Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, pai acolo nu scrie nimic nou, asa era si pina acum.
Trebuie vazut ce s-a schimbat acum, ce cerere trebuie depusa, unde se opteaza fie pentru 6 milioane fie pentru cei 85%, ce dovada de venit trebuie adusa, etc.
Oare nu trebuie sa apara niste norme metodologice in legatura cu legea asta noua?

Adriana, Andrei al meu este tot in Baneasa la gradinita, la SmartKids, e f. aproape de Biene Maia. Dar noi stam aici in baneasa, de noi este foarte aproape de casa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

da, era o treaba sa depunem dosaru inainte de 1 ian.

io am alt stres, acu, ca veniturile mele is scutite de impozit. Progamatorii si handicapatii au parte dew asha ceva. Cum dintre programatori, c am 10% is femei, iar dintre acestea, sub 10% au nascut, cred ca sunt unica pers. cu probleme incuietoare . Asha ca ma duc mai bine sa le intreb pt handicapate cum se procedeaza

o potoroasa potoroasa potoroasa, nu am mai vazut asha potoroshenie!!
soarele din viatsa noastra
mamica natanga de pe 9.05.2008
povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

da, era o treaba sa depunem dosaru inainte de 1 ian.

io am alt stres, acu, ca veniturile mele is scutite de impozit. Progamatorii si handicapatii au parte dew asha ceva. Cum dintre programatori, c am 10% is femei, iar dintre acestea, sub 10% au nascut, cred ca sunt unica pers. cu probleme incuietoare . Asha ca ma duc mai bine sa le intreb pt handicapate cum se procedeaza

povestea nashterii

Cred ca nu are treaba; programatorii sunt scutiti de impozit, ca o facilitate data de stat sa nu fujiti toti din tara, nu vad de ce acum le-ar da la cap tocmai lor. E o expresie "platitor de impozit' adica in campul muncii, cred eu. Oricum ne luminam noi curand.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissParker spune:

Neata... Miracolul a tinut doar o zi. Azi-noapte din nou treziri la 2-2,5 ore in ciuda ceaiului de menta din cratita... Ei, asta e, incercam in continuare... La 6 dimineata facea conversatie ca un cintezoi...

Ieri David m-a tras de par pt. prima oara cu o mana, in timp ce-l tineam in brate, iar cu cealalta mana ma tinea strans de umar (cu bratul pe care inainte il tinea doar intins, atarnand)...

elenuca, speram din suflet si ma bucur sa citesc ca Lizuca se simte mai bine, imi pare rau ca nu am avut ce sfat sa-ti dau... Eu sincer nu-i iau niciodata temperatura lui David, nici cand e mai fierbintel, asa... pt. ca ma uit la el si daca e vital si jucaus nu-mi fac griji... Dar tu spuneai ca ai coborat temperatura din casa la 23,5????? Pai cate aveti in mod normal? Ca eu am 20,5 maximum, doar in baie am 22, unde-l schimb... In timp ce scriu, nu ma mai mir ca David a reactionat asa violent la PEKiP, in camera aia de 28° era sauna curata, nici eu nu m-am simtit bine... Eu imi aduc aminte de vremurile din Romania si in toate vizitele mele ulterioare m-a deranjat ca peste tot duduiau in draci caloriferele, aerul era foarte uscat, de aici si racelile frecvente, cand ieseai apoi la aer rece... Nu stiu, eu vreau sa-l cresc pe David mai „spartan“... de pilda in dormitor noi dormim la 19° maximum, cica asa e sanatos. Chiar daca are manutele putin mai reci, dar macar poate sa respire...

simonacip, frumoase pozele de la petrecere, speram ca v-ati simtit bine cu totii!! Ia zi, in POZA ASTA tu esti in stanga, cu gri, si Laurita in dreapta? Ca sa vad daca reusesc si eu in sfarsit sa va deosebesc Aha, acum vad ca si Nicole v-a deosebit

iulia, sanatate multa si sa-ti treaca umflatura de la picior. Nu neglija insa, du-te la doctor, ca daca e entorsa nu trece cu una cu doua...

Alysh, exact asa face si David, se trezeste noaptea plangand... iar eu ii dau tzitzi fiindca mi-e cel mai comod. Tu cum ii dai apa? Cu lingurita sau in bibe? Fa si tu faza cu cratita de ceai de menta in camera, se simte o imbunatatire enorma a aerului...

socrate, sexy mama!!! Tre’ sa-mi iau si eu un corset din ala magic, sa nu ma mai omor sa-mi sug burta!! Iar progresele lui Sebi – adorabile!! O sa avem niste genii, sa stii – ca asa sunt copiii destepti: obositori si stresanti la maximum... Io le scoteam peri albi parintilor si ma vezi ce dasteapta am iesit, da?

mica0307, eu am donat deja a doua oara pt. Sonia. Bafta multa sa se stranga cat mai multi bani!!

Ralu, unde ai disparut?

Lori, ce dulce e Robertino, cum roade el la piciorul de la paturica de activitati..

Adriana, iar suntem pe aceeasi lungime de unda, nici noi nu sarbatorim nimic, nu tortulete... pai de ce? Sincer, eu cred ca astea sunt pt. adulti, sa se adune ca sa se simta bine, ori noi nu avem un cerc de prieteni cu care sa merite sa organizam asa ceva... Daca as fi in Buc. v-as invita pe voi, fetele de aici, ma simt mai apropiate de voi decat de multe persoane de aici pe care le cunosc...

fecian, cum va mai este??? Pana la urma ce-a avut pufarina scumpa, ati aflat ceva sigur?

Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi

Povestea nasterii *** www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Miss sa vezi ce genii, da numai daca apucam sa vedem ca in curand dau literalmente
In fine, multumesc de complimente dar sa stii ca la filmare se vede frumos cum am eu sunculite ... eram ca Baloo in Cartea Junglei, dansam pe melodia respectiva si semanam 100%. Dar nu slabesc eu???? Manechin ma fac. Deja mananc doar de 2 ori pe zi si incerc sa ma abtin de dulciuri. Incerc, asta nu inseamna ca imi iese 100%.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui socrate

Miss sa vezi ce genii, da numai daca apucam sa vedem ca in curand dau literalmente
In fine, multumesc de complimente dar sa stii ca la filmare se vede frumos cum am eu sunculite ... eram ca Baloo in Cartea Junglei, dansam pe melodia respectiva si semanam 100%. Dar nu slabesc eu???? Manechin ma fac. Deja mananc doar de 2 ori pe zi si incerc sa ma abtin de dulciuri. Incerc, asta nu inseamna ca imi iese 100%.

mami de Edvin Sebastian

www.youtube.com/watch?v=9ogQ0uge06o" target="_blank">baloo - l-am gasit.
ei, hai ca mai am jua de tort. luat din Carfour. E cica tiramisu, dar are gust de ness. E bun si asha! ies cu el pe bancutsa, te ashtept, da?

povestea nashterii

Mergi la inceput

am am gasit pe forum:

http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_25776/pageID_0/1.html

deci si io intru. Sau tati. Inca ma gandesc sa il bag pe el daca nu merge treaba sigur si bine.

povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

Copilul doarme, cand se scoala iesim si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani puiutilor nascuti intr-o zi de 10:
ANNIKA ; BIANCA MARIA , multa sanatate, sa fiti cuminti si ascultatoare.

La multi ani David (Simoncip) - sanatate multa, sa fii ascultator si sa-ti bucuri parintii.

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Am intrat sa va intreba daca ati facut vreodata piept de pui umplut.
Am gasit aici o reteta si niste poze....yamiii.
O sa incerc diseara...insa nu prea imi dau seama cum sa umplu pieptul de pui....Mai bine fac ca niste snitele si le rulez si le leg cu ata, nu ?

Poze
Evolutie David
Bebe David Adrian 16.06.2008

Mergi la inceput