Stiti unde se arunca uleiul din tigaie dupa o friptura facuta acasa ? Chiar daca nu facem foarte des friptura, cand o facem, aruncam uleiul folosit in chiuveta, nu-i asa? Aceasta e una dintre cele mai mari greseli pe care le putem face. De ce o facem? Pur si simplu pentru ca nu e nimeni care sa ne explice cum se face corect. Cel mai bun lucru pe care il putem face este sa asteptam sa se raceasca si sa il punem in sticle de plastic, sau de sticla, sa punem dopuri la sticle si sa le aruncam la gunoi. UN LITRU DE ULEI FACE APROXIMATIV UN MILION DE LITRI DE APA NON POTABILA, CANTITATE SUFICIENTA PENTRU O PERSOANA PENTRU 14 ANI.
http://www.usphoto.ro/Ana.html
http://www.usphoto.ro/CalendarAna.html
http://www.usphoto.ro/AnaCristina.html
http://www.usphoto.ro/Ana+si+micile+balerine.html
Am primit si io chestia asta pe mail si am sa-ti spun si tie ce le-am spus si lor:
Cel putin in Romania, gunoiul la groapa de gunoi este manevrat cu utilaje mecanizate gen Wolla sau Ifron care "calca" pe gunoi. Ce crezi ca se intampla cu sticlele de plastic umplute cu ulei? Se sparg! Unde ajunge uleiul? Pe sol si in apa freatica de suprafata!
Deci mai rau decat daca il pui in apa de canal care merge de obicei la o statie de epurare!
"Sunt inofensiva, dar gandul meu e criminal!!"