Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
La febra aftoasa cica e ok daca il duci la gradinita. Am vazut acolo o fetita si avea saraca niste bube urate pe maini si la gura...Tudor sigur nu are asa ceva, la febra aftoasa bubele sunt mai mari, cam cat o boaba de mazare, si rosii si pot aparea si afte in gura, basicute de-alea albicioase.
La cealalta intrebare te-a lamurit cealalta latura a triunghiului.![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
Yaia spune:
Eu nici nu am stiut ca sunt atatea boli ale copilaiei. Cand eram mica, am avut (din cate imi amintesc eu) doar oreion si varsat de vant (varicela). Dar sunt o gramada de boli ale copilariei...
Roxana, am uitat sa-ti raspund, aici vaccinul impotriva bolilor copilariei se face la 1,5 ani. Deci Tudor inca nu e vaccinat. Si am zis 'vaccinul impotriva bolilor copilariei' pt. ca nu stiu exact ce e, parca mi-a mentionat ceva si de varicela cand am vorbit ultima data, dar poate ma insel sau s-a inselat ea, ca e greu pt. ei sa stie bolile si in engleza...de cele mai multe ori o rog sa-mi zica denumirea in latina si inteleg despre ce e vorba.
Carpatina, Sim, o intrebare la voi doua ca voi duceti pitici asa mici in colectivitate: ai vostri au avut ceva boli de cand merg 'la copii'?
Tudor nu a avut mari probleme, doar otita care a tot stat (3 reprize), dar vineri urechile erau 'clean'! Macar vestea asta buna am primit-o. Si acum roseola asta. Dar parca tot simt ca dureaza mult pana devine 'imun'! Vreau doar sa compar, sa vad paoet pot cele de aici sa imbunatateasca pe ici, pe colo.
Si inainte sa sariti cu gura pe mine, stiu ca asa e in colectivitate, iau tot felul de monstrii...dar vreau sa vad statistic cum stam...nu cred ca e Tudor mai sensibil, face forme destul de usoare ale bolilor si-mi pare destul de puternic...cra, cra...dar stiti si voi cum sunt mamele cu pitici...pe creier.![]()
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
myral spune:
Bine v-am regasit!Eu recunosc cu greu mai gasesc timp si sa scriu pe forum (din pacate) dar de citit citesc (din fericire
) nici cand e sotul plecat nici cand e acasa.Noi suntem bine, cam frigulet afara desi e soare, in casa nu avem caldura decat noaptea, ziua mai punem aerul, asa e in constanta pana nu inghetam bine in casa nu dau caldura
La scoala inca nu au venit cu gardasilul sa-mi iau de-o grija odata.Elisei nu cred ca-i facem priorixul
Mi s-a pus pata pe vaccinuri.Asaaa, mai dar cate fane depeche
si eu si sotul suntem fani.Nici gand sa mergem la concert, de fapt pe nicaieri, Elisa mea nu sta cu NIMENI, doar cu Isabela si tati dar nu stiu daca ar sta si fara mine ca inca nu am plecat nicaieri fara ea (si nici nu as pleca
inca)Nu mi-as dori decat sa doarma si ea macar 4, 5 ore legate noaptea, se trezeste maxim la 2 ore in cel mai fericit caz, dar uneori chiar si la 30 minute
chiar daca nu ii dau tzitzi si o plimb sa adoarma, trebuie musai sa fiu eu, nu tati. M-am obisnuit dar am si zile in care ma simt epuizata. Oare cat mai dureaza????? Pana o intarc
Deocamdata nu vrea sa vada alt lapte din bibe sau canita. Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
myral spune:
Yaia, il pupam pe Tudor
sa il ocoleasca bolile nici eu nu cred ca e sensibil. Elisa a facut rubeola (pojarel) desi nu e in colectivitate si nu a luat de la sora-sa. Dar a facut o forma destul de usoara si nu o consider sensibila desi a facut si o viroza cu otita(cica) prin iunie, iar in august de ziua ei a fost racita cu febra cateva zile.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
carpatina spune:
Noi de "la copii" nu ne-am procopsit decat cu muci, rosu in gat si o enterocolita. Sper ca e destul pentru urmatorul an ![]()
Roseola am facut-o inainte sa mergem la cresa.. nici acum nu prea pricep cum ne-am procopsit cu ea..
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Prisi, parca spui poezia cu "cri, cri, cri, toamna gri..." ![]()
http://picasaweb.google.com/Mihnutz/Mihnea1AnParty#5266383060983217154
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Roxana_G spune:
Yaia, cred ca e tare neplacuta si aftoasa asta, nici nu vreau sa imi imaginez. Macar roseola s-a si terminat odata cu eruptia. Cam asta e colectivitatea din pacate, o sa iti povesteasca fetele ce si cum cu cresa, dar iti pot spune ca eu am dus fata dupa un an jumate si primul an a fost de cosmar. Pana in decembrie a facut doar 3 viroze, 2 usoare si o bronsiolita, insa din februarie a fost ceva crunt. Ziceai de vaccin, intreaba cum se numeste si poate il cautam pe net, trebuie sa aiba el un prospect ceva. Doar daca nu e preparat de ei acolo.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:
Diwana, mie mi se pare schimbat, poate la alti copii diferentele sunt mai vizibile. Daca ne pui si poze sa le vedem mai usor (ma seaca la final montajul ala) poate vedem mai bine.
Myral,
cred ca esti tare obosita, nu stiu cum rezisti sincer.
Rox ,
Poze
myral spune:
DIWANA cum nu s-a schimbat baiatul? Ca mie mi se pare ca a crescut mult si nici nu-i mai sta parul valvoi
Eu am avut rabdare sa ma uit la tot montajul, e un scump Rares.L-am admirat si pe Mihnea cel petrecaret
, e un frumos ca si mamica lui de altfel. Invitatii deliciosi si mamicile slabe, chiar daca mai si infuleca
uneori. La asa tort cum sa nu infuleci.Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Prisi, parca spui poezia cu "cri, cri, cri, toaman gri..." http://picasaweb.google.com/Mihnutz/Mihnea1AnParty#5266383060983217154 ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Daaa, la fraza tare-s mic si necajit.
Sa vezi cum spune atomica poezia, cu o verva si o voie buna, de zici ca e cherchelit greierele ala.
Rox ,
Poze