Strumfi de 1 an (iul-aug 2007) (111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

timi...este o problema delicata caci el a incercat de cateva ori sa o rezolve..mai mult sau mai putin ideea este ca maiksa ii baga atatea lucruri in cap dupa ''momentul intelegerii'' incat il acapareaza la loc..cu ideile astea cum ca ASA E NORMAL..Ma doare capul ingrozitor.Tot ceea ce incerc sa fac este sa rezolvam aceste probleme amiabil si sa nu certam..dar nu shtiu ce solutie sa mai adopt ce modalitate..pentru ca am ajuns la disperare.
cum as putea sa fac ca aceste intrevederi sa nu mai aiva loc atat de des...imi cer miiiiiii de scuze ca imi scriu problema aici nici nu imi vine sa cred...dar efectiv nu mai pot... nu inteleg cum unii oameni nu ishi dau seama ca sunt prea insistenti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Mami,parerea mea e ca trebuie sa discuti deschis cu dansa ,oricat de greu ti-ar veni.Trebuie sa-ti faci curaj si sa imprumuti de undeva tupeu,sa-i spui deschis ce simti.Sa-i spui ca vrei sa ai intimitatea ta,ca ai obosit sa fii mereu vizitata,ca baiatul ei nu mai e cum era inainte numai al ei,acum are familie...etc.Important e sa discuti cu dansa,cred ca sotul tau nu o s-o faca,si mai cred -sper sa nu te supar-ca poate problema e si la el ca inca nu si-a taiat cordonul ombilical.Si asta e destul de dificil,ca apoi si el poate sa creada ca efectiv ai ceva cu mama lui si nu ca vrei liniste.Eu asa as proceda.Ii spun clar ce simt,si ce daca io sa se supere,cu atat mai bine nu o sa te mai viziteze.Daca tii in tine si nu discuti,te va afecta mult pe viitor.Cu sotul tau ai vorbit,i-ai spus ce ai vrea?

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Am uitat.
LA MULTI ANI!!!celor ce au sarbatorit azi.
Acum revin cu ale mele.Sa va spun ce am patit intr-o noapte.Face Aaron febra 39 cu 8 ,sotul s-a panicat si repede la spital.Ajungem,toata lumea dormea...evident ca au fost deranjate ca le trezim si de la usa ma ia,daca i-am facut impachetari.Acum avea 37 cu3,dar asistentei i-a fost teama s-o trezeasca pe doctorita la 4 dimineata pt febra 37 cu 3 si-i trece pe fisa 39 cu 5 si nu scade la antitermice.EU l-am dus pt ca ducea si mana la ureche si m-am gandit sa nu aiba otita s-au oreion.Vine doctorita,clatinandu-se de somn,ii pune o data stetoscopul pe spate,o data pe fata,se uita in gat,gata are larangita,imi da augumentin si ne trimit acasa.Am uitat sa spun ca i-au facut si o injectie,cica pentru laringe.Le dadeam in judecata daca se intampla ceva cu,copilul.El a facut febra mare de la masele ,ca-i dau doua masele si caninii si incisivii...Unde vreau sa ajung,sunt super infuriata de sistemul acesta si de unii medici care iti pot nenoroci copiii.Eu l-am dus la pediatru si nu avea nici o laringita.Sunt suparata tare,daca eu nu reactionam si-i facea nu stiu ce pt ca nu-i scadea febra dupa cum spuse-se asistenta.Dar multumesc lui Dumnezeu ca l-a pazit de ceva rau.Si culmea era directoarea spitalului.

Oana,mami celor doi nazdravani: Iosua si Aaron.

www.flickr.com/photos/14066329@N04" target="_blank">poze noi

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

oana iti multumesc tare mult pentru sfat.Este unul foarte pertinent si de bun simt in curand cred ca asta se va intampla.As fi vrut sa nu se ajunga aici si sa avem o relatie normala.sunt destul de pasnica dar limitele mele au fost demult intrecute si nu mai stiu cum sa reactionez.Iti mulumesc mult ca ai avut rabdare sa citeshti postul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

mamii mai mult de un nu am cum sa iti dau, ca stii bine in ce situatie sunt si eu. Asta ar mai lipsi sa dau sfaturi altuia. Imi pare rau ca nu s-a rezolvat la voi, acum ca in sfarsit stati singuri. Pana la urma cred ca discutia cu DANSA e cea mai indicata.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

Mergi la inceput

brazuca multam de pupici...nusu cred ca simteam nevoia sa ma descarc..situatia este mult mai complicata.mai ales ca ''discutia'' va duce la o cearta enorma Sunt sigura..dar nici asa nu se mai poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

mamii,iarta-ma daca sunt prea directa,dar eu am trait cu asa ceva vreo 10 ani...eu zic sa nu o mai iei asa in serios,ba mai mult ia-o peste picior,pune-i sub indoiala "sfaturile"dar cu zambetul pe buze,chestii dintr'astea care s-o dezarmeze...la mine n-au mers caci erau prea easy asa ca am trecut la atac,dar rauuuu,insa deja sotul era pentru mine in totalitate si avem mana libera,ca sa zic asa desi mi-ar fi placut sa rezolve el treaba,dar n-a fost sa fie,iar eu nu las nimic sa-mi clatine linistea,poate sunt egoista...te sfatuiesc sa fii tot asa

la multi mychy,brazuca si celor care si-au sarbatorit ziua onomastica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

oaana,este groaznic ce povestesti tu acolo,off Doamne,pai daca acolo nu gasim ajutor apai incotro?!eu sunt pentru a face ceva,plangere,reclamatie,la spital,la un ziar,etc...poate e si defect profesional,dar nu e posibil sa-i lasam asa,astea se vor repeta si cineva va avea de suferit,un copil de' al nostru sau altul,dar se va intampla si pana una alta platim pentru serviciile lor si nu ne ducem la mana intinsa,dar trebuie inceput,trebuie sa ne educam in sensul asta,de ce asteptam intotdeauna sa ni se intample ceva rau ca sa luam atitudine?!...sper sa nu fi suparat pe nimeni,e parerea mea...va pup,o seara buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

timi, musacaua am facut-o asa: am fiert si pasat cartofii. am tocat carnea de vita, am pus ceapa, un pic de usturoi, gogosari, verdeatza, am calit un pic cu putina apa si ulei si bulion. am pus un strat de cartofi, dupa aia am pus carnea calita cu toate celelalte si apoi alt strat de cartofi. am bagat la cuptor si cand a fost aproape gata am batut un ou cu putina smantana sau lapte si am pus deasupra.a iesit iami iami

mami, ma regasesc 100% in ceea ce povestesti, numai ca au am stat un an jumate la ea in casa.. a fost horror iar sotzul n-a intervenit odata in apararea mea ..deh, cordonul ombilical de care zicea si oana. parerea mea e ca, cu vorba buna nu rezolvi nimic. nici daca discuti cu sotul n-o sa rezolvi mare lucru. probabil ai facut-o de neumarate ori, asa ca singura sansa e sa-ti pledezi singura cauza. eu zic asa , sunt 2 directii: 1. stai asa si rabzi, ca nu cumva sa se supere sotu ca te dai la ma'sa, te enervezi, te superi si intr-o buna zi iti iei lumea in cap si te duci......sau 2. ii spui verde in fata soacrei ca n-o mai suporti in viata ta si ca nu ti se pare normal ceea ce face. s-ar putea ca sotul tau sa se supere(poate de asta nici nu te certi cu ea, pt ca ti-e teama de reactia lui), insa odata ce ai scapt de ea te poti ocupa de relatia cu sotul. te sfatuies ca atunci cand ii zici sa nu fi blanda deloc. am trecut prin asta. acu un an , exact in ziua de azi, s-a infiintat cu sorasa ca sa ne sarbatoreascape mine si pe puishoru de fiisu. am zis,e mama lui, asta e, insa cand a inceput sa-mi reproseze ca ii dau lui andrei numai san si o sa fie un schilod, si ca de la lapte o sa-i ramana matzele stramte si sa-i dau mar cu biscuite........am vazut negru. m-am dus in bucatarie, am tras un pahar de whisky si........mi-am sustinut cauza. rezultatul e ca vreo 3 luni n-a mai venit.......si dupa aia s-a purtat , cel putin pe fata, cu manusi. oricum cred ca am cam socat-o pt ca pana atunci am fost civilizata, asa cum m-au educat ai mei, insa in ziua cu pricina am turbat efectiv! sfatul meu este: PUNE MANA PE HATZURI, FA-I UN SCANDAL, SI MERGI INAINTE CU VIATA TA! zicala cu "capul plecat sabia nu-l taie", nu se aplica in cazul asta!sper ca nu v-am plictisit. subi cu soacra ma ....rascolestede fiecare data

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

va multumesc muuuuuuuuult pt urari!. cu toate ca am fost home alone, azi, m-am simtit tare bine cu urarile voastre si telefoanele primite!

oana, jenanta situatie. de aia se intampla atatea nenorociri. nu vreau sa va intristez, dar la "sufletul credintei" am citit neste povesti horror a 2 mamici care si-au pierdut copii, iar modul in care s-au purtat cadrele medicale nu poate fi calificat!
uite de aia nu ma trage inima sa-l vaccinez. pt ca ma gandesc ca poate tot asa un iresponsabil a introdus vaccinare asta in masa..........

decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!

Mergi la inceput