sa nu se agraveze starea ei
Aly_c20 bine ai venit alaturi de noi
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png

din urma