Gravidute si mamici de Timisoara 22
Raspunsuri - Pagina 6
mihaser spune:
Salut!
Fetele asa e nu sunt prea hotarata...Eli ma face sa ma gandesc de 2 ori, dar daca gasesc un job bun...poate, poate! M-am cam saturat de stat acasa!
Cristina eu sunt convinsa ca voi sunteti perfect sanatoase! Sunt curioasa ce va spune Boia!
Ank sper sa nu nasti pe 12 nov...da!
...Abia astept sa te vad maine!
Serbanica ce pacat ca nu ajungi si tu la Noni...Promitem sa punem poze!
Ashera poate acum ai timp sa treci pe la noi!
Abia astept maine sa vad cate vom reusi sa ne reintalnim! Sau sa ne intalnim ptr prima data! Yuppi!
Va pup!
Ank83 spune:
Vin maine... nu stiu cat voi rezista cu raul dupa mine si burtoaca din dotare... dar i-au un taxi si vin negresit.... ...si aduc si aparatul foto... sa imortalizez momentul ![]()
![]()
Ank
Raul
17.10.2007
si
de
care creste asa
Poze Raulito
AMR ..maxim 5 saptamani pana vine
Cecilia
bebeMaitra spune:
irina , la multi ani cu intarziere!!

Ank , super fain ca faci scoala! Te intreb maine detalii :)
Eu ma tot intreb de vreo doua zile cum o sa va recunosc, dar vedem noi. Exista o singura varianta in care s-ar putea sa nu ajung maine, si anume, mama mea a facut febra asta seara..si daca nu ii trece pana maine, atunci nu cred ca pot sa o las pe 'a mica cu ea..
In alta ordine de idei, pitica mea mananca de 5-6 ori in 24 de ore, si intre ele doarme cam 4-5 ore...toata lumea imi zice ca nu e normal, dar copilul meu ia in greutate, si pare ca ii merge bine.. ar trebui sa ma stresez? ca orice i-as face n-o pot trezi mai repede de cand i se face ei foame.. Adica..si daca se trezeste, nu mananca, adoarme la loc. Hmm.. 

cristina_nagy spune:
Ciao@!
Am fost la Boia si totul e ok la eco de sold a lu'Beatrice.
Sunt fericita!
Pupici si ne vedem maine
Cristina
Alex
20.02.2006
Beatrice
02.06.2008
http://community.webshots.com/user/cristinalex
_irina_ spune:
noi ne-am facut vaccinul azi (desi nu voiam azi, daca era dupa noi) si daca nu il conving pe tati sa stea acasa cu piti nu ajung.
A facut o fata cand i-am zis ca il las singur cu bebelusa de parca as fi zis ca plec pe luna.
Meli eu am fost azi la doctor si mi-a zis ca piti mananca prea des. Noi mancam de 7-8 ori pe zi, cica sa ii dau sa pape mai rar, sa o tin de vorba ca sa ii cresc intervalul de timp intre mese. Dar nu e chip, cand se trezeste cu foamea in gat pot sa ii zic si sa ii fac eu orice, nu vede altceva decat tzitzi.
Ea papa la o masa cam 100-120ml, ia in greutate, ar avea de unde sa pape si mai mult de atata numai ca e o delicata si papa ca o domnisoara. Am zis eu ca e balerina de cand era in burtica...
Pana la urma cred ca ce conteaza e ca bebe sa fie sanatos si sa ia in greutate, restul sunt teorii.
fericita de
- Andreea
mihaser spune:
Neata!
Fetele nu va faceti probleme ca la ora aia o sa fim decat noi la locul de joaca...asa ca o sa fie usor sa ne recunoastem...Eu pe Oti am racunoscut-o imediat ca m-am uitat la pozele ei si in realiate e la fel de frumoasa!![]()
Cristina ma bcur ca totul e ok!
Eu lu` Eli i-am dat sa pape cat a vrut si cum a vrut si nu cred ca am procedat gresit...isi fac ei program pe parcurs! Ptr Cri am avut program ptr ca el se suparaalimenta si ne umplea de vome! Daca nu sunt probleme eu zic sa lasti fetele in pace!
Stam in fundulet!
Va pup si ne vedem la 16 30!
damiana spune:
neatza, fetelor!
incercam si noi sa ajungem azi, adica eu si cu burtica
, numai nu stiu sigur, ca avem programare la doctor.unde eintalnirea? tot la noni?
va pupam
serbanica spune:
BebeMaitra ni iti face griji ca puiul meu maninca de 7 ori 150 ml si ni imi fac griji.Eu consider ca ei stiu cit trebuie sa manince degeaba scrie in carti ca fiecare copil e unic.
Imi pare rau ca nu ajung si eu la intilnire dar poate la vara cind suntem mai mari,acum e prea lung drumul.Dar sa faceti poze!
bebeMaitra spune:
Multumesc pentru raspunsuri!! Ma gandeam si eu ca fiecare bebe e altfel, dar a mea in prima zi de viata a mancat 70 ml de supliment (s-au speriat asistentele de la odobescu), si de atunci papa cam 100-130 ml la o masa, depinde. Ma panicasem pentru ca e mica, si mananca mult :) Dar nu da afara, decat cand mananca foarte repede, asta se intampla o data la cateva zile..de obicei dupa ce doarme noaptea ca atunci doarme mai mult.
Damiana , da, la Noni la 16.30 azi. Vin si eu sa va cunosc! Ce ma bucur!!! ![]()

Va pupacesc, ne vedem mai incolo!
Meli
narcisa.s spune:
Fetelor ma ajutati si pe mine va rog mult...Am o prietenutza care naste in dec la Odobescu, cu dr Bacila...Aveti cumva idee cam cat se cotizeaza la asistente, infirmiere, moasa...La dr trebuie sa-i dea in plus daca face si recoltare de stem??Va pup si multumesc mult
Iisus i-a zis - Eu sunt calea, adevarul si viata.Nimeni nu vine la Tatal decat prin Mine - Ioan 14:5