Puiuti de Randunici 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTA NUMELE ARHANGHELILOR MIHAIL SI GAVRIL! pt MIHUTZA, MIHATP, MIHAI made by ZOZELINA,GABRIELA -ELARA,GABRIELA made by MIMOOO, MIHAI made by ANCKA, VICTOR MIHAI made by SOMLEAC,ALEXANDRU MIHAI made by GIANID, pt mami de LIANA!! am scapat pe cineva? sper sa nu!!!
si nu in ultimul rand, puiului meu drag si scump, sa-i fie ingerasii pazitori aproape si sa-l faca bine! si lma si nepotelului meu drag! intru si la capsunici sa-i zic:)

liana, multumesc de asistenta tehnica din nocturne! teo este mai bine, nu mai are febra, tusea nu mai e asa "latrata", a inceput sa semene a tuse...acum doarme, caci azi noapte ne-a prin iar 4.30!

mimo, mergi si tu la bal la "mishu'"? daca da, "pupa" pe scortzi din partea mea si spune-i ca nu am uitat cum era "stabat mater dolorosa/iuxta crucem lacrimosa/dum pendebat filium"... MAMA EI!!!!! asta e din ciclul bacovian " liceu, cimitir al tineretii mele"

tuchi, uffff....daca ai la indemana picaturi, garasone, alea l-au reparat pe teo in 2 miscari si 2 mutari. si nurofen si panadol etc...cum a fost la sibiu?

luny, azi noapte radeam cot la cot cu mufa. tare puiul! adorabil!

send, am ochii in gura. ma duc sa mai zac langa teo pana vine tati de la piata.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

am zis ca intru sa va la de gust una alta, pana la chefu' de deseara, ca eu ma duc sa "pun" o nunta. ultima cred de anul asta, ca intram in post imediat.
poftiti...

pe alese
un pic de atmosfera...

dansul mai tarziu

sarbatoritilor si sarbatoritelor de azi, si pentru cei dragi din jurul lor

multumesc de urari

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

eu il astept pe randunoi intai, ca s-a dus cu Maya la doctor ca nu stim ce are, n-a fost cum e de obicei, vesela si jucausa, si nici nu poate sa ne spuna ce are

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

a venit, plecam

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

juma' de an
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancka spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

hai ca am pregatit bucate virtuale pana acum:))

poftiti la party!!!

sa nu va luati de atmosfera de craciun:))) azi petrecerea se tine in tara mea si a lui zoze!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Miha si Anca -multam de tratatie
Edit: uite ca si Ariel s-a pragatit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOTI SARBATORITII ZILEI DE AZI!

Seb pare sa fie mai bine, nu a mai facut febra! Va pup pe toate, nici eu nu ma simt prea grozav, sper sa scriu mai multe cand imi revin!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am fost p-afara, pana la piata volanta de pe Unirii..i-am luat lui bb niste pere buneee

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

hello!
LA MULTI ANI CELOR CE POARTA NUMELE DE MIHAI SI GABRIEL! PETRECERE FRUMOASA TUTUROR!
noi azi am papat la pranz cartof dulce, morcov de paris (arata ca o ridichie si e f dulce), praz, dovlecel si gogosar,plus galbenus de ou si unt. i-a placut f mult amirei! cred ca ii era si foame dupa ce am dat-o in leagan afara juma de ora....
acum o bag la nani!

Mergi la inceput