Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Mihaser ..ooof asa sunt barbatii! trebuie sa ne dea si ei de lucru cumva

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008
POZE BOTEZ MIRCEA
ALBUMELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Seara buna dragele mele..

VAzut poze superbe de Alysh, mai sunt convinsa ca scaunul de masina al lui Vlady tu l-ai ales, leoaico, asa-i??S-a lungit Vlady...de nu se poate.
Am revazut si pozele lui Miss...TAre mi-au placut , cum spune si Cenia, emana atita dragoste, pare totul asa roz, n-ai crede vreodata ca Daviducul plinge si mami e obosita si are nevoie de un pic de liniste..
Elenuca, ce mai faceti voi?? Totul e bine???
Alina, mai dar esti o gospodina tare buna, mereu vii cu cite o reteta.
Tu cu retete de mincarici, Gabitzam cu retete de prajisi Vianne, cu informatia (trimitere la site-uri)
Cenia, mai stiu ca la voi e cald, cite grade sunt acum, spune-mi sa te invidiez maxim. Azi am iesit abia la 14.00 in ideea ca e frig si nu ies..Totusi nu a fost chiar asa rece, mai ales la soare si " la mers" era ok.
Ylari, gata? Incepi?? Doamne Ajuta sa va luati casuta. Dati-i bataie ca vad ca au ieftinit bine...si pina la primavara cine stie, s-ar putea sa avem o surpriza si mai mare.
Mihaser, un pupic d ela mine sa-ti treaca suparareaofof
Iulia, Doamne Ajuta! sa mearga spre mai bine!

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Ah, Doloress, draga de tine, imi dau sema ce simti mai ales cind reconstitui momentul si-ti dai seama ca daca iti ascultai un pic inima puteai sa eviti..(spui tu ca ti s-a parut ca n-ai auzit click, plus faptul ca ai gustat , ceva iti spunea tie ca nu e ok) AM avut si eu momente d'astea, ce neplacute...Sper sa fie totul bine, de fapt eu sunt sigura ca e ok daca pina acum nu s-a intimplat nimic, daca era ceva trebuia sa apara in citeva ore...Tinem pumnii sa fie bine

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Multumesc de aprecieri ref la poze!

Simo, scaunul acela l-am primit. A fost unul din putinele lucruri pe care le-am primit si noi de la cineva. E vechi de vreo 6 ani, dar e f bun, eu sunt multumita de el.
DAr probabil ca daca aveam de ales din magazine tot pe acela l-as fi ales, deci ai avut dreptate cu leoaica

Doloress, eu cred ca nu va avea nimic Patrick. Nu stiu daca te consoleaza dar eu am dat lui Vlad lapte vechi de 10 ore vreo saptamana imediat dupa ce s-a nascut si n-a avut nimic. Eram dupa operatie, nauca si am inteles gresit de la pediatra ca poate fi pastrat 12 ore......nu stiu ce a fost in capul meu. Pana cand am aflat de pe forum ca nu poate fi tinut mai mult de o ora. Asa ca ii faceam special dimineata 100 de ml sa aiba baiatu' ce bea peste zi DAr repet, n-a avut nimic copilu'!BAfta, sa nu fie nimic grav

Laurita, ce bine c-ai aparut! Cum te-ai distrat?

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Fetelor multumesc de incurajari, sper si eu sa nu fie nimic, eu cred ca totusi pana acuma s-ar fi vazut ceva, dar el e vesel nevoie-mare, rade cu hohote, da din picioare si chiuie aici langa mine, zici ca e cel mai fericit copil. Vad ca si voi ati mai patit-o, insa cu lapte vechi de cateva ore, eu insa de-o saptamana!

Doloress si bulina Patrick (29.04.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Fetelor multumesc de incurajari, sper si eu sa nu fie nimic, eu cred ca totusi pana acuma s-ar fi vazut ceva, dar el e vesel nevoie-mare, rade cu hohote, da din picioare si chiuie aici langa mine, zici ca e cel mai fericit copil. Vad ca si voi ati mai patit-o, insa cu lapte vechi de cateva ore, eu insa de-o saptamana!

Doar poate cel lichid nu e la fel de perisabil...zic si eu..Oricum, e clar ca n-are nimic Patrick, s-ar fi vazut deja.

Alysh, sa stii ca m-ai amuzat cu cei 100 d eml pe care-i faceai lui Vlady sa aiba ce bea pe parcusul zilei. Stiu ca nu-i de ris, dar mi te si inchipui.mamica grijulie

Simona, mami de baieti

David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

salutare
am revenit, scuzati ca n-am bagat capul de mult dar cu sarbatorile astea...mai greu. multumesc inca o data de urari
LMA pt gabitze si mihaele!!! si pt puisorii care s-au aniversat intre timp, sa fiti sanatosi!!!
am citit pe diagonala ce-ati mai scris, n-am apucat sa aprofundez asa ca nu fac conspecto pup dulce pe fecian si-i tin pumnii lui gabriel sa se intoarca cat mai repede la mami si la tati
boon
intrebare pt mamele de baietei: ai vostri se trag de putza? al meu si-o nenoroceste de cate ori are ocazia. cum scot pampersul, zbang! o apuca si trage de ea de zici ca vrea s-o rupa io-i tot explic cat e de important sa ramana la locul ei si mai ales intreaga, dar el insista. si incearca s-o apuce si dupa ce pun pampersul prin pampers
vroiam sa va zic ca sambata am fost in music club sa ma aniversez cu sotul, am dansat de am rupt opincile, am baut vin rosu(de ziua mea m-am muls oficial pt ultima data) si m-am simtit ca de 18 ani, fara responsabilitati si griji, asa cum eram io cu ovi pe vremuri-apropos, multumim de urarile de sanatate, au iesit bune analizele. revenind-mama mia ce feeling, am trait cu senzatia ca am fost pana acum...neufragiata ca sa nu zic mai mult. ceva de genul: exista viata si dupa nastere foarte bine mi-a facut la moral. mama a dormit la noi sa stea cu bebe si ne-a lasat si sa dormim pana la 12 a doua zi-ne culcaseram la 5
am pacatuit si cu o felie de tort dar de azi m-am apucat de un regim mai drastic decat ce tineam pana acum fiindca dieta montignac se intinde pe multe luni iar io nu mai am timp- pe 29 noiembrie e intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului, nu vreau sa arata de parca au trecut 30 si din cate am inteles numai eu si o colega avem copii, si ea a nascut acum 2 ani deci sigur arata bine dejadeci de saptamana viitoare incep si impachetarile cu termocuverta, doar doar...
alta intrebare: daca eu nu ies oficial din CIC, adica nu am venituri declarate, si intru dintr-un CIC intr-altul, primesc in continuare cei 85%? ca ma bate un gand eu acum am avut un salariu tare bun, pe drepturi de autor dar am inteles ca-s bune si alea, si cu recesiunea economica care a afectat destul de naspa aria mea de activitate, mi-e ca nu mai vad eu asa salariu curand, si daca tot se poate, poate bag si bebe 2 dupa ce face tudor un an si stau acasa pe banii statului si la al doilea copil-daca nu se schimba iar legea. s-o putea? i-am zis lui ovi ca i-am pus gand rau. eu sufar si de o nenorocire de boala, n-ar trebui sa las mult intre copii, ma mai gandesc eu dar macar vreau sa stiu cum stau.

RALU- de minune albastraTudor 15.05.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72e131407d80530203c592" target="_blank"> MONTAJ TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

deciiii...am fost la shopingareala ca vine iarna bine nu-mi pare ca-mi trebe haine groase..luat papuci, pulover, soseste (sa-mi bag shutu iar a aruncat Iusti suzeta pe jos..o scoate din gura si-o arunca...)...asa...noh ca tipa..ma retrag
Dolores..pe Simona si Ciprian..ea a fost colega cu sotul tau la liceu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Stefany a-ha, Simona si Ciprian, prieteni vechi, la ei am stat cand am venit prima data in Montreal si nu stiam pe nimeni. Niste simpatici.
Al meu nu vrea suzeta si pace! Si acuma tot mai iincerc sa i-o dau si nimic. Numai tzatza, the real thing.
Patrickut e OK, vad ca nu are absolut nimic deocamdata. yupi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefany_p spune:

Iustin ia bine suzeta..are si momente cand n-o vrea defel ..noaptea mai scap cu juma de ora de somn cand ii bag suziputoarea de mine..

Mergi la inceput