Puiuti de Randunici 2008!! (133)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Bravo Teodora, bravooo
Bravo Bubu pentru montaje Bai da ce nebunie si la voi acolo, se uita bietul Stef inmarmurit la meciul lui Vlad si apoi, ce sa faca? Sa roada si el un pantof Iar la masa, ce sunete ...adorabil...ca de faza cu tati care atenteaza la apa copilului si cainele care atenteaza la banana celuilalt copil...plin de atentate dom'le Bubu, super! Nota 10
Am marsaluit si azi...balul bobocilor un fiasco total...au zis copchii ca Cristal Club e o maghernita Aoleo, si noi care dadeam petrecere la cantina Si au sunat sa se duca cineva sa-i ia de acolo, ca nu le place S-a dus alta mamica , i-a luat si i-a dus la Mall ...o Doamne, daca n-au innebunit cu Mallul asta Mamica respectiva a marturisit ca a ajuns la Cristal Club dupa indicatiile mele, iar fi'mea a cazut pe spate...iete la mama, stie unde e Cristal Club Va dati voi seama cam unde ma situez eu in ochii copilului meu ? Apoi am luat copiii si i-am adus la mine acasa...am cumparat un tort...s-au uitat la un film...o fetita a ramas la noi sa doarma cu Teo...acum se uita la "sex and the city"... ei Cami, ce spui? Ca si tu tot asa te distrai acu cateva zile...ce tanara esti
In rest, i-am cumparat fetii hainute ...am fost in vizita...am mancat mult, ma doare burta si acum...a fost frumos, a trecut repede ...

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Ei, se pare ca in dimineata asta dau eu

Bubu super montajele, dar mai ales protagonistii

Mimo sa-ti fie de bine toata umblareala de ieri si cumparaturile.

Pe mine a avut grija ALEXIA sa ma trezeasca de la 6, ca gata ea s-a sculat, si acum ma bate la cap sa-i tai unghiile, s-o duc la bucatarie sa pape...si eu care imi facusem planuri ca lenevim in grup intr-o zi de duminica...asta-i viata

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

neatza!

tocmai am vazut filmul asta: http://video.google.com/videoplay?docid=-1817848131611744924
.. ce mai.. am ramas Paf! mai ceva ca Fahrenheit 9/11! daca aveti timp si daca va intereseaza.. trateaza mai multe chestii: religia, atacurile 9/11, banii.. Doamne ce mici suntem!

acum ma apuc sa citesc din urma!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

buna dimineata, multumim de

sunt trezita de la 4 jumate...daca am copil care doarme toata noaptea trebuie sa-mi fac altceva de lucru... am strans nunta de ieri. daca vreti sa vedeti cu ce m-am distrat ieri de aici incepe..
http://good-times.webshots.com/photo/2940809490103392202vJShHo

oricum se pare ca dimineata devreme tot era pentru mine, ca aseara nu a mancat decat 120ml de lapte, a adormit cu bibele in gura, si avea un nas infundat rau, asa ca la 4 jumate a facut si el ochi, a mancat, a dormit inca 2 ore, apoi gata, iar acum e marait rau. merge imediat la somn, numa' sa forumeasca un pic mama lui denaturata

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...multam nicol de cafea...bag si eu vreo 2 cani.

La multi Ani cu mare intaziere Mihaelelor si Gabrielelor si Mihaiutzilor si Gabitzilor!!!!

miha, frumos aranjamentul? unde e? la Carpati?

sanatate puiutilor!!!!

gata, pauza de schimbat pampersul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumec fetele de urari .. si de aprecieri la adresa micutei!

am vazut ce s-a mai mancat si baut pe crengutza azi.. deh cu atatia sarbatoriti! sa tot fie chefuiala!

Stela bravo Tea!
Ursule super bancurile!
Bubu super montajele! ce dragutzi sunt fratiorii!
Miha f frumoase!

ma duc la nani!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Somn usor, Mihutza!

Neata Gecko!

Mergi la inceput

Miha imi plac tare mult aranjamentele la salon. In calitate de ce ai participat la nunta , ca mi- a scapat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
seb pare sa fie mai bine, sper sa fie ok maine la control!

Am asa o stare de tristete si de sfarseala...
Am vazut montajele Oanei, cu baietii cei frumosi si jucausi, pe Tea cum bate din palme, si restaurantul aranjat probabil de Miha!

Am uitat sa ma laud ca Seb face pa cu manuta!
Intre atatea bolesnite a invatat si el ceva nou!

Ma duc sa fac ceva de mancare, desi la starea pe care o am presimt ca nici mancarea nu va iesi bine!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput