Cu carucior, sau fara?
Raspunsuri - Pagina 3
ckristina spune:
oana, eu sunt pentru carut;am calatorit si eu cu bia,singura,fara sot si a fost f util; si in momentele in care nu sta sonia in carut, pui bagajele de mana, care am inteles ca s multe.... si ai doar sonia si carut; ma gandesc ca nu te incurca ... cu nimic; ori sta sonia in el,ori bagajele;eu asa am facut; dar cand a dormit,cand i am dat sa manance... le am multumit inventatorilor!
pup fetele mele dragi, si va doresc din tot sufletul sa se stranga banutii,sa aveti drum bun si sa va intoarceti cu bine acasa;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
rhoneea spune:
Oana si eu sunt pentru carutz.Spun din propria experienta.
Imagineaza-ti,la aeroport tu tb sa te prezinti cu minimum o ora inainte de decolare,ai bagaje,laptop,Sonia,geanta....O tii pe Sonia in brate,predai bagajele la cala,ramai cu laptopu,geanta si alte alea ptr Soniutza.Buun pana aici toate bune dar daca Sonia vrea sa faca nani??Dar daca vrea sa mearga???Ce faci alergi dupa ea cu laptopu in mana,poseta si alte alea?Carutu il iei pana la intrarea in avion dupa cum stii bine,apoi daca Sonia nu sta in carutz pui toate catrafusele in carutz.Acuma nu stiu,decide cum crezi tu ca-ti e mai bine.
Succes si multa sanatate Soniutei.
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
madaiulia spune:
Oana si eu zic sa asculti sfatul fetelor cu experienta in calatorii lungi si sa iei carutul. Cred ca si tu esti convinsa de utilitatea lui, numai ca problema este ca Sonia nu sta in el. Iti spun din experienta ca nici Andrei nu a fost fan carut niciodata. L-am avut cu noi la mare cand tocmai invatase sa mearga si am disperat carand eu carut, sotul copil si invers. Cum il puneam in el facea crize, plus ca se ridica cum zici si tu si nu aveam ce sa-i facem. Dar dupa un timp, cand a capatat ceva experienta cu mersul singur si probabil nu mai e asa extraordinar, accepta sa stea in carut fara probleme. Cred ca s-a prins si el ca e foarte comod cand e obosit sa stea acolo. Asa ca si Sonia va trece de perioada entuziasmului la mers si va sta cumintica in carut cand e nevoie. Si o poti ajuta si tu sa se obisnuiasca. Luati carutul cu voi, mai ales daca sunteti doi si cand e obosita pune-o acolo si va fi ok.
poohy spune:
Oana, si eu sunt pentru carut. Din experienta proprie, e mai comod pentru tine. Nu vrea sa stea Sonia in carut, poti sa pui altele, si ti-e tie mai usor. Gandeste-te si la tine, poti sa cari atatea? O sa fi si emotionata, ai si tu problemele tale... Sonia agitata in spate/fata
Cum au zis si celelalte mamici, il predai cand te urci in avion si il iei cand cobori din avion. Si dupa aia si la hotel/taxi ar tb sa te ajute (acum nu stiu cum e in state, dar sper ca e asa)
Stiu ca eu cand am fost in Cipru puteam sa si inchiriez un carucior, dar cred ca te ajuta sa il ai cu tine si pe aeroport.
Anca 17+ & Manu 02.06.2007
Poze1 Poze2
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
kay spune:
da, pana acum, din 20 de zboruri, in toate caruciorul mi-a fost de folos. dar in ultima sedere la Boston, mai mult rau a facut... adica se smucea, urla, nu vroia, isi scotea pantofii ca sa o duc jos la ei... si tot asa. si mi-era frica sa nu ma incurce... fi-mea e taifun, nu sta o clipa... dar incerc CU, sigur pot sa fac ceva cu el, ca sunt bagaje sau copil, ceva sta inauntru.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
Flaflo spune:
Kay, la aeroportul din Viena exista un serviciu pentru persoane cu handicap, batrini si cazuri speciale (aici intri tu), care ii asteapta pe respectivii la iesirea din avion si ii ajuta cu cele necesare pentru a putea parasi aeroportul in siguranta. M-as mira sa nu existe si in state asa ceva. Trebuie doar sa anunti din timp zborul si eventual sa trimiti niste dovezi (programarea pentru operatie probabil). Mult succes!
CarlaV spune:
Si eu votez pentru carucior, desi la fii-mea am folosit maxim 2 luni. Dar in conditiile pe care le descrii tu, cred ca e mai bine cu decat fara. Cum au zis si fetele, daca nu sta Sonia atunci stau bagajele si tot e mai usor decat sa cari tu tot.
Crezi ca va sta in wrap daca nu sta in carucior?
Inteleg ca vei avea 2 valize maaaari la ducere. Stiu ca va trebuie multe lucruri, dar eu m-as gandi mai degraba sa iau o valiza mare si sa ma intorc cu doua .
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
katie30 spune:
Tot pentru carut, macar ca pui in el bagajele mai mici. Eu am avut unul sport, ff usor de manevrat, am carat cu el si cate 10 kg bagaje + copil! Besides, o sa vezi ca Dumnezeu o sa te ajute cand o sa te astepti mai putin, o sa ai surpriza ca tocmai fata sa-ti ceara in carut! Eu asa pateam, cand eram mai speriata si mai panicata, cu copil marait, cu bagaje, cu necazuri, atunci se legau treburile cu copilul mai abitir ca niciodata! Ajunsesem ca, ori de cate ori mai eram pusa in astfel de situatii, sa nu-mi mai fac nici o grija, ci sa ma gandesc doar la copil, la ce sa mai pun in bagaje, la ce surpriza sa-i mai fac lui bebe etc.
Se pare ca acolo sus cineva are grija de puiutii nostri!
Sa va ajute Dumnezeu sa fiti sanatosi si puternici, sa ne dai vesti bune dupa operatie!
tamaraspt spune:
pro carut din zeci de motive.
si am vazut intr-un aeroport, nu-mi amintesc unde, cum personal al aeroportului astepta o persoana cu handicap la usa avionului, apoi l-au transportat cu o masinuta. poti intreba macar pt boston, ti-ar fi de mare ajutor sa te conduca cineva pana la taxi
legat de statul in carut, daca ai unul mai solid nu ai incercat sa o pui sus pe parasolar cu fata catre tine, mai ales ca Sonia nu este asa de grea. Asa cum se pun copii in carutul din hipermarketuri. Am o vecina care asa o duce pe fetita cand nu vrea nici in carut si nici pe jos. Decat ca trebuie tinuta foarte bine.
Tamara si Matei Alexandru (20 mai 2007)