Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (30)
Raspunsuri - Pagina 5
silvi8 spune:
neata burtici!
florinela, si eu ma confrunt cu caderea parului si am inteles ca si alte fete...m-am tuns si tot imi cade dar macar nu mai e asa mult ca e mai scurtam inteles ca dupa nastere cade si mai mult deci presupun ca am sa raman cheala.asta e, o sa se regenereze in cateva luni sper
pisigri, la fiecare intalnire cu dr mi-a facut si consult pe masa, tuseu sau cum se numeste el, cu exceptia ultimei intalniri cand am facut doar eco. dar nu stiu daca asa trebuie sau avand eu diagnosticul de col lezional a procedat asa. pe 26 cand merg la morfofetala o sa imi faca si consult pe masa mai ales ca o sa repetam si analiza de secretie. cred ca depinde de istoricul fiecarei paciente cum decurge intalnirea cu doctorul.
in week-end am petrecut. am avut 2 sarbatoriti in familie.
si m-am si odihnit motiv ptr care nu am mai avut contractii de vineri. sper ca astazi dupa cateva ore de stat pe scaun sa nu o iau de la capat...
o zi minunata tuturor!
silvi 20 +
VINE BEBE
POZE
aris26 spune:
neatza
referitor la durerile stanga-dreapta eu am descoperit ca au la mine cel putin, o legatura stransa cu hainele pe care le port. daca port cateva zile la rand blugi(speciali pt gravide) sau altceva f mulat si rigid am dureri mult mai puternice....asa ca am renuntzat(e adevarat cu greu) la blugi si de 3 saptamani port doar pantaloni de bumbac largutzi si colantzi, diferentza este incredibila...si acum am dureri de ligamente dar numai cand imi schimb brusc pozitia sau stau intr-o pozitie aiurea. eu zic sa incercati si voi macar cateva zile poate functioneaza.
20+
shasa spune:
Buna dimineata mamici
Nu imi vine sa cred cat de silentioasae ati fost in weekend-ul asta, pai ma asteptam sa citesc cel putin un sfert de ora, banuiesc ca a fost o relaxare totala.
Noi am fost sambata la control (am facut si control la masa-nu mai stiu care fata intreba). Ne-a spus ca bb este bine.
Mi-a spus ca pt. starile de ameteala si lesin pe care le am cand ies din casa nu prea are ce sa imi dea in afara de sfaturi, fiindca ceea ce exprimentez eu sunt caderi de tensiune care sunt normale in sarcina. Mi-a spus sa incerc sa evit locurile aglomerate si neaerisite si mi-a mai spus ca atunci cand simt ca pic din picioare sa ma asez pe jos oriunde as fi (fara jena de ce ar putea spune lumea) fiindca altfel risc sa lesin si este mai grav pt. bb decat un pic de jena fata de ce spun altii.
Gata ca v-am facut capul mare. Va poop!
Inca ceva, noi morfologia o avem pe 4 dec. la 21-22 saptamani
Florin 18.05.2002Teodor 01.03.2005BB3 - baietel- 18+
Poze la albumul dc
aris26 spune:
sasha - bine ti-a zis doctorul...eu cand am avut un episod de genul asta(din fericire primul si ultimul pana acum) m-am ashezat efectiv pe jos...nici macar nu am mai ajuns sa ma ashez pe o bordura...nimic...direct jos pe trotuar si sincera sa fiu de aia nu am mai putut eu ca se uitau oamenii la mine...oricum eu nu vedeam pe nimeni. incearca sa bei mai multa apa...la mine a fuctionat.
eu nu am facut nici macar o singura data control pe masa. cu exceptia recoltarii pt analize facute de o asistenta.
saptamana asta vineri am morfofetala...de abia ashtept!!! nu mai am rabdare
20+
lysbeth spune:
Neata fetelor. Eu cred ca a fost ceva in we. N-a prea scris multa lume...Eu recunosc am avut un motiv bun: am dormit de vineri pana azi dimineata. Sunt ca o ursoaica intrata in hibernare. Chiar ma uitam la un moment dat la un reportaj pe discovery cu o ursoaica alba care tocma iesise dinhibernare cu doi puiutzi. Cre dca asa o sa fim si noi la primavara
18+ Damian
shasa spune:
Aris la fel am procedat si eu in doua randuri, cand am simtit ca nu ma mai tin picioarele m-am asezat pe jos, si asta inainte sa apuc sa vorbesc cu medicul despre starile de lesin pe care le am. Din pacate se intampla destul de des, de 3-4 ori pe saptamana. Mi-e si teama sa mai plec cu baietii de acasa Cred ca s-ar speria micutii sa ma vada ca ma asez in mijlocul drumului, ei care o vad pe mami ca pe o super eroina pe care nimeni si nimic nu o doboara
Poze la albumul dc
shasa spune:
Eu ma retrag, nu mai pot sta.
Intru diseara sa "va iau pulsul" sa vad ce ati mai scris peste zi.
Poze la albumul dc
rivali spune:
Buna dimineata fetelor!
Ce liniste in we! Si noi am fost plecati din Bucuresti iar aseara am petrecut.
pisigri, si noi avem "placerea " controlului pe masa de fecare data cand mergem la medic.
La ultimul control ne-a dat sa repetam toxoplasmoza, urocultura si sumarul de urina (am avut infectie urinara in primul trimestru) si o sa fac si ex de anticorpi pt incompatibilitatea de grup sanguin ( l-a mai facut cineva?)
Vlad Andrei ( 4.01.2007) si 20+
inapreda spune:
Bune dimineata,
Ce bine ca inca mai avem soare!!!
N-ar fi rau sa nu ne paraseasca nici saptamina asta care sper sa fie minunata si plina de vesti bune pentru noi toate!
Mi se pare ca nu mai am burta asa tare. E normal? Se mai confrunta cineva cu asta? E cazul sa merg la doctor?
Multu.
18+ (19+dupa ultima eco)
Poze
novus spune:
Ce faceti fetele ?? tot tacute ??
Eu ma socoteam cat concediu sa-mi iau in decembrie , si am ajuns la concluzia ca imi voi lua din 19 dec
In rest, toate bune ,de abia astept intalnirea de vineri
Inapreda, nu te stresa, si mie mi se oare ca in unele zile burta arata mai mare !!ca sa te linistesti masoara-te peste burta si noteaza-ti valoarea
23+ cu Alexandra
www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Eram 2,vom fi 3