sarcina?

sarcina? | Autor: mehesdana

Link direct la acest mesaj

Buna ziua,
am si eu o nelamurire..referitor la ciclu peste sarcina.
Am avut ceva probleme si am mers la un control ginecologic si mi-a dat un tratament pe care trebuie sa-l iau 2 menstruatii...acum sunt la a doua menstruatie si iau medicamentul...dar....m-am cam ingrasat in ultima vreme (putina burtica)si m-am cam latit in solduri...ciclul mi-a venit normal dar este de o culoare mai inchisa, simptome...cateodata mai ametesc (dar f rar), greturi..nu.
Ma puteti ajuta cu un sfat?Imi este frica ca poate sunt insarcinata si eu iau tratamentul.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

In primul rand Bine ai venit in familia www.desprecopii.com !
Daca ai fost la medic, asa cum spui, probabil ca nu esti insarcinata. Un test de sarcina facut coret, poate te-ar linisti.
Nu stiu ce probleme ai avut si ce medicamente iei, probabil ceva hormoni, ma gandesc, progesteron...si atunci e normal sa pui ceva in plus (asta nu e general valabil).
Poate dca ne dai mai multe informatii, te putem ajuta cu o parere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

De ce nu faci un test de sarcina in loc sa te framanti asa?

Mami de fetita si de baietel 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mehesdana spune:

Buna teodraghici,
deci....eu am fost la medic acum 2 luni si mi-a zis ca am metroanexita si mi-a dat indometacin supozitor (1 seara) si zanocin(2*1/zi).Cat despre diagnosticul dat de medic....eu am mai avut destule anexite si imi este cam frica...pt ca am auzit ca pot sa duca la sterilitate :(.pe mine de obicei, menstruatia, ma tine 6 zile si sunt destul de rau mai ales in primele 3-4 zile....ei de data aceasta nu am fost rau si nici nu mi-a placut culoarea care a avuto...eu azi sunt in ziua a 7-a :(( dar acum este destul de rosu.

Mergi la inceput

Buna Eseea
nu pot sa-mi fac test de sarcina pt ca inca sunt la menstruatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Mergi la orice clinica si cere sa ti se faca testul de sarcina pe baza sangelui. Se recolteaza dimineata si daca ceri sa ti se faca in regim de urgenta, pana dupa-amiaza ai rezultatul. Iti recomand CMU in acest sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mehesdana

Buna Eseea

dana

si ce daca esti la "menstruatie" ?! testul il faci cu urina, nu are nici o legatura.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui mehes

Buna Eseea

si ce daca esti la "menstruatie" ?! testul il faci cu urina, nu are nici o legatura.

nu am stiut :D:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Dana, deci iei Indometacin sup si zanocin (denumirea comuna internationala e Ofloxacin= antibiotic din fam chinolonelor).
Nici unul dintre ele nu contin hormoni, am presupus gresit, deci nu ai avea motive sa te ingrasi....
Acum, ce nu inteleg eu, cum adica sa faci tratamentul 'doua menstruatii'? Un antibiotic se ia minim 5 zile, dar in nici un caz doua luni zi de zi...(doua menstruatii...).
Dg de anexita nu se poate combate pe forum , asta este!
Testul de sarcina se poate face oricand, de preferat cu prima urina de dimineata.
Oricum, sarcina e contraindica administrarea antibioticuli....deci nu esti insarcinata.....deduc eu de aici, ...sau ar fi nasol daca ai fi insarcinata si ai lua antibioticul asta...cu alte cuvinte
Multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

probabil ca i-a spus sa faca tratamentul de 2 ori consecutiv,timp de 2 luni cand are menstruatie...zic si eu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lunna27

probabil ca i-a spus sa faca tratamentul de 2 ori consecutiv,timp de 2 luni cand are menstruatie...zic si eu...

Da asa mi-a spus medicul....dar eu nu inteleg...ar putea fi o sarcina?Ar fi minunat...

Mergi la inceput