Fibrom uterin (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Kiki, FELICITARI! Doamne, ce ma bucur pentru tine!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

buna fetelor,
am avut si eu un fibrom uterin dar la interventia laparoscopica in urma unei extrauterine l am extirpat..a fost doar o paranteza...
alceva vroiam sa va zic ..sora mea are un fibrom de 10cm si face un tratament naturist cu siropul noni..acuma l a inceput la indrumarea unei prietene care a avut si ea fibrom si cu tratamentul acesta a scazut 6cm deocamdata ..mai ia in continuare siropul..
vroiam doar sa va spun acest caz concret pe care il stiu...poate va ajuta si pe voi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

buna fetelor,
am avut si eu un fibrom uterin dar la interventia laparoscopica in urma unei extrauterine l am extirpat..a fost doar o paranteza...
alceva vroiam sa va zic ..sora mea are un fibrom de 10cm si face un tratament naturist cu siropul noni..acuma l a inceput la indrumarea unei prietene care a avut si ea fibrom si cu tratamentul acesta a scazut 6cm deocamdata ..mai ia in continuare siropul..
vroiam doar sa va spun acest caz concret pe care il stiu...poate va ajuta si pe voi..

Ce fel de fibrom are sora ta?

Never take life seriously.Nobody gets out alive anyway.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

sora mea are fibrom multinodular intraligamentar..cu un nodul de 10 cm...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Salut fetelor!!!Me again
Ninia,mersi de gandurile bune! Iti doresc si tie sa ti se indeplineasca visul cat de repede!!!Trebuie sa ma ajungi sa fim deodata!!!
Fetelor, am fost ieri la un alt medic de care am auzit ca e foarte bun. Tatal sau a fost to ginecolog...deci are ceva experienta si din cazurile tatalui sau. Am intrat i-am zis de sarcina, de fibrom ofcourse, de emolizare si mi-a zis ca el nu prea e de accord cu embolizarea ...dar ma rog...daca asta am ales...A zis ca in mod normal ar trebui sa ramana la 5 cm.In schimb nu mi-a zis nimic (inca, si sper sa nu zica) de vreun eventual avort sau sarcina prematura...mi-a zis chiar ca as putea sa nasc normal!!!
Si acum vestea shoc!!!Ma pun pe pat...se uita la ecograf si ma intreaba:"Aveti gemeni in familie?!" Eu "nuuu" "Hmm, eu asa vad aici, SARCINA GEMELARANu mi-a venit sa cred ce aud...zice "uitati aici se vad 2 saci embrionari" Ma uit...DA SE VAD......Bine ca cica nu e 100%, o sa imi zica luna viitoare daca e sau nu asa...dar oricum eu sunt inca shocata!!!Nu imi vine sa cred...Deja ma gandesc..oare cum o sa ii duc???Eu sunt mica si slabuta!Si cand ajung acasa imi zice tata ca bunica mea a avut frati gemeni...hmmm ...nu m-as fi gandit vreodata la asa ceva...
Abia astept sa ma duc peste o luna sa vad exact sa imi zica daca sunt sau nu 2!
Va doresc la toate spor lasi sanatate!
VaKIKI +5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Kiki gemeni? Waaaaauuuu. Ce surpriza!
M-am bucurat tare mult de ce a zis doctorul acesta. Ai vazut ca nu e dracul asa de negru nici cu fibromul. Si doctorii astia eu nu-i inteleg. De ce arunca vorbe? Numai ca sa sperie, sa stai mai stresata, sa faci rau bebeului? Ca mai mult decat sa te sperii oricum nu ai ce face.

Tana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1980 spune:

buna
mama mea a fost operata in 2007 de fibrom de 5 kg. statea cu el de 10 ani cred. asa ca cel mai bine este sa fie tratat din timp daca este posibil , si sa facem controlul periodic la ginecolog pentru a se depista orice problema. multa sanatate. va pup.

Mergi la inceput

Kiki, 2 dintr-o lovitura! Felicitari inca odata draga mea si sa dea Dumnezeu sa fie totul bine! Ce frumos sa ai gemanuti!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

Cristyasa am crezut si eu cand am inceput cu durerile de abdomen inferior adica acum 1 an. Am facut si tratament cu antibiotice si antiinflamatoare, dar degeaba, durerea persista. Asa am tinut-o vreo 3 luni, atunci mi-am facut si eco intravaginala si mi-am descoperit fibroamele. Apoi am avut cateva luni in care nu am mai avut dureri asa mari si din decembrie iar au inceput. Nu e tot timpul aceeasi intensitate a durerii. De doua zile ma doare asa tare ca imi vine sa stau chircita. Ma doare tot abdomenul inferior, spatele si mai am si senzatia de urinare tot timpul. M agandesc ca o fi de la fibrom ca imi apasa pe vezica, dar m-ar durea tot timpul asa de tare daca ar fi de la fibrom, la mine insa nu e permanenta durerea.
sunt si dezamagita ca nu ma lamureste niciun medic.

Tana

Mergi la inceput

Kiki, cum mai esti? Mai intra si tu sa ne dai vesti despre voi! Doamne ajuta sa fie totul bine!

Visul nostru

Mergi la inceput