Gravidute & Mamici de IASI (71)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice_is spune:

Neataaaa
Poftiti la cafea

Alina mami de Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina20 spune:

Neatza,dau si eu in cazul in care nu ajunge!

N-am mai dat de mult pe aici ,cand aveam si eu un pic de dimp liber sa stau la calculator era si sotul si trebuia sa ne,si asa na mers calculatorul multe zile

Am vazut la inceput ca data de nastere a lui Fabian e trecuta cu xx,e 14.05.2008.

Ieri a facut si el jumate de anisor,dintii dau semne ca vin si parca am vrea sa mergem un pic de-a busilea,da ridicam funduletul prea tare vsi nu apucam sa ne ridicam pe manute ca ne-am dus pe-o parte,el e iar eu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=724e548b768b30618f9a7a&source=category&category_id=12" target="_blank">album 1
nou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7458c364f09f6e60b2d077&source=category&category_id=all" target="_blank">album 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora
Miha - arata bestial prajitura da si reteta pls.

www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/20436/Prajitura-mea-cu-mere-si-bezea-/" target="_blank">Prajitura cu mere si bezea

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui moldoveanca

http://good-times.webshots.com/album/568651407elIFdJ
uitati-va ce de jucarii am io.Am fost cuminte, de asta am asa de multe

Foarte cuminte si dragalas.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Multumim,multumimMai fetelor voi sunteti super gospodine eu habar nu am sa pregatesc prajitureleNici nu am incercat ca sunt prea bune la magazinDar trebuie sa invat si eu sa-i fac copilasului cand o fi mai mare.Cred ca am sa ma pun pe treaba cu ajutorul vostru

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Kriss, Stefy la 9 luni a luat din parc varicela.... nu e obligatoriu s-o i-a si Ale. Dr. a zis ca din parc, ca in alt loc public nu am fost iar apoi am aflat ca doi copilasi, care se tot invarteau pe langa ea, facusera in aceeasi perioada. Dar in acelasi timp in parc, alaturi de noi mai mergea o prietena, cu fetita cu 6 luni mai mare si ea nu a facut varicela.
Aceeasi problema cu dragostea mare o am si eu. Si Stefy vrea sa pupe toti copiii.... E ca in reclama aia la Danone.... pentru ei inseamna prietenie, pentru noi virusi.

aly, din cate stiu eu... ceata asta ascunde in ea o groaza de microbi. Sau poate nu stiu eu bine. Mie, cand era mai mica, dr. mi-a zis sa n-o scot daca bate vantul, daca e temp sub -5 grade sau daca e ceata.

Ella, frumoase ghetutele, dar domnisoara cea zambareata.... acusi pleaca. Sa poarte sanatoasa ghetutele.

Miha, arata super prajitura ta. Dovada cu noul look....?

Teo, tare dragalas cumintelul vostru.

Irina, Multe lunite lui Fabian!

vacanta la mare
Poze din august-septembrie
Poze din Copou
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

De la ce varsta, incep copii sa manance doar trei mese pe zi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Trei mese pe zi plus lapticul,nu?Eu ii dau asa cam de la 9 luni:dimineata la trezire lapte apoi fructe apoi iar la nani lapte apoi pranzzul cu carnitza si desert(iaurt sau fructe)iar laptic la nani seara cina legume fara carnitza si la nani lapte

teo

Mergi la inceput

Vin cu completari
Alexia la 10 luni papa asa:
la 9 lapte
la 13 legume cu carne/ ficat
la 17-18 cereale cu fructe
la 20.30 lapte
Insa de vreo saptamana masa de legume o papa pe la 14.30-15, cereale la 19.30 si seara refuza lapticul...pe care am incercat sa i-l dau mult mai tarziu 22-22.30
E posibil sa-i iasa maselutele acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Moama!!!! Ce bestial arata prajitura ta, Miha!!!! Si ce fain suna reteta!!! Abia astept sa o incerc. Eu am facut www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/12216/Prajitura-care-se-separa/ " target="_blank">Prajitura care se desparte E inca in tava si am iste emotii sa o tai!!! Astept niste musafiri si mi-e jale ca o sa iasa un...nimic. Asa ca urati-mi bafta. Daca iese pozabila vi-o arat.

Michelle reteta de la Mousse cu trei cioco e asta:

Se foloseste tot o tava de cozonac de aprox. 1 kg tapetata cu folie (reteta spunea hartie unsa cu unt, folia alimentara a fost excelenta si nici n-a fost necesar sa o ung).
450 ml frisca 32% grasime
cate 75 gr. ciocolata cu lapte, alba si amaruie
6 oua
75 gr. zahar pudra

Se bate tare 1/3 din cantitatea de frisca (eu am folosit si intaritor). Se bat si albusele de la doua oua spuma tare. Si frisca si albusele se dau la frigider. Doua galbenuse se bat cu 25 de gr. de zahar cu mixerul la abur aprox. 2-3 minute. (mare atentie la timpul de batere pe abur, daca e prea mare se intareste prea tare galbenusul. De preferinta apa sa fiarba deja cand puneti vasul pe aburi si sa nu depasiti 2 minute jumatate - chiar 2 minute in cazul ciocolatei cu lapte.) Se ia de pe abur si se continua amestecarea, adaugandu-se ciocolata cu lapte topita la abur/microunde. Se raceste cateva minute (daca este necesar - eu am topit ciocolata la microunde si nu s-a incalzit chiar asa tare), apoi se adauga frisca si albusul, amestecand usor (eu am folosit tot mixerul la viteza mica). Se toarna in tava si se sa la congelator. Se asteapta aproximativ 30 de minute, apoi se prepara crema cu ciocolata alba asemanator. Dupa inca 30 de minute si crema de ciocolata amaruie.
Inainte de servire trebuie sa stea aprox. 30 de minute in frigider.

Ambele prajituri se taie cu cutitul dat prin apa calda.

Are Miha pe undeva si o poza, e bestiala. Cum arata, ca inca nu am facut-o.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput