Puiuti de Randunici 2008!! (132)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

La multi ani Mihai, Mihaele, Gabrieli si Gabriele
!

Buna dimineataaaaa!
Cafeluta din dotare, laptic si alte alea!

M-am trezit cu o durere de burtica...nasol...ma duc sa-i dau lapticul lui Stef si apoi ma duc la manechiura!

Aaa, Sovi, delikat? hrrr...crr...emoticon din ala cu degete incrucisate . Nu folosesc, mami!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

LA MULTI ANI MIHAELE SI GABRIELE,MIHAI SI GABRIELI

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

sa scriu si alte cateva randuri..

Doinitza bine ai revenit printre randunici!
Clau pt Razvanel!
Ariel bine ca ati scapat macar de febra!sanatate!
Olgutz! nu mai esti deprimata da?? ca e sambata si e si sarbatoare!
Nelia ce ciufulici e Cristian!
Kya pupici la Sanzi bolnavioara! sa treaca mai repede!
Luny super tare hlizitul mic!
Stela bv pt aplauze! si Andra aplauda la greu! mai toata ziua am si filmat-o dar inca nu am descarcat!

aa si inca ceva.. cand aude muzica ea cica danseaza=da din cap.. e mortala! si face asta mai ales cu taica-su!

Liana am vazut cipicii in actiune!
bre' ma che facurati? o dadurati pe straineze?
Mimo ce tare cu covorul!
Nicol ai ajuns si tu la buhuhu?

hai ca pana am scris la mesajul asta am si descarcat filmuletele!
aici

gata ma duc in pat!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata, ce tare e Andra! Am vazut-o cum danseaza si cum bate din palme. Si ce viteza ia si ea prin casa!

Liana, m-ai prins! Am dat o tura mica la crema de zahar ars!

POZE

POVESTEA NASTERII

mamica fericita de Razvanel ( 11.01.2002 ) si de Rebecca ( 25.02.2008 )!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Azi avem asa:o zi de nastere, doi Mihai, Gabriela din dotare si un bal a bobocilor (la Mihai Viteazu, ca incepe circu' , face turul liceelor acu )La 12 coafor , apoi cumparaturi de cadouri si pan' diseara dezmat curat Casa-i luna, frigiderul plin, rufele toate spalate si calcate
Sa nu rupeti "forumul" sa pot sa va ajung si eu din urma
Pupici , petreceri frumoase si inca o data LMA tuturor sarbatoritilor
PS Nasa Bubupetrecre frumoasa si voua

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...vreau si eu cafea....la damigeana oferiti?...intravenos nu-mi trebe ca imi e frica de ace

am scapat de el ...pentru cateva ore dar sper sa fie suficient...vin si eu acusica la o caterinca ...dar intai am nitzica treaba ...toate astea daca ma lasa BAZDAC in pace...

oare v-am spus ca i-a mai iesit un dintisor de marti?...cred ca am uitat...mai asteptam inca 17
ah da...si are 9 zile fara varsatura...acum intrebare e...de ce nu a mai varsat?...ca nu i-am mai dat nici o picatura de lapte praf???...sau pentru ca i-a iesit dintisorul nu mai saliveaza chiar asa de mult si nu se mai ineaca cu propria saliva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

La multi ani mihaele,mihai,gabiti si gabriele1Dragelor azi imi serbez ziua de nastere alaturi de tatal meu dupa multi ani!S-au mutat si ei in sfarsit alaturi de noiAzi sunt la mama acasa!V pe toate si multumesc mult pentru urari!

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
M-am intors aseara, la congres a fost minunat, din pacate acasa am gasit jale mare!
Seb a facut otita, cand l-am luat in brate am vazut ca avea secretie purulenta in urechea stanga!
Am crezut ca mor, a fost pt prima data de cand am copiii cand m-am speriat cu adevarat!
Am sunat o amica pediatra care m-a sfatuit sa ma duc la Grigore sa mi-l vada cineva...eu numa' la piocianicul lui Ariel ma gandeam si n-aveam nici o tragere de inima....
In plus n-aveam cu cine sa o las pe Ilinca...sora-mea plecata la munte, bona avea petrecere ca avea ginerii gabrieli....m-a busit plansul de disperare, pana la urma am hotarat ca mergem si cu Ilinca la spital si ramane Ionel cu ea in masina!

Pana la urma am reusit sa vorbesc cu o dr de orl, o prietena a unei prietene, care m-a linistit, m-a zis ce sa-i fac, si mi-a promis ca mi-l vede luni, ca azi e la un curs toata ziua!

Ii dau din nou antibiotic, dar daca face febra in continuare va trebui sa ma duc cu el la spital anyway sa ii puna branula sa ii fac intravenos!

MA simt atat de vinovata ca am plecat desi aveam o banuiala, ca am preferat sa cred ca de la dinti urla desi stiam ca niste muci care dureaza atat de mult duc in general la otita...

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

gecko cred ca laptele praf era cauza varsaturilor!
Vlad al meu este terorist ma innebuneste cu maraiala si cred ca sunt de vina dintii de sus.Am auzit ca sunt mai durerosi decat ceilalti...asa e?La dintosii vostri cum a fost?

Mihaela, mamica Andreei (5.09.1994)si a lui Vlad Constantin (29.02.2008)

http://family.webshots.com/album/565553696LqJomD

Mergi la inceput