Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 9
Monique_new spune:
Cristina sincer eu nu as vrea deloc catel, tati e cel care a venit cu ideea ca cica mai are si ea o preocupare. A gasit deja si catelul, are 4 luni ....un Bichon Maltez. Vrea sa o duca pe Cosmi sa-l vada.
1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

lilina spune:
ce preocupare soro ???
ia baga-l pe Julian in sedinta
mie asta mi-ar mai lipsi d-acasa, un caine s-o maimuta
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
Monique_new spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lilina ce preocupare soro ??? ia baga-l pe Julian in sedintamie asta mi-ar mai lipsi d-acasa, un caine s-o maimuta Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)poze cum s-a nascut, site-ul |

pai o maimuta deja am.....1 Anisor
2 Anisori

GETY spune:
Sa stiti ca si Mariei ii plac mult animalutele si un catel mic ar fi o companie placuta pentru ea.
La sora-mea cand merg, cand il vede pe Rocky (catelul) isi baga pumnisorii in gura de fericire si topaie. Prima oara am crezut ca poate a speriat-o, dar ea topaia de fericire. Dar cine sta cu el cand suntem la servici?
Plus curatenie, grija de el si altele.
Monique_new, am vazut poze cu Bichon-ul. E un dulce.
Asa creste Maria Diana
GETY spune:
Monique_new, de la orez cu lapte sa se fi deranjat la stomac? Doar daca era laptele mai vechiut, dar cred ca se branzea la fiert. Poate e vreun microbas.
Multa sanatate!
Lexi,
.
Asa creste Maria Diana
Roxana01 spune:
Dragelor,
de-un veac n-am mai intrat sa va salut macar. ma iertati, ma iau tot timpul cu treaba si cand am putina pauza stau in pat.
am vb ieri si cu Monique, nu stiu daca v-a spus, ca nu reusesc sa citesc din urma, dar noi nu facem bine deloc. daria este bolnava de 2 saptamani, deja nu mai stiu cand voi mai iesi din boala asta cu ea. de fapt ea este racita de 2 luni, dar de 2 sapt este rau de tot. de 2 sapt nu scapam de febra 39-40, varsaturi, nu mananca deloc, ma bucur ca mananca un biscuite pe zi, ea care manca f bine. e foarte moale, e maraita si toate cele. am fost la medic de vreo 3-4 ori, nici eu nu mai stiu. acum are puroi in gat, am stat pe antibiotic 10 zile, nici un efect. azi am vb cu medicul (dr denis stanescu, la marie curie, princess o stie) si mi-a zis sa venim dupa amiaza sa o interneze, sa-i puna branula si antibiotic pe vena, ca nu ne-a mai ramas alta solutie. nu va spun ce greu i-am dat antibioticul, ca-i vine sa vomite si nu mananca nimic.
asa ca azi ne internam. multumesc lui Dumnezeu ca victor nu e si el bolnav, ii curge nasul si tuseste dar macar nu are febra. asa ca asta este tabloul la mine acasa.
eu nu mai am lapte la san, cu toata nebunia si stresul s-a dus laptele, l-am trecut pe v pe formula. trebuie sa incep diversificarea, dar tot zic ca o incep cand nu mai tuseste si se face bine si nu reusesc sa-l pun nici pe le pe picioare. parca sunt intr- mare adanca, ma inec, nu ma respir, si mai ies o data la suprafata si mai iau o gura de aer. cam asa simt, parca ma sufoc, nu mai dau de capat cu bolile astea.
imi pare rau ca nu am reusit sa va mai citesc, sper sa ne revenim cat mai curand.
va pup
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?UV=570270057734_14229559713&collid=19502908113.42874477613.1222433395146&page=1&sort_order=0&navfolderid=0&folderid=0&ownerid=0" target="_blank">Daria&Victoras, ingerii mei
Roxana, mamica fericita de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
GETY spune:
Roxana01, chiar asta voiam sa scriu, ca s-a procopsit Daria cu un microb mai rezistent.
Asa a fost si la Maria, nici nu voia sa inghita cel 5 ml. de antibiotic, se ineca si-l scotea afara din gurita. Nu manca, abia putea bea putine lichide, a fost jale. Am recurs la branula si dupa o zi s-au cunoscut rezultatele.
Maria a primit 2 doze/zi timp de 5 zile.
Eu am facut tratamentul acasa.
Asa creste Maria Diana
Monique_new spune:
gety sincer nu era vechi laptele m-am gandit si la asta, mai ales ca se branzea...sti ce cred ca am facut....dupa ce l-am terminat am mai pus cateva linguri de zahar pt ca nu mi se parea destul de dulce si nu l-am mai fiert.....asta ar fi singurul lucru care nu l-am facut corect. Ca doar am facut de atatea ori si nu a patit nimeni nimic
.
Roxana le-am spus fetelor cand am vb cu tine. Imi pare rau ca Dariutza tot nu se simte bine. Multa sanatate 
1 Anisor
2 Anisori

Mirabelac spune:
Roxana sanatate multa si sa treaca odata perioada asta grea pentru voi!
Eu i-am dat copilului iaurt cu fructe de la tnuva si ieri era plin de bube, n-a mai facut alergie la vreun iaurt pana acum. I-am dat zyrtec si calciu, sper sa-i treaca.
Am uitat sa va zic faza de ieri, ajung acasa de la serviciu si-l intreb "ce faci mami?" "mi-e lau (rau)" "de la ce?" "de la cafea". Cred ca o sa-i dau mai putina cafea de acum incolo daca-i face rau copilului![]()
![]()
![]()
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)