Romania cu lantul de gat

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui simali
Mi s-a plans de curand un partener de afaceri american ca la ei la firma, noua generatie de ingineri a inceput sa vina la birou in slapi cu ata intre degete si piciorul gol.
alice

Flip-flop adica. Pot fi din piele, in multe variante, modele, firme, si preturi. Nici mie nu-mi plac, dar nu se compara cu banalii slapi de plaja.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andaluna spune:

cred ca trebuie sa privim situatiile si prin prisma celebrului citat din JFK, acela cu: nu te intreba ce face tara ta pt. tine ci...

cam asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

www.dilemaveche.ro/index.php?nr=227&cmd=articol&id=8500" target="_blank">De acelasi autor...

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

www.dilemaveche.ro/index.php?nr=227&cmd=articol&id=8500" target="_blank">De acelasi autor...

vorbe de copil...

Hobby

Macar nu sunt singura care ii "socoteste bugetul" vecinului Parca ar fi scris de mine articolul, dar nu e , parol! Si nici de citit nu-l citisem ca sa zici ca m-am inspirat...
Oricum am o sugestie, ca vad ca nu va place Mandruta (eu nu m-am gandit niciodata pana ieri daca-mi place Mandruta ) ...poate ca altcineva ii scrie articolele, se poarta si asta in Romania

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mie mi se pare ca nu seamana deloc cele 2 articole ca stil, parca ar fi scrise de 2 persoane diferite. Nu ca ma pricep eu la stiluri scriitoricesti, poate ca totusi se poate scrie si asa...stiu eu?

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta-Maria spune:

iote frate, ati ajuns la slapi... si eu port flip - flop, sunt de piele, model dragut, chiar eleganti. Ii port cand merg la servici cu... ghiciti ce? pantalon si sacou si zau ca mi se pare ca da bine... Ca astia ( http://www.gluvfootwear.co.uk/productdetails.asp?productid=90&category=43&page=5&season=6 ) , deci nu sunt ca cei de plaja...
Cat despre gandirea asta cum ca daca stai in garsoniera - esti sarac, ai ap cu 2-3 camere ai voie sa ai masina... ce pot sa zic? Sa va mai uitati la preturi, ca la ce pret au casele in ro imediat ajungem primii in europa, o sa fie cele mai scumpe de pe continent...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Mie mi se pare ca nu seamana deloc cele 2 articole ca stil, parca ar fi scrise de 2 persoane diferite. Nu ca ma pricep eu la stiluri scriitoricesti, poate ca totusi se poate scrie si asa...stiu eu?

vorbe de copil...

Hobby

Mihaela, ba tare cred ca articolul are acelasi autor :-).
Aceeasi incapacitate de a vedea dincolo de cifre si fenomenul sec, aceeasi lipsa a dorintei de a intelege de ce, aceeasi necunoastere a naturii umane. Alt articol slab, caruia nu-i vad locul in Dilema :-).
Ce deosebeste acest articol de precedentul este doar lipsa vehementei. Deoarece, nu-i asa, posesorii de Skoda Fabia si garsoniera au o influenta mai mica decat hoardele venite din pantecele de mame eroine asupra educatiei proaste pe care parintii de pe strada dr. Felix o dau copiilor lor .

"Ce e interesant e ca bogatia veritabila nu aduce mai mult consum ostentativ, ci mai putin."

Interesant e tot ce poate spune Mandruta despre aceasta . Nimic mai mult .
Neinteresant!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Romania e in agonie!!!! Din cauza soferului lui B-05-BAC .
Multumim, mariamunteanu! E ataaaaat de interesant articolul!!! Cred ca Mandruta insusi e invidios. Ah, cum nu l-a descoperit el pe B-05-BAC????? .
Mariamunteanu, iti dorim multa putere pe ziua de astazi!!!
Te rugam, nu precupeti nici un efort! Mai cauta-ne articole interesante!!!
Trebuie sa ne trezim!!!! Trebuie sa parasim tara!!! Nu inainte de a incendia toate masinile scumpe, mama lor de masini scumpe!!!! Ajuta-ne, mariamunteanu!!!!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nuschu spune:

Nu am nici o parere despre dl Mandruta. Am citit primul articol si l-am citit si pe al doilea. Dl Mandruta si noi toti ar trebui sa vedem toate acestea - bogatia (reala sau numai jinduita si afisata) ostentativa, izbucnirea periferiei in mica piata mic-burgheza etc etc - ca pe niste reactii firesti la atatia ani de lipsuri, de frustrari, de imposibilitate de a decide fiecare pentru el cat, cum, in ce fel.
Vin straini pe-aci si se mira de Q7 albe, de X5 izbucnit pe trotuar, de apa neeconomisita, de profitul urias al hypermarketurilor. Toate astea au in spate privatiuni: circularea cu nr. cu sot, fara sot, sau deloc (cu trenul si pe jos, ce sportivi mai eram!), ciorapii carpiti si rascarpiti ca nu aveam de unde lua altii, galantarele si, mai grav, burtile goale, casele-frigider si apa calda-amintire din alta viata etc. Da, marginalizati care descind in centrul parfumat, paria ai societatii, care, dintr-o anume perspectiva sunt paria si azi (ca asculta manele, ca poarta "inima da haur", ca scuipa etc etc), dar care au si ei dreptul la compensatie si autocompensatie pentru toate privirile scarbit-dusmanoase de li se arunca din toate cotloanele de sute de ani.

Da, ies frustrarile din noi si pana nu ies toate, in valuri, pana nu le tusim, le stranutam, nu scapam de scuipatul pe trotuar, de mamele eroine, de rufele colorate intinse la soare, de complexe si de obiceiul de a trage cu ochiul in garsiniera si BMWul vecinului!

Dl Mandruta ar fi trebuit sa scrie despre angajatii statului (angajati, sau alesi) carora le e imposibil sa faca fata infractionalitatii, din cauza propriilor slabiciuni, despre cei cpe care ii alegem ca sa-si puna varf la gramada cu pretul lipsei de siguranta si de decenta de-o vedem peste tot in serviciile de stat (administratie publica, sanatate, justitie etc.)
Mamele eroine nu au nici o vina ca nasc copii si le dau drumul pe strada. Vina au cei ce, de 19 ani incoace, nu reusesc sa creeze un sistem functional si fara ruperi care sa opreasca fenomenele astea!

Mergi la inceput