Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (220)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

papanash - votat!bafta!
nici eliza nu mananca decat pasat, dar sunt multumita ca mananca orice ii dau.

http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Buna buna si de la noi.

Intr-adevar,azi am petrecut cu Daria cea blondina si mami Elena care ma complimenteaza insa si ea este foarte frumoasa!
Ne-am simtit tare bine,am povestit vrute si nevrute.Timpul a trecut pe nesimtite si daca copii nu era obositi am mai fi stat de vorba!
Sper sa ne mai intalnim.Asteptam cu nerabdare pozicile!

Chiar cu urmatoarea intalnire cum a ramas?Papanasha nu mai spui nimic?

sabina ti-am dat un PM azi dimineata,l-ai primit oare?
Bernix ti-am dat si tie un PM...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

tocmai am adormit copilul si a inceput alaturi o bormasina
a decurs ok vaccinul ( tot in mana ),n-a plans viteazul meu .
doctorita e o scumpa, a intrat in ultimaluna de sarcina, arata f. bine si e foarte calda si prietenoasa. E vorba de dr. Georgescu Miruna, care-l pupa pe Ghighi mereu si il lauda.Ea o sa nasca tot baiat.
Mi-a zis sa-i dau, daca vreau oscilo si inca ceva ci calciu si fier ( parca septilin si multivitol cu calciu), in loc de vigantol. cica are concentratia ff mica si nu e periculos si nici nu recomanda analize de sange. Am intrebat-o de oua de prepelita, si mi-a zis ca ea nu recomanda decat dupa 2 ani, acum sunt cam greoaie, in nici un caz albus si nici crude, asa cum se face cura. Mi-a recomandat de la 15 luni si prevenar, cica afara-i cam obligatoriu si e f bun impotriva pneumoniilor.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Poze de astazi:
Erika adora masinile. A invitat-o si pe daria la bile dar nu a prea vrut! Dulcetele.

Cam ciufulita si mofturoasa dupa somn.

Dewa mata suguni ne,Hime-chan!!!

-------------------------------

Erina si Daria (18.09.2007)

Mergi la inceput

multumim pentru voturi
azi am dat si un mini-interviu telefonic, gala o sa fie pe 20 decembrie. prin comparatie cu altii stam slabut la voturi, ghinionul meu ca nu se poate vota de pe adresa de serviciu,altfel bagam lejer peste o mie de voturi din retea . Asta,e ! Poate ma place juriul si o sa-mi dea punctaj maxim, conteaza 50% votul publicului si 50% al juriului.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Sabina, imi pare rau ca nu am facut pozici cind misuna Erika pe la magazine. Tare dulce mai era. Cele facute nu au avut lumina foarte buna nici la locul de joaca, nici afara.

Pupici!

Mergi la inceput

Bine mai, sa nu-mi ziceti si mie ca va vedeti in militari,la 2 pasi de mine....
Devylla, ne vedem obligatoriu, la Gigi ala e foarte departe pentru mine dar poate schimbam locatia. hai sa auzim propuneri.
cine vrea joi,propuneti ora ( ora 14 e ok ?) si loc.

filme Ghighi

Mergi la inceput

Papanash,a fost asa on the spur of the moment!

Ce bine ar fi alta locatie...Tineretului e foarte departe si de mine.

Am votata.Am vrut sa mai votez dar au zis ca ma asteapta si saptamina viitoare. Sa ne spui pina cind.

Mergi la inceput

Papanash cu siguranta ca o sa te placa publicul!!!Ai un atu super dragalas si istet: Ghighi!!! te vei descurca excelent si pentru ca ai experinta in lucrul cu oamenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Citat:
citat din mesajul lui papanash

Bine mai, sa nu-mi ziceti si mie ca va vedeti in militari,la 2 pasi de mine....
Devylla, ne vedem obligatoriu, la Gigi ala e foarte departe pentru mine dar poate schimbam locatia. hai sa auzim propuneri.
cine vrea joi,propuneti ora ( ora 14 e ok ?) si loc.

filme Ghighi

Nu nu,joi nu pot!!!
Vineri e ok.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput