Puiuti de Randunici 2008!! (132)
Raspunsuri - Pagina 10
Nicoleta spune:
Liana, aveti treaba cu umblacioasa voastra! Se zice ca daca sunt iuti cand sunt mici sunt cuminti spre batranete! Hi hi!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
mstela spune:
Bre,eu va scriam in ruschia zik,dar m-au sabotat astia si au bagat semne,ca nu le plac,,comunistii,sovieticii
..Sovi??![]()
mimo,olniemhe
, ca sa ma ierti ca nu stiu cum de te-am sarit!
Nu a fost cu intentie!Da,hai ca ascult ce-mi canti!
![]()
Si-mi place,bre,ce genuflexiuni faceti voi cu ridica-pune covor
...mi-ai dat idee de gimnastica fara lene,de vreau nu vreau.
Dar si eu ridic-pun intr-una plapuma si cearceafuri pe jos in sufra.

Ete si Olgutza,se vede ca a venit vikendul

Ursule,in loc sa faci branze,meditezi la mate?
Ai venit cu 10 sau
?
Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
Olgutzika spune:

Pup Clubul de nUapte
si tot restul stolului
!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE
bitza037 spune:
LA MULTI ANI MIHAITZA DE ZOZE....SA AI PARTE DE TOT CE-I MAI BUN SI FRUMOS IN VIATA ALATURI DE MAMI SI TATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PUPICI DULCI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
LA MULTI ANI PENTRU TOATE RANDUNICILE SI RANDUNOII CU NUMELE DE MIHAELA,GABRIELA SI MIHAI SI GABRIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!
Clau hai sa-ti zic ce tratament ne-a dat pentru iritatia Antoniei:
-Actovegin-unguent 5% iar in prospect scrie ca face paret din categoria produselor dermatologice preparate pentru tratamentul ranilor si ulceratiilor cutanate,cicatrizante .............cu acre dam de 2-3 ori pe zi.....intre astea dam cu apa bicarbonatata si dupa ce incep sa se treaca o sa dam cu Fucidin.
vreau sa-ti zic ca i-am dat de doua ori azi si imediat am vazut o modificare...sper sa-i treaca cat mai repede.Acum nu stiu ce sa zic depinde cum arata si iritatia Rebecai.....a Antoniei au fost niste bubite rosii la inceput dupa care ziceai ca s-au spart si au explodat sub piele.
Zoze
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

lianam spune:
LA MULTI ANI GABRIELI SI GABRIELE, MIHAI SI MIHAELE, sa fiti sanatosi si sa numai de bine sa aveti parte!

Liana, mami de Teo
mstela spune:
Zic si eu LA MULTI ANI GABRIELELOR,MIHAELELOR,GABRIELILOR SI MIHAILOR!Sa traiasca si sa fie sanatosi!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora
mimonix spune:
simtiti miros de primavara?
De la mine vine ![]()
Bine Stela, bine.... uite pentru tine si pentru Nicoleta
, dar poate sa se uite si Sovi ![]()
http://www.trilulilu.ro/petre78/8b9bb4992bdaad
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
mstela spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix simtiti miros de primavara? Bine Stela, bine.... uite pentru tine si pentru Nicoleta , dar poate sa se uite si Sovi http://www.trilulilu.ro/petre78/8b9bb4992bdaad Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |
Pai am crezut ca ne canti,nu ma pui la vizionat desen,ca-mi pierd ochii pe tastaura!

Stela,
mamica fericita de
TEODORA mult dorita (1.04.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=641612f5d169402f415057&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Minunea noastra,Teodora

....