Bucurii de sept-oct 2006 (150)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Roxana, multa sanatate Dariei! Sper sa reveniti repede din spital!
Gety, multumim pentru grafice!
Mirabela, Super tare Davidutu! Ia spune-i dom'le, s-o lase mai moale cu cafeaua aia ca nu-i a buna!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Multumesc mult pentru ca sunteti alaturi de mine si de Rares! Va multumesc pentru cuvintele voastre frumoase! Inseamna mult pentru mine! Sunteti niste fete minunate! Eu sunt varza cu moralul,ma doare capul groaznic, am avut si un vis tampit, insa sper sa trecem cu bine peste ziua de maine!Doamne ajuta!

Am vorbit la telefon cu Roxana , ne-am incurajat una pe cealalta, imi pare rau pentru Dariuta ca este asa bolnavioara, dar sunt sigura ca va fi bine! Sper ca maine, in functie de cum decurg lucrurile si la noi si la ei, sa ne vedem cumva, din pacate in spital!

Lilina, nu stiu daca ai primit PM-ul de la mine, daca voi avea nevoie de ceva, te sun! Merci mult!

Va pup dulce, fetele mele!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Princess, ti-am lasat un offline pe mess. Eu cred ca si din cauza emotiilor ai visat urat. O sa fie bine!
Roxana, multa sanatate puilor! Si tie putere, sa poti face fata.
Mira, simpatic David; ai dreptate, e mai bine sa reduci portia de cafea
Nu mai stiu ce vroiam sa spun, ma duc sa incerc sa dorm putin, sper sa si reusesc...

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mirabelac

Am uitat sa va zic faza de ieri, ajung acasa de la serviciu si-l intreb "ce faci mami?" "mi-e lau (rau)" "de la ce?" "de la cafea". Cred ca o sa-i dau mai putina cafea de acum incolo daca-i face rau copilului

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID S[/purple]TEFAN (21.09.2006)
[/b][/font=Comic Sans MS]

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Mai intai despre ecograf. A fost bine oarecum adica unu' bb nu a supravietuit, era mult prea mic in comparatie cu ceilalti oricum. Deci nu mai avem tripleti ci vor fi gemeni (sper sa fie ok, la eco erau ok se agitau pe acolo si le bateau inimioarele bine).

Zina, noi am facut un rand de analize dar au iesit bune. Azi am dus mostra la al-2lea set de analize. Nu-mi vine nici mie sa-l indop cu medicamente ca mananca destul de bine si e vesel.

Cristina, de unde se ia Biotics baby? Din farmacie? ca pot sa-i spun soacrei mele sa-mi ia ca trebuie sa vina.

Lexi, nu pune totul la suflet. Nemtii prin definitie sunt mai kkciosi ca au "sange albastru".

Roxana
, multa sanatate si tine-te tare ca vor veni si vremuri mai bune!
Princess multa sanatate si la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

neatza

cata14, sunt foarte trista ca nu mai avem tripleti dar e bine si gemeni, te iei de mana cu AdinaF

chiar, Adina ce-o mai face ? ce-or mai face gemenii nostri ???
dar mexxulica ??? dar mephala ???? hai mephala, mainile in aeeeeer si striga cu mineeee

lexi ai chent ueit tu mitiu

moniq, te astept la raport,

le astept si pe Sephora, Microbu, Itzyshor, Roxana, xandrutza, alexutza, zina, ramomar, mirabelac, ignatica, alina moro, floricel, princess, beatrix, gonghy, eunice, tasia, tanima, crisnemes, cristina goji, gety, eloise, mamilili, sibylle, festina (razboinica mea)
haideti, toate mamicile de BUCURII, dati un semn, ca doar n-am strigat catalogul degeaba

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut, site-ul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Neata, va servesc cu , eu nu beau ca am o indigestie.

Cata imi pare rau ca nu mai sunt tripleti, sa dea domnul ca gemenii sa fie bine si sa vina pe lume sanatosi.

Princess va tinem pumnii pt operatie.

*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna dimi,

lilina, prezenta

cata imi pare rau de bb mik care nu a supravietuit Le doresc crestere mare gemenasilor si tie o sarcina usoara.
Biotics baby (plicuri) se gasesc in farmacii, e "pansament stomacal" bun de administrat mai ales cand se dau antibiotice sau alte medicamente puilor mici. Eu pt diaree folosesc si smecta (tot plicuri, pe care il dizolv intr-o sticluta de lapte) si a doua zi nu mai avem nik.

princess suntem cu gandul la voi! Fii tare mamico ca toul va fi bine!, iar puiului mic ii doresc refacere rapida si multa sanatate

Mira, e simpatic rau David al tau Ai grija sa nu mai bea atata cafea

lexi imi pare rau ca aveti asemenea probleme. Si eu am avut prilejul sa primesc priviri dispretuitoare numai cand auzeau cuvantul romania. Imi pare rau pt Cristi, sper sa treaca de starea asta nasola, poate cand va incepe Maria gradinita isi va gasi si el o ocupatie si va fi mult mai bine!

Roxana multa multa sanatate puilor tai, iar tie puterea sa treci peste toate problemele

Moni, cum e Cosmi cu tati?

pupici

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Lilinoooo, ce catalog ai strigat!

Raspund la apel!

Imi beau cafeaua si ma apuc de treaba!

Cata14, sarcina usoara! Imi pare si mie rau pentru bebe3.

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput

Princess, bafta la operatie lui Rares!

Asa creste Maria Diana

Mergi la inceput