Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele

si eu repede ca sunt in focuri la munca...

Monet Tinem pumnii pentru un raspuns pe masura. o sa lucrezi langa casa dupa aia? fetelor si tie ssanatate.

Maduta Poate se simte putin data de o parte din cauza surorii. Spun si eu ca fetele, implico mai mult si acordai pentru inceput ei mai multa atentie.

Berta Ti-am vazut comorile. Una mai frumoasa decat alta. si sa creasca mari.

Ioana Nu i-a trecut. Ma intreaba mereu cand ninge la Bucuresti.

Am trecut si noi la sistemul cu buline. Cam scartie nitel si incerc sa nu abuzez. Ma concentrez pe ce nu merge, in special pe mancat tot din farfurie, plans si repetat la infinit.
Ieri a primit 2 buline roz, una pentru ca nu a plans la gradi si cand am luat-o a strang jucariile cu care se juca si a adoua pentru ca a mancat tot. Dar si doua negre, una pt ca nu s-a dezbracat cand am ajuns acasa si alta pt s-a luat cu joaca in loc sa se culce.
Le adunam si la sfarsitul saptamanii va primi un premiu sau o pedeapsa. Si are voie sa aleaga ce va primi. Sa vedem ce o sa iasa.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Salutare fete dragi!

Ai mei trei dorm, eu bantui pe aici la un nes ... pe fuga, ca trebuie sa fac pachetul ptr. bunica lui Boby. Maine plecam la München, sa-l facem acolo pe Mos Nicolae, ca bunicii n-au avut parte pana acum :) ... asa ca mai am de facut bagaje. Noroc ca ne-a facut tata curat cat am fost noi la plimbare.
Pe Cris l-am tinut acasa ca a avut ta-su liber si oricum il vede rar ... maine il duc doar sa-l vada pe Nikolaus, il preluam repede si spre bunici cu noi. De abia astept ... mai ales ca vreau sa ajungem si la oraselul copiilor de acolo.

Bertha, vazut frumusetile. Cand il vad pe Darius (si seama cu al meu parca :D) nici nu-mi vine sa cred ca poate fi asa "imposibil" ... e un frumos, zau! Iar Ioana a inceput sa ia contur :) ... e pe urmele lu' frate-su. Cum te mai descurci? Totul bine la voi?

Madutza, lasa frica la o parte si las-o pe Ana sa-si savureze sora. Tu bucara-te ca nu face fitze, crize de gelozie si alte chestii ... tu crezi ca poti sa le separi toata viata cand o fi una dintre ele virusata? Asta e ... face una, urmeaza si a doua. Trebuie sa te obisnuiesti cu gandul asta. E bine ca-i doar o tuse sau o viroza mica ... astea trec. Te pupic dulce, poate mai vorbim cand ne intoarcem.

Nally, cum mai sunt baietii? Le-a trecut? Te sun saptamana viitore!

Nico, bine ca s-a terminat cu bine. Dar cred ca te-ai speriat ... Spuneai ceva de poze, sau nu mai stiu eu bine?

Mona, superbe ca intotdeauna! Sa stii ca mereu ma gandesc la tine ca ai fost cea mai desteapta dintre noi si ai facut-o pe Maya repede ... si cine are acum si pe cea mica de 3 ani? Bine, meritul il are si Lia, ptr. ca a fost un bb exceptional ... :p
Multa sanatate si bafta!!!

Iulia, misto ca ati facut bradul. Aici au aparut anul asta greu ... de abia azi au fost anuntati la unele magazine ... pe margine de drum (cum se mai vand) de abia i-au adus, vanzarea n-a inceput. Dar mi-aduc aminte ca in alti ani aveam bradul facut de Mos Nicolea ... Cred, daca mai apucam, ca mergem sa cumparam si noi unul azi ...
Ce mai faceti voi?

Ioana, mai esti frumoasa si gravida ... si Rebeca ta e pe urmele tale :) Si nu conteaza ce este, sanatos sa fie! Pupici pe burtica.

De Gabitza mai stie cineva ceva? O fi nascut?

Cami, tot zic ca-ti scriu si nu mai apuc ... Sunteti bine? Cum mai e Stefania? Dar tu? Imi vine sa-ti zic: bine ai venit in club! ... dar ma abtin :D

Am inceput si noi sistemul cu punctele ... chiar de nu ma crede nimeni, mai avea putin si o lua pe spinare :D ... si parca e mai bine, sa nu ma bucur prea devreme. Acum mai are una buna si una rea ... sa vedem pe care o incaseaza prima :) Problema e ca vrea buline si ptr. Melie ... si chiar ar merita numai din alea rele, mai ales azi ca i-a facut o zgarietura de toata frumusetea ... Noroc ca i-a trecut repede si s-au jucat frumos dupa.
Cam asa! Sanatate multa tuturor si va spun de acum week-end fain si un Mos darnic-darnic!!!
Pupici!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

[quote]citat din mesajul lui Bebe Beca

Buna dimineata, mamici!

Madutza, poate trebuie sa o implici mai mult pe Ana. Pacat ca-i bolnavioara... dar cand o sa-i treaca o sa fie mai usor, poate.

[quote]

300E doctor, 100E anestezist

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Buna fetele

Irinusha Distractie placuta de Mos la bunici. daruri multe la copii si sanatate. Asa e am promis poze dar n-am apucat.

Aseara Bia s-a culcat tarziu pt ca s-a uitat la film. De dimineata ar mai fi vrut sa doarma si a facut recital, asa ca a primit o bulina neagra. In masina motaia pe bancheta.

va urez de pe acum pt ca maine mergem la tara

LA MULTI ANI! de Sf. Nicolae. Sa aduca mosul multe daruri minunate copiilor cuminti, parintilor nervi de otel si tuturor multa, multa sanatate.

Simona LA MULTI ANI! lui Voctoras . Sanatate si tot ce va doriti. Ce mai faceti voi?

Laureta Sa-ti traisca minuea ce mica. LA MUTI ANI! Nicole

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI DE SF. NICOLAE

LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE DE NICOLETA SI NICULAE!!!

Si Julia plange fara motiv, chiar daca nu este bolnava, cateodata se comporta ca un copil de 2 ani nu 4 ani si jumatate. Cand o intreb de ce plange imi spune ca nu stie dece. Cum poti sa nu sti dece plangi, cateodata inventeaza motive fara sens. Ieri de exemplu a kiortait deoarece invata cu tata engleza iar eu i-am spus ceva in romaneste, si acxesta a fost motivul. Mama sa bagat acolo unde nu-i fdierbe oala. De multe ori ii spun ca se comporta ca un bebelus, atunci se supara si mai tare pe mnie, nu stiu ce sa fac.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia P. spune:

La multi ani de Sf. Nicolae!

Am mai pus si noi ceva imagini pe site (vedeti mai jos):

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/R51877

Distractie placuta tuturor, iar Mosul sa va aduca sanatate, fericire si mult noroc.

Va doresc un sfarsit de saptamana minunat!

Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004, http://b5.lilypie.com/io7Vm4.png) si David William (14 noiembrie 2006, http://b3.lilypie.com/WOFjm5.png)

Mommy, when I smile at you, that is my way of showing you that I love you! (Thomas)

Our freedom starts with the prison we choose...

Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.

http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/49LVpz

Mergi la inceput

'neata tuturor

Am pus pozele de la munte. Sunt la semnattura Bia ciocarlia.
vizionare placuta.

Iulia Am vazut cretulinul mic. sa creasca mare. Fumos e deja.

Mergi la inceput

La multi ani de Sf. Nicolae!!!!

Nico, la multi ani!!!! Pupici si petrecere faina!!!

Pupici si micutei Nicole!!! La multi ani!

Week-end fain fete dragi!!! A fost darnic Mosu cu voi?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Nicoleta, Nicole, "La multi ani!" din toata inima! Sa fiti sanatoase si sa aveti numai impliniri! La multi ani tuturor sarbatortilor! (chiar daca-i cu intarziere)

Irinusha, ei, ai vazut ca te-a indus in eroare mutrita de ingeras?! Asa e el, simpatic si frumusel pe afara si plin de tupeu si obraznicie pe dinauntru
M-ai intrebat cum ne descurcam. Ioana e cuminte, mai are crize de colici, dar in limite rezonabile, nu sufera f mult, mititica. Darius a reinceput gradinita, desi tot tuseste, cu tot tratamentul luat. De o sapt tusesc si eu si-mi curge nasul. E f frumos cu doi copii! Ieri am uitam la ei, acnd dormeau la pranz, ce frumusei si dragalasi erau! Nu mi se pare mult mai greu decat cand aveam numai unul, poate pt ca Ioana e cuminte si tot celui mare trebuie sa-i acord atentie, tot a inainte. E f rasfatat...nu mananca daca nu sta cineva langa el, nu doarme...vineri l-am lasat la masa sa manance pt ca se trezise Ioana si in 15 min cat am lipsit nu a luat nici macar o lingura de ciorba...pt ca "nu-mi place sa stau singur". Din pacate, sunt privinte in care eu si tati nu ne pumen de acord si nu e bine. De ex, de maine e in concediu o sapt si s-a hotarat sa nu-l mai duca la gradinita in perioada asta. Una-doua, nu-l mai duce la gradi. Ca se vaita ca-l doare burta, ca tuseste, ca e obosit...e f sensibil la lacrimile si rugamintile lui. Ce sa mai zic...ideea e ca, atunci cand e la gradinita, e ca pestele in apa. Sapt trecuta a fost sedinta cu parintii, sa se discute despre serbare si despre copii in general. Printre altele, l-a laudat educatoarea pe Darius, a zis ca are 20 de ani de experienta cu copiii si ca n-a nominalizat niciodata pe nimeni, nici ca exemplu pozitiv, nici negativ, da' ca de data asta nu se poate abtine, ca n-a vazut niciodata un copil atat de destept si de istet, ca are un vocabular f dezvoltat, ca stie cuvinte pe care multi adulti nu le stiu, ca participa la absolut toate activitatile, ca e sufletul grupei, ca felicita parintii pt cum l-au crescut...ce sa mai, ii dadusera lacrimile lui Lau de mandrie. Daca l-ar auzi educatoarea cum ne besteleste, cum ne spune ca n-are nevoie de noi, ca nu-i trebuie parinti, ca suntem rai si ca o sa ne arunce la gunoi...cred ca ar amuti.
Na, ca am scris iar un roman.

Nicoleta, cum merge cu bulinele?

Bebebeca, eu am dat 10 mil dr, 1,5 mil la anestezist, 500000 asist din sala, 500000 asist de la reanimare (in ambele cazuri 500000 in total, erau 2 si si-au impartit ele). A dat Lau si la neonatolog, cred ca tot 500000. Oricum, mie mi-a spus dr exact cat si cui sa dau (mai putin lui, acolo am apreciat noi). La asist de la salon, cate 10 ron cand intrau in tura, in special la cele de la copii, pt mine, n-am prea dat, ca nu mi-a facut nimeni nimic, nu am avut tratament de cand m-a mutat la salon, nu am cerut calmante...a, ma chemau zilnic pt toaleta, atunci mai dadeam.
Darius se poarta exceptional cu Ioana, neasteptat, ar sta numai langa ea, o pupa mereu, o alinta...alte defecte are el, dar cu ea e de nota 10.

Am fugit! Pupici!

Bertha, mamica a doua comori - Darius-Andrei (DN 08.06.2004) si Ioana-Ruxandra (DN 12.11.2008)

poze

Mergi la inceput

'Neata fete dragi!

Ati fost cuminti? V-a adus Mosu' ceva?

Bertha, ai vazut ce baiat de baiat ai? Bravo lui! Io cred ca la voi isi testeaza limitele ... stie ca va enerveaza cu chestii din astea si o face ... i-o fi placand ;). Io stiu?
Nici noi nu-l ducem regulat la gradi ... inca nu ma crispez, nu-i scoala sa fie musai. Mai chiulim, mai ne jucam ... cand e bolnavior oricum il tin acasa ca nu pot sa sufar cand dam si la altii - si pe altii care o fac.
Pupici frumoasei mici!

Am pus cateva poze de aici ... si aici doar cu fi-mea.
Si sa ma dau si eu mare cu smecherul meu :D ... a facut 6 buline rosii (cele bune) si a avut voie sa-si aleaga ceva ... si a ales muzeu .

O saptamana faina si multa sanatate!!!! Pupici la poznasi si mamici!

Mergi la inceput