Bucurii de sept-oct 2006 (150)
Raspunsuri - Pagina 15
lilina spune:
neatza
si eu am primit de la Roxa mesajul ca e in spital. acum am si vorbit cu ea, era terorizata de conditiile din spital, in fine, ii urez multa putere si multa sanatate Dariei....sa scape de amigdalita aia nenorocita
moniq, biotics se da in timpul tratamentului cu antibiotic pt.refacerea florei intestinare, la fel ca si enterol-ul, dar si cand are scaune moi/diaree, eu cred ca nu a facut moale de la el, nu are cum, tine-o macar 3 zile pe tratament (cate 2 plicuri pe zi, in lapte) plus regim alimentar adecvat 
adina F
asa e, nu are rost sa intram in polemici legat de ce tara e mai "buna" si sunt convinsa ca nimeni nu a vrut sa jigneasca pe nimeni, cred ca tine si de experientele pe care le-am avut fiecare, in tarile prin care traim sau am fost....si pe mine (sincera sa fiu) ma uimesc criticile aduse tarilor din vest, pt.ca stiu ca acele tari sunt "civilizate" (cum se spune)... conditiile de trai sunt mai bune (asta nu inseamna ca as emigra
mi-e bine unde sunt acum, chiar nu as avea motive) si stiu peste ce am dat cand am fost in Romania la medic, la primarie sau administratia financiara, banca etc (birocratia si neprofesionalismul
)....daaaar asta e....nu ma las doborata de aceste aspecte,
sunt lucruri bune si rele in fiecare tara, opinii vor fi contradictorii intotdeauna, asa cum spuneam tine de experientele pe care le-am avut....nu pot sa condamn pe cei care au avut experiente groaznice in Ro si a emigrat dar nici pe cei care au plecat in alte tari si au avut acolo experiente neplacute...si discutia poate continua la nesfarsit 
nu mai stiu nimic de Alina, nu am timp sa intru pe mess (acolo o gasesc de obicei
) la telefon...fff rar
am fost cu Vladone ieri la doctor sa-i fac D3 inhectabil, am stat o groaza la "coada", timp in care el s-a alergat/paruit/impins/imbrancit/strigat cu toti copii de la rand :)))
a fost super haios ca i-a spus unei fetite ca pe el in cheama Vuduzt Suiuceanu (suruceanu)
ce baiat istet am !!!
am fost si la tata la cimitir, ieri era ziua lui
apoi la doctor si acasa, l-am lasa cu mama sa-l adoarma si am pierdut vreo ora pe la niste prieteni in ideea ca il gasim dormind....da' de unde
tzopaia in pat pe la 10 jumate, ne-am chinuit sa-l adormim, a dormit 10 minute apoi s-a trezit in urlete
daca o sa continue asa, cred ca plec d-acasa
ramo, xan, cris, ma bucur ca ti-a placut meniu de sarbatori si eu am ras cu lacrimi cand l-am citit
lui Vlad nu-i plac ouale, nu le mananca decat "ascunse" in vreo mancarica ceva, o budinca. voi cum le dati/preparati ??? asa simple ???
Lilina &
Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul
xandrutza_76 spune:
La multi ani, Cata14! Iti dorim multa sanatate, fericire si impliniri!
Sarcina usoara in continuare!
Flori pentru tine.
Bebe
lilina spune:
www.gbpetalpusher.com/flowers/flower3-big.jpg" target="_blank">la multi ani cataaaaa, sa fii fericita, sa ai o sarcina usoara si bebeii sa fie sanatosi
Lilina &
lilina spune:
adina, super tare Fabi 

Lilina &
xandrutza_76 spune:
Of, am cautat niste flori frumoase pentru Cata si nu se vad... Trebuie sa caut alta poza...
Lilina, Narcisa mea mananca ou oricum i-as da. Daca lui Vladone nu-i plac e bine ca le papa camuflate. Oua umplute ai incercat sa-i dai? Freci galbenusul cu branzica de vaci, si pui o lingurita de smantana, mai pui langa out o frunza de patrunjel, 2 felii de rosie...
Bebe
Monique_new spune:
Lili bine ca ati scapat de injectie . A plans Vald? Ma enerveaza de mor tb asta cu asteptatul la dr, mai ales ca majoritatea sunt bolnaviori si iau unul de la altul. Cand am fost noi la injectie, i-am povestit Andrei...era o fetita cu care Cosmi vroia sa se joace ca de nu mai avea astampar la tati in brate. O intreb pe mama ei daca e bolnava/ racita si cica nu. Intram in cabinet la asistenta impreuna si fetita ( de vre-o 6 anisori) incepe si ii spune ca ea tuseste si are mucisori
.
Ieri tati a dus-o pe Cosmi la Selgros sa studieze oferta de jucarii. In afara de faptul ca isi tot punea cutii cu jucarii in cos.....i-a spus lui Mos Craciun ....SA SE BARBIEREASCA 

1 Anisor
2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

xandrutza_76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Monique_new Ieri tati a dus-o pe Cosmi la Selgros sa studieze oferta de jucarii. In afara de faptul ca isi tot punea cutii cu jucarii in cos.....i-a spus lui Mos Craciun ....SA SE BARBIEREASCA ![]() ![]() 1 Anisor 2 Anisori Cosmi bebe -13 septembrie 2006 ![]() |

Bebe
Monique_new spune:
Cata La multi ani!!!!! multa fericire si bebei sanatosi
.
Lili, Cosmi a avut o perioada cand nu a vrut sa mai pape ousor simplu, dar daca o intrebam vrei omleta spunea ca da si ii faceam asa...in tavita teflonata fara ulei.
1 Anisor
2 Anisori

lilina spune:
xan, super reteta de ousor umplut, o s-o incerc si eu...al a mai furat cate-o bucata de omleta de la noi din farfurie, in rest zice "nu-ti place ousor" ca el asa vorbeste despre el "nu-ti place"
in loc de - nu-mi place -
moniq, super tare Cosmi 
da, si pe mine ma enerveaza parintii care isi lasa copii bolnavi sa intre in contact cu altii...nu le pasa !!! 
da, a plans la injectie, dar i-a trecut repede
Lilina &
Monique_new spune:
LILI
nici pe tati nu il lasa cu barba. Ala faza in magazin ieri....noi i-am spus ca daca este cuminte vine Mosul cu jucarii multe la ea. Ieri isi tot punea in cos si Iulian ii spunea ca sa le puna la loc ca i le aduce mosu. Cosmi s-a gandit ea bine si zice ....ca ea nu vrea sa fie cuminte sa i le aduca Mosu sa i le aduca tati
. Cand mai faceti D3?
1 Anisor
2 Anisori