Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Ignatica si noi am patit la fel cu Erik cand a inceput sa mearga la childcare. O sa faca imunitate si nu o sa va mai chinuiti asa. Stiu cum e sa nu ai cu cine sa-l lasi ... Va tin pumnii sa aveti nervii buni si sa luati decizia potrivita (fie sa continuati asa fie sa lasi serviciul sau sa gasesti o bona).

Lakioana, despre singuratatea emigrarii te inteleg perfect desi lumea ar spune ca nu ne-a pus nimeni sa plecam. Eu m-am acomodat aici (aproape 5 ani avem) si nu cred ca as mai putea (a se citi vrea) sa traiesc in Ro (mai ales dupa experienta cu miscarriage din iunie intr-un spital romanesc). Daca vrei sa mai vb da-mi un PM ca sa nu plictisesc pe toata lumea cu experientele noastre de emigrante. Poate ti-ar face mai bine sa lucrezi part-time sa mai iesi din decorul obisnuit (am o prietena care abia a inceput munca part-time dupa ce a stat cu copilul si e f fericita sa aiba contact cu lumea din afara casei).

Voi vorbeati despre banii care se dau in Ro sa stai acasa cu copilul 2 ani ... hmmm, nemernicii de australieni nu dau decat un bonus la nastere si salut calu' stai acasa pe banii sotului daca vrei. Hmmm, no comment.

Despre mine ce sa va spun, apar, dispar ... ma lupt cu niste greturi marete dublate de o oboseala cum n-am crezut ca poate exista asa ca nu prea fac nimic, abia ma duc la munca (2 zile/sapt). Maine ma duc iar la ecograf si sper sa fie bine.

Numai bine mamici de bucurii ... revin curand.

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Neata e gata .

Lakioana ce mare si frumoasa s-a facut Reby, o adevarata printesa. Mi-a placut castelul cu jucarele, f frumos asa ceva ii caut si eu Cosminei. Nu stiu ce sa-ti spun despre starea ta depresiva, imi pare rau ca te simti asa, dar cred ca oricat de bine ar fi, esti departe de casa si dureaza ceva pana te acomodezi. Sper sa treci peste perioada asta.

Cata ai grija de tine si odihneste-te.Bafta la eco.

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Cata14, nu cred ca se intreaba lumea ce v-a pus sa plecati. Si eu am avut un gand sa emigrez, dar au intervenit o serie de factori subiectivi si am ramas pe loc.

Lakioana, sunt sigura ca va trece si perioada asta mai dificila de acomodare.
Reby este o frumusica si nu ma mir ca vorbeste asa bine. De mica face chestii care ne uimesc.

Maria mea a inceput sa cante.
Cand vede catel, zice: "ba, ba", in loc de "ham, ham".

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

sunt ruuuupta de oboseala, am adormit de dimineata cu telefonul in mana si m-am mai trezit dupa 20 de minute, nu va puteti imagina in ce fuga ne-am pregatit
aseara am mutat iar mobila prin casa, radeam cu sotul ca noi asa ne distram mai nou, mutam mobila in loc sa
Vlad, si el foarte preocupat sa ne ajute, dar mai mult ne incurca
la un moment dat il aud ca zice "pi...a matii de usa" si o tranteste cu putere.....si tot spunea expresia respectiva prin casa, in continuuu, am zis ca mor ...desi ma cam bufnea rasu'....dar l-am deconectat repede, l-am pus sa faca precum vaca si a uitat
apoi i-am facut baie si mi-a golit un gel de dus, un sapun lichid de spalat pe maini, o jumatate de sampon si se pregatea de alt sampon,
am vrut sa-l adormim dar nu a vrut sa se culce, ne-a urlat in creieri pana ne-a scos din minti

Lakioana & Reby

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimi!
Multumim pentru aprecieri!
Ignatica, sanatate lui David, sper sa gasiti o bona ok.
Cata, asteptam vesti bune de la eco.
Zina, nu o spal pe cap la fiecare baie, cam la 3 zile pun sampon pe par.
Anca, e si Alexandrina trecut in certificat Cel mai fain e cand completez cereri sau alte acte...
Gety, se si joaca ai nostri copilasi cand se vad, mai isi iau jucariile unul de la celalalt, de fapt Narcisa e responsabila cu asta, Mathi e asa cumincior! La salata de boeuf au stat impreuna, ca avea floricele ca decor
Lexi "pashe bebe mancaia" Cum a intrat Mathi pe usa a zis "totu" adica tortul Daca stau sa ma gandesc de cate ori a fost la noi a prins cate un tort...
Lakioana, ma bucur ca ai mai scris aici. O sa ma uit mai tarziu la poze.
Plec la doctor cu Diana, cred ca avem dermatita atopica...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monica, multumesc pentru cafea.
Lilina, imi pare rau ca nu v-ati odihnit, Vladone de ce a plans?

Bebe

Mergi la inceput

Lilidar unde a auzit Vlad ...."expresia". Dar pt ce va pregatiti soro....de ardea asa, nu puteati sa mai faceti si astazi?

Zina noi o spalam cam la 4-5 zile acum cand e vremea mai rece, dar vara mai des ca transpira. Ii pun sampon direct pe par.

xansanatate. Bafta la doctor.Cred ca te "plictisesti" pana iti scri tot numele.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Buna dimineatza!

Lakioana- am vazut o adevarata printesa , mare si deosebit de frumoasa. Cred ca e greu acolo singura dar tocmai de aceea mai intra pe DC si o sa vezi ca poate nu te vei mai simti asa singura- macar sa ne arati din cand in cand poze cu Reby.

Cata- sarcina usoara si bafta la eco.

Xan- bafta la dr cu Diana!

Zina - eu il spal pe par pe Victor doar o data pe saptamana.

Lilina mai au si copii astia "toane" sau poate chiar ii deranjeaza ceva si nu stiu sa spuna.lui Vladone plangacios.

Victor de 3 nopti se trezeste noaptea si nu-i convine cum sta perna , ca e invelit asa ca si eu sunt cam zombi.Suspectez acest comporament din cauza maselutelor.

Victor cand i-a lego spune hai sa "COTOIM TATOI" adica construim tractor.

Cristina si Dragos (31.01.2004)+Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

lakioana vazut printesa frumoasa foc . Mi-a placut mult si castelul. Si eu caut asa ceva pt Patry, vad ca si Moni
Cat despre starea ta imi pare tare rau, sper sa treci cat mai repede peste. Daca crezi ca te putem ajuta, noi te asteptam cu drag

cata bafta la eco! te asteptam cu vsti bune

lilina, simpatic foc Vladone cu usa

Zina noi o spalam cam la 3-4 zile pe par.

Cris simpatic rau si Victor cu "cotoim"

xandrutza bafta la medic! of tin pumnii puiului mic sa nu fie dermatita!

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Ramo daca gasesti asa ceva .....castel, casuta cu marimea aia de papusele sa imi spui si mie te rog. Am vazut ca e atrasa de marimea aia de omuleti. Daca gasesc eu, te anunt.

Cristina ....ce maselute mai ies ? Simpatici rau copii astia cu "perlele lor"

Cosmi de ceva timp imi spune sa nu ma mai duc la serviciu, ca sa stau cu ea acasa. Dimineata cica s-a trezit si a intrebat de mine, i-a spus tati ca sunt la serv...si ea cica " nuuuu la serviciu"....bine nu spune clar cuvantul dar noi intelegem.

Vroiam sa va intreb care aveti animalute pe acasa? Tati ar vrea sa-i cumpere de sarbatori un pui de Bichon Maltez si sunt in dubii daca sa il luam sau nu.

1 Anisor2 Anisori

Mergi la inceput