cu ce pot vopsi usa la comb. frig.

cu ce pot vopsi usa la comb. frig. | Autor: mychydutza

Link direct la acest mesaj

am o combina frigorifica Zanussi ,de 2 ani , si am avut neplacuta surpriza sa constat ca pe muchia usii de la congelator s-a umflat vopseaua si dedesubt e rugina. ma rog, lucru romanesc de proasta calitate ca multe altele. intrebarea mea este: cu ce fel de vopsea sa dau acolo??????

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Citat:
citat din mesajul lui mychydutza

am o combina frigorifica Zanussi ,de 2 ani , si am avut neplacuta surpriza sa constat ca pe muchia usii de la congelator s-a umflat vopseaua si dedesubt e rugina. ma rog, lucru romanesc de proasta calitate ca multe altele. intrebarea mea este: cu ce fel de vopsea sa dau acolo??????

in primul rand Zanussi nu e o marca romaneasca ... in al doilea rand nu cred ca o sa reusesti sa-i dai un aspect placut vopsind-o...poti doar sa incerci sa cureti cu smilgherul partea ruginita, apoi dai cu o vopsea pentru metale...exista si un spray special de vopsea(se folosesc la greu ptr. produsele lovite si zgariate din magazinele electrocasnice)...mie imi scapa pe moment numele marcii...incearca prin magazinele de profil cu vopsele...

www.petitiononline.com/laredout/petition-sign.html?" target="_blank">Petitie LA REDOUTE
Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

cred ca vopseaua de masina este buna

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

romaneasca, neromaneasca, tot o porcarie e!
multumesc de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AILUI spune:

Sau, dupa ce ai curatat toata rugina ff bine cu smirghel, aplici autocolant in ce nuanta vrei tu...

Mergi la inceput