Fetelor,
Ce face Sumamed-ul? Este indicat in sarcina? Am primit ca tratament 3 pastile de Sumamed pentru listeria si pentru faptul ca am caine! Din moment ce sunt trei pastile, banuiesc ca sunt foarte tari, nu? Voi ce stiti?
Merci,
Georgy.
si eu am avut listeria.dupa antibiograma a iesit sensibil la mai multe.printe altele la ampicilina.am luat14 zile.
summamed am luat in trim 2 de sarcina dar pt ureaplasma.doza a fost de 2pastilute la 3zile,trei doze.a fost greu de tolerat gastric dar atat.
numai bine si sarcina usoara!
Am luat si eu Sumamed in timpul sarcinii, dar in ultimul trimestru.
Stiu ca mai devreme nu e bine, e un antibiotic foarte puternic.Eu am luat 3 pastile in 3 zile, am avut o raceala f. urata si medicii n-au vrut sa riste. Dar, daca ai dubii de ce nu-l intrebi pe medicul care i-ti urmareste evolutia sarcinii ?
Da, Sumamed este un antibiotic f. puternic. Eu am luat cand am avut abces pulmonar si am scapat de operatie. Nu stiu ce sa-ti spun despre sarcina dar eu a trebuit sa opresc alaptarea. Vezi ce scrie pe prospect.....de obicei scrie ca avantajele administrarii trebuie sa depaseasca riscurile.
Bafta,
Maria