Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 18
nicol_conte spune:
Apropo de iaurt, ieri cand am fost la dr, l-am intrebat daca pot sa-i dau iaurt piticei si mi-a spus ca NU pana la 1 an.Nici vorba de Danonino sau d-astea, dar nici macar din ala facut in casa. De tampita ce eram am uitat sa-l intreb 'de ce nu'?
Si am uitat sa va zic ca Antonia are 8150gr, ceea ce inseamna ca a luat destul de mult in ultima luna,vreo 800gr aproape. Adevarul e mi se parea mie cam grea cand am venit de la Govora, dupa 10 zile de lipsa..
Oricum, campioana ramane Teo de Stela luna asta la luatu in greutate
..fug ca s-a trezit pitica
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
luny spune:
nicol, e primul dr care-l aud sa spuna asa ceva despre iaurt..da, lapte de vaca, dupa 1 an, dar iaurt?..
iar danone, no way!! nici noi nu mancam...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
gudinde spune:
La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui!
Kya
Multa sanatate Sanzianei si sper sa nu aiba nici o problema la urechiusa, dar vezi si tu, urmareste-o ca nu pot sa-ti spun ce se chinuie nepotica mea.
nicol_conte spune:
Si mie mi s-a parut ciudat , dar a fost destul de categoric, chiar o sa-l intreb sapt viitoare cand mergem la vaccin , de ce nu...
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gudinde La multi ani tuturor celor care-si sarbatoresc ziua numelui! Kya ![]() Multa sanatate Sanzianei si sper sa nu aiba nici o problema la urechiusa, dar vezi si tu, urmareste-o ca nu pot sa-ti spun ce se chinuie nepotica mea. |
Gudinde chiar ma gandeam la voi! Cum mai e mititica? Sanatate multa!!!!

O mai las maine, sa vad cum se prezinta, si poate ma duc luni cu ea la orl.
Raluca mamica de
Sanziana
mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
'Na seara! Ne-am adunat de pe drumuri..., a fost frumos. Am dat la sfarsit si o tura la cumparaturi, asta e partea care-mi place cel mai mult, ca pe langa mancare mereu agat ceva hainute si jucarele pentru copii si cate ceva si pentru mine.

Am luat file de pangasius, dar nu stim cum sa-l preparam!
Daca aveti o reteta pentru noi, please fie-va mila! Bubu, esti pe aici?? Sigur nu te-ai intors...Anybody else? ![]()
Sanatate multa puiutilor bolnaviori si mamicilor multa putere in perioada asta.
POZE
POVESTEA NASTERII
mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!
mstela spune:
Urez si eu pt a doua ori LA MULTI ANI CU SANATATE CELOR CU NUME DE MIHAI/ELA,GABRIEL/A, randunici fiind,puiuti sau alte persoane din familie.

Cata,imi pare tare rau de necaz.
Off..sanatate Sebului.
Chiar haioasa Andra de mihutza!
mimo,ai fost in petreceri mari azi,aa?
Eu am avut o stare de kko azi,nu stiu de ce,nu am putut misca nik...ce lene cronik..

gecko,brava ca nu mai varsa Bursucul!Mie mi se pare ciudat sa fi varsat de la saliva!Eu cred ca de la lapte.
luny,si Teodora scrasneste din dinti,dar s-a mai potolit acum,mai rau a fost cand descoperise figura.![]()
Ce as sarbatori si eu dar nu am pe cine!
kya,sanatate si Sanzianei.Mai bine mergi sa o vada un dr la urechiusa mai repede.
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mstela spune:
SUPLIZA

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
gudinde spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Kya
Gudinde chiar ma gandeam la voi! Cum mai e mititica? Sanatate multa!!!! ![]() O mai las maine, sa vad cum se prezinta, si poate ma duc luni cu ea la orl. Raluca mamica de Sanziana mititicaGod didn't bring me this far, to leave me here! |
Kya,
Vineri otita a "spart". Dupa ce era pe antibiotic de 7 zile.
bubu05 spune:
Stefan n-a mai vrut sa doarma
...a dormit in vizita juma de ora si gata
. Acum roade o jucarie
...treaba lui...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare