Pepenasi de iulie - august 2008 (35)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_a spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dia_filipas Ana-a daca Deea de Mina e promisa lui Mihaitza de Cristina, ce zici, ni-l dai noua pe Matei? ![]() Dia mami de Miruna 15.07.2008poze poze burtika |
Il dam lui Mirunica!

Ana - mami de
Stefan (19 august 2004) si
Matei (14 iulie 2008)
ana_a spune:
mada, imi place noul look!
Revin, truli, si noi am avut antibiotic
si sa stii ca si acum imi este ciuda de mor xca i l=-am dat!Si uite ca i-am dat antibioticul ala nenorocit si tot nua trecut tusea si mucii....si luni merg la alt medic sa vad ala ce zice...
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)
adelais spune:
nu mai ies din butoiul cu melancolie, e clar... asta ascult eu acum www.youtube.com/watch?v=Iwe24YMleag&NR=1" target="_blank">"in noaptea asta - Stepa"
iar daca am greseli de exprimare (sau cuvinte gresite) scuzati va rog un om obosit si melancolic
.
Mi-am amintit ca vreau sa-i spun lui Monalac ca-i o super mamica cu doi pui adorabili!
pe toata lumea si ma retrag in lumea mea
Biribu spune:
Fetelor multumesc de urari 
Ille uitai ca si tu esti Gabitz, sa ne traiesti!
Mada mi-a placut gagica cu parul rosu, mi-a placut si mall-ul, da Ari mi-a placut cel mai tare! s-a mai inaltat,nu? asa mi se pare, mai mare, arata mai putin a bb si mai a domnisoara asa
...
Adelais ma bucur ca ati reusit cu fiv-ul! nu mai fi melancolica, vino aici la schimbul trei mai des si desarta sacul
Intrebare: mai e vreun bb care la peste 4 luni se scoala de 3-4 ori pe noapte?? parca vad ce ma oftic ca nu
...
Nati vreau sa-ti zic ca la fel am fi facut si aici cu febra, daca te consoleaza cu ceva. de fapt ideea e sa vezi de la ce face. daca e o simpla viroza se va duce in 2-3 zile si nu trebuie neaparat tratata decit daca trece de 38.5. daca persista peste 3 zile trebuie clar investigata. sanatate la pui mic 
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Biribu spune:
si pt ca nu ma lasa inima sa tac din gura:
Carissma sa nu te superi cumva pt ce zic
(te rog mult, ca stiu ca doar ai reprodus o informatie) dar nu pot sa nu ma revolt ca un cadru medical poate sa spuna asemenea prostii si sa deformeze total niste informatii. chiar nu am timp si nici intentia sa fac acuma analiza pe text dar 99% din ce spune e o interpretare gresita si chiar tendentioasa a unor fapte. da, e clar ca vaccinurile au uneori efecte adverse, in general usoare, dar citi copii si chiar adulti mureau inaite de boli care acuma s-au uitat? va spun eu - milioane!
pai eu ca parinte m-as impusca domne' daca in secolul asta copilul meu ar face si muri de tetanos, difterie, hepatita sau ar fi schilodit pe viata de poliomielita...
sa spui ca nu se mai apara organismul de alti microbi din cauza celui cu care vine in contact prin vaccin e idiotenie pura... pai noi venim in contact cu mii de germeni in fiecare clipa in care respiram si uite cum desteptul asta de organism se apara, ca nu stia de la domnu dr din articol ca nu ar trebui s-o faca...
ma rog, eu sunt f indignata ca o revista care se vrea de oarece prestigiu publica asemenea ineptii si apoi lumea le si crede ca de, scrie la revista..
apai aia de la Organizatia Mondiala a Sanatatii (cu mintile cele mai luminate din lumea asta, zic eu), se pare ca e niste prosti domne' ca vine un ilustru necunoscut sa se dea asa cu parerea...
Capri NU are nici o contraindicatie vaccinul antigripal decit daca esti alergica la oua. si alte citeva cazuri f rare. cit despre bunici, cu diabet, deci f susceptibili la viroze, pai ei chiar trebuie sa faca vaccinul
.
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Yael spune:
oops... http://www.libertatea.ro/stire/ea-a-fost-marea-iubire-a-lui-dani-220156.html
I, J
5v, N
3.6v & E
3kk
--------------------------------------------------
"One who knows languages feels home everywhere."
(Dutch saying)
ileanna spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Yael oops... http://www.libertatea.ro/stire/ea-a-fost-marea-iubire-a-lui-dani-220156.html |
Ta na na naaaaaa ...
No comment, asteptam reactzii.
SunSmile spune:
Neata,
Adela multumesc!
Si la multe lunite Alexandrei!
Nati la multe lunite lui Matei si muuulta sanatate!
Adri hehehe, eu am si jurnal. Am si din acela cumparat si am si un mega caiet in care am scris zilnic. Si pe langa zecile de amintiri din cutia ei, va avea si jurnalele! Jurnale in care au scris si nasii si bunicii si, evident, tati al ei!
Biri a mea nu se trezeste noaptea deloc. Iar cu articolul...te asteptam, sa stii, sa dai cu parerea. Macar tu esti avizata!
Pe mine m-a indispus teribil articolul si mi-am dat seama ce vulnerabili suntem. Sper ca Narcisul sa nu fie afectata de toata valva asta. Pt ca nu merita!
O zi frumoasa va doresc!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...
Anilansa spune:
buna dimineata.... o
ferbinte cine doreste..... o dam noi cu cea mai mare placere![]()
multumim pt urari
ieri a fost o zi plina pt noi .... am fost in oras la cumparaturi dupa care la tara ( a fost hram), si dupa care am primit musafiri

Darius a fost cel mai castigat... fffff multe cadouri.... scaun de masina, haine o gramada si multe jucarii... si multa distractie
de la aerul de tara, pepenasul meu a avut un somn adanc de la 12-9.15 nu l-am auzit
azi dimineata l-am gasit pe Darius dormind pe burtica.... e bine pt varsta lui?????????????????????????
Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa
ana_a spune:
Matei are mucisorii usor galbui! Cand ma vazut Stefan necajita ca mucisorii lui Matei sunt galbui ma consolat spunandu-mi "lasa mami, ca eu am avut mucisori si verzui!!
"
In fine...asta este un semn ca se agraveaza sau ca ii trece?Sotul mi-a zis ca ii trece si daia are mucisorii asa galbui, eu zic ca din contra...s-ar putea sa mai apara ceva in plus...si pana maine la ora 17 mai am de steptat!Dar nu are febra de loc ceea ce ma linisteste
Ana - mami de
Matei (14 iulie 2008)

Miruna 15.07.2008