M-am hotarat.............adoptie(54)
Raspunsuri - Pagina 19
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miha74 iar acum pentru fetele cu puisori acasa nou veniti: pe mine m-a invatat AS imediat dupa ce l-am luat pe Matei in plasament sa merg la primarie cu hotararea, certificatul de nastere al lui si actele mele si am depus cerere pentru alocatie. In doua luni mi-a venit retroactiv exact de la data cand l-am luat acasa |
Ei bine, eu n-am stiut asta. N-am stiut nici ca trebuie inregistrat copilul la primarie... Am descoperit cand a trebuit sa schimb certificatul de nastere. Atunci am aflat si ce trebuie sa fac pt alocatie... DPC-ul nu mi-a spus nimic, normal!
Multumesc, fetelor, pentru sugestii. O sa vad daca reusesc s-o conving pe maternala cu vorba buna...
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Mariaa spune:
haideti sa deschidem o lista cu ce trebuie facut d.p.d.v. al actelor, dupa ce vine copilul acasa...sa nu mai fie situatii din astea. ar putea fi pus un link pe prima pagina la fel ca si legea sau alte stuff-uri. ce ziceti?
looking for my sunshine
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Tzuni spune:
Da, Mariaa, este o idee f buna! Sa scriem si cumse obtin grefele, legalizarile etc...
Cine il deschide?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Mariaa spune:
am lipsit putin de pe aici...sa facem subiect aparte?!
looking for my sunshine
+10
www.adriatica.net/wallpapers/index.htm" target="_blank"> my love, Adriatica
"The work is for people who are tired of pain. It’s an offerering.
It’s the way that I found freedom! "
byron katie
Salviae spune:
Mariaa,mi se pare o idee foarte buna! Cand gasesc idei bune de retinut le salvez,dar daca ar fi intr-un topic separat,ar fi si mai bine.
Aysha,o ce bine ca in sfarsit ai reusit sa rezolvi si Paula o sa doarma noaptea asta ACASA!
Asi,te asteptam cu vesti maine.
Tzuni,cum poate fi cineva atat de ... Ameninta-l ca daca nu va restitui banii in X zile atunci o sa-i dai in judecata, o sa ceri si dobanda si o sa plateasca si o amenda!Ce naiba !?
misha71 spune:
Buna idee. Am putea sa o rugam pe Liliana sa puna pe prima pagina link-urile de la legislatie si de la noul subiect cu actele de dupa.
Aysha abia astept povestea primei nopti cu ingerasul linga tine
asi Cred ca ai inima cit un puricel, da' o sa fie bine, ai sa vezi. Sint cu gindul la tine si cu rugaminti la DD sa te ajute sa nu ai piedici.
Tzuni nu pot sa cred ca exista astfel de oameni! Daca nu vrea cu vorba buna, spune-i ca o dai in judecata si va pierde mai mult decit a luat pe nedrept, ca va fi nevoita sa plateasca si cheltuielile de judecata care nu-s chiar de neglijat. Of! Ce oameni de nimic.
carmenul iesi din colivie si mai spune-ne ce ai mai facut
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O INIMIOARA ARE NEVOIE DE VOI!
BAZAR PENTRU SONIA
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
luiza1318 spune:
seara buna fetelor,
Mariaa super ideaa cu topicul! mie mi-ati fi de mare ajutor.
Tzuni e dreptul Mariei, intr-un fel sau altul trebuie sa-i recuperezi, incearca mai itai cu cei de la DPC, poate te vor ajuta
Asi asteptam vesti de la tine!
iza
crisis81 spune:
Tzuni ceea ce a facut maternala se cheama "insusirea de foloase necuvenite" si odata dovedita (ceea ce tu poti face cu usurinta) inseamna . Deci va fi in interesul ei sa o rezolvati pe cale amiabila.
Aysha FELICITARI!!! Abia astept sa ne scri cum a fost prima noapte in familie!
Asi multa bafta sa se termine repede si bine!
Luiza imi pare rau ca e somnul adanc la voi la DPC. Multa rabdare iti doresc!
Eu maine am a doua intalnire (curs) si ultima de la DPC. Mai am psihologicul si gata. Astept atestatul (daca trec de psihologic).
As putea sa stiu si eu mailul si parola? Inca nu am pui de aratat dar as vrea sa ma consolez si eu cu ai vostri si sper sa am si eu ce arata cat mai curand.
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
cons spune:
Fetelor, desi va citesc, nu prea va sccriu.
Aisha, felicitari! Cum ati dormit impreuna in noaptea ce demult o asteptai? Ma bucur din inima pentru voi, DD sa va ajute!
Doamne, ce fericita am mai fost si eu cand l-am luat pe puiutul meu acasa! Aproape o saptamana, daca dormeam 3-4 ore din cele 24 ore era bine. Ma tot uitam la el cum doarme si ii urmaream fiecare respiratie, pentru ca imi era teama sa nu i se intample ceva.
Tzuni, in primul rand greseala este a celor de la DPC. Cum au uitat sa trimita un act asa de important la DPC? Mie mi s-ar parea logic ca tot ei sa rezolve problema, desi, ma mir c-ar face asa ceva. Imi pare rau pentru situatia creata, dar asa se intampla tot timpul, nu poti niciodata fi in culmea fericiri pentru ca un necaz (oricat ar fi de mic) te trage de deget tocmai atunci.
Asi, sunt si eu alaturi de tine.
Fetelor va pup pe toate si va invit la o
maruta007 spune:
Aysha, Felicitari pentru puiut! Sa aveti o viata frumoasa impreuna.
Manuelita, imi place mult cum scrii, am luat decizia si merg asa cum am simtit la început. Chiar nu ai studii în psihologie? Nu e tarziu sa incepi ceva în domeniu
Asi iti tinem pumnii astazi. sa treceti cu bine peste toate si sa va intoarceti la casuta voastra.
Miha74, sa iti traiasca feciorul, mai aveti un pic si faceti chef mare (1an)
Ancawish, Cris, Mariaa, Luisza, Cons, salutari si voua.
Cred ca ideea de a deschide un subiect cu "pasii de urmat dupa ce ai bebe" sau alte "sfaturi utile" este foarte bine venita. Si eu mai imi salvez cate ceva in calculator dar tot pe forum imi place sa citesc.