Poznasi smecherasi de mai-iunie 2004 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Maduta Sanatate Andreei si Mariucai. si sa va reintregiti familia cat mai repede.

Iulia Multumesc pentru felicitari. Mai avem un hop si poate pe la inceputul anului reusim sa vindem si terenul respectiv.
baietilor cu personalitate si mai ales lui Tommy ca lasa de la el.

Incepusem sa imi fac sperante de dim ca domnisoara nu va mai plage la gradi. Au fost toate bune pana cand sa plec. Avusesem ceva de discutat cu educatoarea si am mai zabovit prin gradi putin. Dar surpriza, iar a inceput sa planga cand sa mearga in clasa. Asa ca de fata cu educatoarea si-a primit o pedeapsa. Fata TV acasa si dulciurele. Si daca nu se potoleste prelungim pana la vacanta.

A, si sa va zic ce sperietura a tras soacramea ieri. La ora 12.30-13.00 Stefania trebuie sa ajunga acasa de la scoala. Scoala o are destul de departe si merge cu tramvaiul. Se fare 13.30 nu venise, nu si-a facut probleme ca avea nu stiu ce activitate dupa ore, tot la scoala. Suna mamaei pe la 14 si tot nu venise. Se pun pe telefoane, vine tasu de la munca si o cauta de nebun pe strazi. Fata nu-i. Pana la urma au gasit-o la o prietena din bloc pe la 15.30. Nici prin cap nu-i trecuse sa sune sa spuna unde este, mai ales ca are si telefon mobil dupa ea si nici nu raspundea la el. Iar pedeapsa... fara cadouri de mosi.

Nicoleta si Bia Ciocarlia Sarbatoarea recolteiwww.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Daca io si Inisa tusim la grea acuma prevad ca vrea si Bianca sa fie in grupa magarusilor
Mergem luni la Medicover sa vad ce si cum, sper sa nu imi faca surprize in weekend.

tnicoleta ce sperietura, bine ca nu a fost nimic grav

Madutza multa sanatate Andreei. Noi am fost la dr Stanciu de la Budimex si el ne a recomandat vit K pt icter. Nu ma intreba care este lagatura, cert este ca dupa ce i am dat juma de fiola imediat a inceput sa scada galbeneala.Noi aveam bilirubina 13 si era portocalie, ma sperie pozele de pe vremea aia.

Iulia poate petele sunt o intoleranta la vreo mancare. Multa sanatate

Anacami pupam fata isteata foc. Eu zic sa stai linistita ca este doar o perioada a ei. Si tu baga un concediu mic mic sa iti revii

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Sunt acasa! Nu ne-a facut externarea pentru ca trebuie sa stam cu okii pe ea inca 24-48 h, sa nu ii creasca iar galbejala. Oricum, e bine sa fii acasa. In sfarsit am reusit si eu sa mananc cu pofta si parca incep sa redevin eu. Pe Ana am dus-o la pediatru si nu o lasa sa vina acasa si o mai ducem luni sa o vada iar, poate ii da voie. Este prima data cand stau atat de mult departe de ea, marti se fac 2 saptamani.

Nico, nici nu stiu ce sa mai spun cu Bia ta si plansul la gradi. Mi se pare totusi destul de clar ca nu merge cu pedepse.

Madutza,Mariuca(17 Mai 2004) si Andreea (21.11.2008)

http://community.webshots.com/user/padme_ami2003?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

Buna fetile...

Se pare ca e sezonul racelilor... Sebi ne-a imbogatit si pe noi cu o tuse de toata pomina si ce e mai rau e ca i-a dat-o si lui Criss... Ne-a vazut dr. si ne-a recomandat 5 pic de vit. c si prospan sirop. Tuseste saracutul de mi-e mila de el. Sebi e mult mai bine acum dupa tratament. M-am hotarat si il tin acasa pana in ianuarie! Asta e! Mos Craciun o sa vina anul asta numai acasa nu si la gradi! E tare suparat ca nu merge la gradinita dar nu am ce face... sanatatea e mai importanta decat orice!

Mada pupici la micile bolnavioare! Ma bucur sa aud ca ai inceput sa prinzi puteri! Asa si trabuie!

Laura pupam si la voi si multa sanatate la fete cucuiete! Si eu vreau sa mai merg luni sau marti la dr la un control cu Criss! Sper sa fie mai bine pana atunci!

Nico dar nu ai vorbit ca "intre fete" cu Bia sa vezi ce motiv baga ea la plans? Si Sebi mai plange aiurea si daca ma exaspereaza il iau de-o parte si vorbesc cu el. .. si imi mai spune ce il deranjeaza cateodata... altadata ii doar o mare razgaiala de nici el nu stie de ce plange!!

Camelia multumesc de compliment! Adevarul e ca am ramas mai slaba decat inainte de sarcina cu 2 kilograme! Si adevarul mai e ca m-a plesnit o "furie" sa port numai mini... stramt... dresuri colorate (portocaliu, rosu, verde, mov inchis mov deschis... cu modele... )zici ca sunt la 18 ani nu la 30 aproape dar asa bine ma simt si asa o incredere imi dau noile tinute incat nu voi renunta usor la dorinta de a mai pierde niste kilograme si la a ma purta cat mai crazy! Iar ca sa iti raspund la intrebarea cu dormitoarele... Sebi atat a avut pretentia sa fie singur in camera! Nu conta care! Si am sa le dau la fiecare cate o camera daca vor... asa ca no problemo!

Alus nu stiu ce acord sa astepte de la mine... ca in nici un caz nu sunt de acord cu bataia la copil in general dara la al meu! Atat trebuie sa se atinga cineva de cupii mei ca si-au pus foc la valiza!

Pupici la toate mamicile cu toti picii!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

madutza, o, doamne, lasa c-a fi bine. sa stii ca si maya o avut bilirubina 17 (cred ca avea vreo 3 zile deja), eram acasa deja si doctorita o fost foarte calma si-o zis ca daca pina a doua zi merge mai sus, la lampa. a doua zi, dusa jos o fost bilirubina, habar n-am ce si cum. uite ca daca stiam mai multe amanunte, precis intram in panica zdravana. doctori si doctori . pupici multi. toate trec. cu bine!

io-s inca acasa si luni ma-ntilnesc cu niste sefi de la siemens. poate am noroc si prind jobu'. super ar fi.... o sa va zic. marti dimineata zbor inapoi la pittsburgh pentru 2 saptamini. dup-aia, vacanta de iarna: 4 saptamini lungi si late. de-abia astept. am pus luminite albe si rosii in fata casei si in curte. fetele m-or ajutat, cot la cot. lia-i in faza in care vrea sa m-ajute la toate! maya, vrea, nu vrea, imita tot de la sora-sa .... va pup cu drag!!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Recente 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

LA MULTI ANI ANDREI/ ANDREEA !!!!!!!!!!

Madutza, sanatate multa frumusetilor !!! ma bucur ca tu esti mai bine. Asa te vreau
Andreea e o minune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Buna fetelor
LA MULTI ANI PENTRU CEI CU NUMELE DE ANDREA SI ANDREI!!!

Nelly cred ca mai inteles bine, sau eu m-am exprimat gresit, scuze. Eu am vrut sa scriu ca acea educatoare poate astepta sa ii dai dreptate, sa sti ca si eu as fi tare suparata daca educatoarea eai ar fi spus asa ceva. Noi nu o batem pe Julia si nu as permite nimanui nici macar sa ridice mana in gluma la ea. Inca odata scuze daca m-am exprimat gresit . sper ca nu te-ai suparat pe mine.

Monet- noroc la convorbiri. Iti tin pumni sa te angajeze.

Fetelor si Julia are momente ca plange aiurea, parca asa ar vrea sa scoata de la mine tot ce vrea. De exemplu eu ii spun sa stranga jucariile, ea atunci incepe sa planga parca as fi batuto, cateodata o isterie ca imi vine damblaua. Dar nu ma las si nu o bag atunci in seama. Trebuie sa stie ca ea singura trebuie sa faca curat dupa ce a facut mizerie.
In rest totul este ok.

http://pl.fotoalbum.eu/Julia1901

Alus + Julia
http://www.rumunski.waw.pl

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nally spune:

La multi ani Andreilor/Andreelor!

Alus am inteles foarte bine ce ai vrut sa spui! Nu am de ce sa ma supar pe tine ... pe mine si daca e sa ma deranjeze ceva prefer sa nu mai scriu nika decat sa intru in polemici ... pe forum intram sa ne destindem nu sa ne enervam! Dar in ce ai spus chiar nu avea ce sa ma deranjeze!

Nicoleta mai e un pic pana la miezul noptii si vreau sa fiu prima care iti ureaza un sincer

La multi Ani mamico! Sa fii iubita si sa ai parte de tot ce itidorestisi e mai frumos in lume!

Monet iti tin pumnii in continuare! Bafta maine la discutii! Sa iasa asa cum iti doresti!

Criss pare sa mearga spre bine ... tot mai are accese de tuse dar parca mai rare si mai putin virulente! Tot mi se rupe sufletul cand tuseste dar e mai bine fata de ieri! Sebi e si el mai bine cu tusea! A furat-o si mama ... cred ca umbla o viroza nesuferita caci altfel nu imi explic cum de s-au molipsist asa cu totii!

Va pup ! Noapte buna!

Nally si Sebastian (14.04.2004) - Petru Alexandru & Pavel Cristian (19.09.2008)

Poze cu Sebi!
Poze Gemeni

* Nici un barbat nu crede ca o femeie vorbeste prea mult... cand il vorbeste de bine!*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani de Sf. Andrei!!!
Un pupic mic ptr. Andreea de Madutza, Andrei -alias Darius - de Bertha, Andrei de Cristina, Andu de Vanesa, Andrei de Dana si Bertha - alias Andreea!!! :)
Cum ati chefuit?

Nico!!! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!!!! Numai reusite si familie unita si sanatoasa!!!!
Mai, esti nascuta la zi mare ... :) Petrecere faina! Sa ne traiesti!!!

Sanatate multa ptr. toti puiutii bolnaviori!!!!
Sa dea naiba in virusii astia ... ca si la noi fac ravagii ... io stau cuc la ora asta ca sper sa-mi treaca tusea sa ma pot baga iar in patut ... of!!! Si cand ziceam ca-s deja spre bine. Bine ca sunt muciosii mici ok ... io nu mai contez :D
Va pupicim ... noi am inceput sa ne pregatim de SArbatori ... ne-am pus luminitele in geam, sa ne gaseasca usor Mosii :) ... bem la greu vin fiert si cautam cadouri. Noroc cu Sarbatorile astea ca altfel urasc iarna ... brrr!!!!
Numai bine!!!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Irinusha

La multi ani de Sf. Andrei!!!
Un pupic mic ptr. Andreea de Madutza, Andrei -alias Darius - de Bertha, Andrei de Cristina, Andu de Vanesa, Andrei de Dana si Bertha - alias Andreea!!! :)
Cum ati chefuit?

Nico!!! Sa fii sanatoasa, iubita si implinita!!!! Numai reusite si familie unita si sanatoasa!!!!
Mai, esti nascuta la zi mare ... :) Petrecere faina! Sa ne traiesti!!!

Sanatate multa ptr. toti puiutii bolnaviori!!!!
Sa dea naiba in virusii astia ... ca si la noi fac ravagii ... io stau cuc la ora asta ca sper sa-mi treaca tusea sa ma pot baga iar in patut ... of!!! Si cand ziceam ca-s deja spre bine. Bine ca sunt muciosii mici ok ... io nu mai contez :D
Va pupicim ... noi am inceput sa ne pregatim de SArbatori ... ne-am pus luminitele in geam, sa ne gaseasca usor Mosii :) ... bem la greu vin fiert si cautam cadouri. Noroc cu Sarbatorile astea ca altfel urasc iarna ... brrr!!!!
Numai bine!!!

Imblanzitoarea de balauri: "Sensible Cristian & "Demolition" Amélie

Irinusha si io tot kuk, tot cu tuse. Si noi mucim tusim etc, tot tacamul. Miine avem programarea la doct pt amandoua fetele sa vedem cate medicamente mai luam
Pina la urma am fost si ieri la urgenta la Medicover ca Bianca de abia respira, ne au bagat intre consultatii si doct a zis ca mucisori sunt de vina si la plamani n avem nimic, Doamne ajuta! Au aspirato pe micuta care a plans asa de mult, ooof
Multa sanatate la toata lumea

Madutza ma bucur sa sunteti a casa

Tnicoleta La multi ani sa ne traiesti

Monet multa bafta

La Multi pt Sf Andrei!

Merg la soamne ca in curand ma scoala Bianca si ma ia de proaspata

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput