Descopera farmecul Italiei

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Noua ne-a placut foarte mult nordul Italiei, indeosebi zona Lacului Commo - e cu adevarat o zona superba - si, tot in zona aia, iesirea din Italia spre Elvetia, prin Chiavena, e o cascada, nu-mi mai amintesc exact localitatea in care e, Cascada dell'Acquafraggia se numeste.
Ne-a placut si Sicilia, muntele Etna e ceva deosebit, total diferit de ceea ce inseamna munte pentru noi.

Lora, mami de Iustina

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Anul acesta noi am fost la mare in Italia, in Diano Marina si ne-a placut mult, mai ales ca e o statiune linistita, potrivita familiilor cu copii. Am stat la un hotel micut, pe malul marii, camere cu bucatarie utilata, loc de joaca pentru copii, plaja cu nisip fin, intrare lina in mare, f. frumos. Am mai merge acolo oricand, cu placere.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

Citat:
citat din mesajul lui osna

dana poti sa-mi spui si cate ceva despre cazare.ati inchiriat o casuta de vacanta sau v-ati cazat la hotel?
noi pina acum in toate iesirile prin germnaia am inchiriat cate o casuta si ne-am gospodarit singuri ca sa zic asa.
si cum italia mergem cu masina tot la genul asta de cazare ne-am gandit.

mamica fluturasului Matei

la Rimini am fost la un hotel cu pensiune completa, dar nu m-a entuziasmat prea tare, eram prea legata de hotel, de mancarea de acolo, iar noua ne place sa descoperim zona, atat peisaje, cat si culinara.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Citat:
citat din mesajul lui dana7mi
Imediat ce voi avea un pic de timp liber imi voi sistema albumele fotografice si voi adauga la recomandari locurile pe unde am umblat.

Nu vreau sa-ti stric subiectul, dar in romana sistemare nu exista! In cazul de fata, voiai sa spui imi voi pune la punct.

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!

Grazie, grazie (poate imi vei spune ca nici acest cuvant nu exista in limba romana); din pacate ro-italiana prinde din ce in ce mai mult contur in viata noastra.

Sper ca nu voi fi pusa pe rug pt. aceasta greseala.

blue eyes, nu am inteles, iti place Italia? ce ai vizitat?

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Laura T

Citat:
citat din mesajul lui dana7mi

coborand un pic mai spre sud, in provincia Foggia, regiunea Puglia puteti vizita orasul Vieste

cateva fotografii personale

http://it.fotoalbum.eu/lemiefoto/a155558

Ale
le mie foto

Am umblat mult prin Italia, dar de Vieste nu auzisem. Mi-au placut mult pozele tale si mi-ai dat tema de gandire acum...cand si cum sa ajung si acolo, pare supeeerrr!
Multumesc. Retin si pestera, e cumva in drum intre Rimini si Vieste, nu?

Laura si fetitele: Bianca (14 aprilie 1999) si Ramona (17 mai 2002)
poze_noi

Laura, de la Vieste noi am luat vaporul si am vizitat Isole Tremiti

Albumul cu poze il gasesti mai jos (mai am de introdus cateva poze)

http://it.fotoalbum.eu/lemiefoto/a155567

pt. pestera se face o abatere de la autostrada Rimini - Ancona.

http://maps.google.it/maps?hl=it&q=grotte%20di%20frasassi&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

Vieste este mult mai jos de Ancona, in parcul Gargano.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Pe noi ne-a fermecat Sardinia.
www.supereva.ro/info.asp?id=1370" target="_blank">Despre calatoria in Sardinia aici.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Multumim!

Sardinia, este frumoasa, eu am vazut-o doar in poze, inca nu am ajuns pe insule. Sper sa am ocazia sa o vizitez si eu.

Mi-ar placea sa vad si Sicilia.

Ale
le mie foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Dana, mersi si pt pontul cu insulele Tremiti, am pus deja pe lista Vieste si imprejurimi...lista pt cincinalul urmator

La capitolul Italia va recomand Cinque Terre, Capri, Ischia, Taormina .....ufff, si cate ar mai fi!!

Mergi la inceput

Laura T, da, la Taormina am fost si noi cand am mers in Sicilia...e f. frumos, combinatia munte/mare, multa vegetatie merita...uitasem.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput