Referitor la pete , unele ies , altele nu prea (daca sunt profunde ).
Daca parchetul este din lemn de brad de regula arata foarte bine raschetat , stejarul mai are carii.In ambele situatii , oricum va arata mult mai bine decat acum .Cheama un parchetar sa-l vada si in functie de ce parere are si el iei o decizie.
Parchetul laminat se intretine usor , e mai popular in ultima vreme dar nu se poate compara cu parchetul clasic .
Daca iti place aspectul parchetului laminat poate fi o solutie .
Buna ziua,
Noi am reconditionat un parchet de stejar vechi de peste 20 de ani care arata f rau initial. L-am slefuit cu masina de slefuit (sint firme care inchiriaza cu ziua astfel de masina in eventualitatea in care cei pe care ii angajezi sa-l reconditioneze nu dispun de masina de slefuit). Dupa slefuire placile care se miscau au fost chituite iar apoi parchetul a fost lacuit ( se gasesc o multime de lacuri speciale pt parchet). Functionam de vreo 3 ani cu parchetul astfel reconditionat si este impecabil. Fa o incercare cu reconditionarea , te poate scuti de cheltuiala si deranj.
Mihai
Noi am optat pentru parchet triplu stratificat de stejar, de 15 mm. Arata super bine, sa vedem acum si cat rezista. Ca la cate am auzit, nu mai stiu ce sa cred.:(
..shi te iubesc...