Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Ioana E superb "fulgusorul de nea", cu sclipici cu tot

Maduta La noi in we e chiar invers. Se trezeste cu noaptea-n cap si ne intreaba daca trebuie sa mearga la gradi sau are vacanta. Evident ca dupa nu se mai culca ci o apuca joaca si nu ne lasa nici pe noi sa mai dormim.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Io iar pe fuga ...

Madutza, sanatate multa Anei! Te sun zilele urmatoare sa-mi spui cum mai e. Pupici dolofanei frumusele ... si vezi ca e ceva pe drum spre voi :)

Laurina, ma gandesc si eu la tine!!!! Si-ti transmit multa, multa putere!!! Da-ne de veste de putem sa te ajutam!

Gabitza, felicitari! Sa va traiasca mica printesa si sa va bucurati de ea. Vrem poze cand mai ai timp!

Ioana, frumos fulg ai ... si a stiut ea si poezioara. Cris nu cred ca ar retine ... el tine minte ideea si inlocuieste cuvintele.

Nico, vazut de mult si pozele voastre ... frumos v-ati distrat. Sa va fie de bine si alta distractie pe curand. Felicitari si ptr. reusita cu pamantul. VAnzare buna!

Pupam toti nazdravanii, fratiorii si surioarele si evident mamicile.
Am mai pus poze noi de aici ... primele doua special ptr. Ioana :)
Al meu e acasa, puroi in gat. Dar sunt multumita, a facut f. putina febra, nu a trecut de 39 ... e vioi, doar nu papa prea bine, ce nu-i nou. Noroc ca aveam programare la dr. ptr. vaccinarea lui Melie, ca asa a mers repede ... Sper pana la sarbatori sa treaca.
Cam, asa ... sunt in verva, pregatiri ... nu prea am timp. Va pupam si va dorim multa sanatate! Numai bine!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha, ce coincidenta; si eu am zis "intru repede,repede", inca inainte de a deschide pagina si a vedea mesajul tau

Multumesc mult de email, pozele sunt superbe! cum/cu ce le-ai transformat in felicitari/vederi?

Ioana, a fost un fulgusor tare dragalas, dar si o adevarata balerina.Din pacate nu am sonor la PCul de la servici, trebuie sa imi conectez casti si oricum am multi colegi prin preajma..
Incerc sa vizionez filmuletul de acasa

Nicoleta,cand ai zis ca este serbarea Biei? mai sunt probleme cu mersul la gradinita? astept poze!

Am pus si eu un mic filmulet de la serbare (spune o strofa in engleza-el este cel cu tricou cu dungi albastre si voce acoperitoare ), din pacate fragmentul cu poezia in romana (avea vreo 4-5 strofe, era frumoasa) nu l-am filmat cum trebuie (impartit in doua, f.f. miscat; a fost si tati, dar el a filmat cu camera video toata serbarea si este mai greu de extras momentul cu pricina)
mai sunt vreo cateva pozici,inclusiv cu Stefania ochelarista..(este f.f. incantata cand ii pui ochelari,bentita sau coronite pe cap..)

Laurina
,iti tin pumnii!pe 17 sper sa fie rezolvarea problemelor tale de sanatate, fara alte opersatii necesare in viitor- sa te bucuri din nou in liniste de Mihnunita si familia ta draga
Va pupam!

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha, super dragalasi copilasii tai! imi place ca big brother are mare grija de surioara lui mai mica !!!!
iar Melie este mortala cu margelele (vreau sa o imbrac si eu in rosu/grena in seara de Craciun/cand impodobim bradul)

mami de Sebastian si Stefania

" Life is a journey! Enjoy the trip!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Salutare!

Am scris un ditamai mesajul si am inchis fereastra din greseala

Laurina, nu stiu daca mai apuci sa citesti, daca ai net acolo, dar vreau sa stii ca noi ne vom gandi la tine, vom tine pumnii stransi-stransi si sunt sigura ca totul va fi f bine. Dumnezeu va fi alaturi de tine si anul 2009 va fi cu mult mai bun decat asta de-acum care ti-a adus atatea necazuri. 2008 va fi doar o amintire urata pt tine. M-a ingrozit povestea ta referitor la medicii nostri si la diagnosticele lor, sora mea sufera de aceeasi boala si nu ma pot abtine sa ma intreb daca altundeva ar fi primit acelasi diagnostic/tratament, daca n-o fi si ea in situatia ta

Madutza, sanatate multa Anei si voua tutoror! Te rog sa ne tii la curent cu starea ei, o pupam dulce si o asteptam cat mai repede acasa.

Bebebeca, ce fulgusor frumos am vazut eu acolo! Frumoasa rochie i-ai facut, bravo, mamico!

Irinusha, vazut frate iubitor care isi spala sora pe maini, si brad in viziune "cristieneasca" , (e mai frumos decat roice desen facut de Darius, el e anti-talent la desen) si un bradut f frumos. Sanatate multa si voua! Imi place de tine ca esti calma, nu te stresezi cu boala, bravo, cred ca te-ai obisnuit de mult timp.

Nicoleta, si noi avem probleme cu trezitul dimineata, asta ac tot ma laudam acum ceva timp ca n-avem treaba. Ne-a luat iar cu textul "sunteti niste rai, ma treziti din somn ca sa nu mai cresc, sa ramana mic, ca stiti ca am nevoie de somn sa cresc mare" Totul condimentat cu tipetele si protestele de rigoare.

Anacami, poza aia cu ochelari si suzea e mortalaaaaaaaa! Poti castiga orice concurs de poze hazlii cu ea! Sunt niste scumpi cpilasii tai! Te-am mai intrebat acum ceva timp, cred ca nu ai prea putut intra pe forum atunci, ai mai vorbit cu Simona (Cius)? M-am tot intrebat ce mai face...

Noi am fost ieri la dr pt ca Ioanei i-a reaparut eruptia din maternitate, aia cu stafilococu', e drept ca mult mai putin, numai pe fata. Ne-am dus de una si am dat de alta, adica i-a gasit un punct de puroi in gatut, pt care luam antibiotic Se pare ca mediul virusat in care a trait saraca de cand s-a nascut si-a spus pana la urma cuvantul. Ideea e ca n-are niciun simptom, e cuminte ca inainte, nu tuse, febra...Doamne ajuta sa scapam repede!
Pt bubite ne-a dat violet de gentiana si nu va puteti inchipui cum arata, mititica, zici ca-i indian pictat pe fata. E absolut delicioasa!

Lauraa, ce mai faceti? Mai da-ne un semn, sa stim ca sunteti bine.

Acris, voi ce mai faceti? Te asteptam cu vesti bune!

De DianaR, Paloma, Mephala, Carmenbr, DanaA mai stie cineva ceva?

Pupici tuturor, a expiart timpul, trebuie sa-l trezesc pe Darius.

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Buna fetelor.
Am avut si noi serbarea ieri si a iesit foarte frumos. Puiul meu a spus asa frumos poezia si a fost curajoasa
Am fost cu Bianca , tati a venit mai tarziu. Am facut si poze care nu prea mi au iesit. Si mi un filmulet mic(ca deh bateria se termina fix cand zice Inisa poezia)

Laurina vreau sa te pup si sa te strang in brate. Iti tin pumni stransi stransi sa mearga totul bine

Madutza multa sanatate puiului

monet multa bafta

anacami, numai Sebi se aude, si zice poezia asa claaar. De printesa nu mai zic nimic ca e mortala in poze

bebe beca fulguletul tau este obsolut delicioasa, si tu arati supeeer

bertha multa sanatate la puiuca mica, ooof e asa mica

irinusha m am topit dupa puii tai cum stau ei impreuna
vreau si iooooo mai repede asa:)

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Laura, suntem alaturi de tine si ne gandim la tine! O sa fie totul bine, ai sa vezi!!!! Refacere usoara si multa, multa sanatate!!!

Multumim de aprecieri!
Pupici!

Mergi la inceput

Laura, succes! Suntem alaturi de tine, sa te refaci repede si sa revii cat mai curand acasa.

Laureta, multumim pt urari, chiar ma gandeam ca si tu ai patit-o cu Nicole.

Poftiti sa-l vedeti pe Winnetou

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

Bertha, era sa te intreb cine a fost "artistul", cand mi-am dat seama ca e albastrul de care vorbeai.... sunt dusa cu capu' ...
M-am uitat si nu vad nimic, probabil ca sunt acoperite ... vroiam sa-ti spun doar ca si Cris a avut eruptie pe fata, gen cosulete mici. Aici se spune ca-i normal, e o reactie la hormonii mamei - primiti in sarcina, cumva ii elimina pe aceasta cale - trec de la sine. Ce s-a si intamplat. Nu-i tot aceasi chestie? Cum ai aflat ca-i infectie? Mi se pare mie, sau se fac prea multe "teste" si analize in tara? ...
Si cum ii dai antibioticul? Il ia, mititica?
Multa sanatate!!!

Daca tine cineva legatura cu Laurina, poate ne da si noua de veste cum este! Da? Multumim!
Pupici!

Mergi la inceput

Irinusha, in spital i-au recoltat din pustulele respective si a iesit stafilococ auriu. Au trecut cu tratament, dar au reaparut acum, nu stiu daca-s la fel sau daca au aceeasi cauza, ca-mi amintesc ca si Darius a avut si au trecut. Dar n-am riscat si am mers la dr... Antibioticul e sirop, il ia cu seringa de Nurofen, nu face nazuri, mititica.
N-am mai auzit teoria cu hormonii mamei, dar pare plauzibila, prea fac atataia copii eruptii la fel pe piele...si nici nemtii aia n-or fi pe langa subiect. Oricum, daca nasteam in Craiova, sigur nu facea nimeni nicio analiza.
Suntem in a 3-a zi de "pictura" si mi se pare ca s-au retras, par sa se usuce. Sper sa scapam si sa nu mai reapara.

poze

Mergi la inceput