INSEMINARE (29)
Raspunsuri - Pagina 22
ramyy spune:
fetelor, beta hcg- 645.6 mUl/ml ![]()
eu zic ca sunt cam 4-5 saptamni dupa valoarea asta , vineri merg si o repet iar .
la toate
Rallu spune:
Ramy, la mine la 4 saptamani de sarcina ... deci 2 de la inseminare ... nu s-a vazut nimic dar Bhcg a fost mare.
Vorba doctoritei mele...ce sa iasa la ecograf la o varsta asa de mica...poate numai ochii doctorului, tot holbandu-se pe ecran.
La 5 saptamani s-a vazut un punct negru.
Nu toti bebeii evolueaza la fel, unii apar mai repede la fotograf
, altii sunt mai timizi si le ia mai mult timp.
Felicitari si fi optimista.
"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."
Atat e de mare burtica
14+
Asa arat eu acum
raluca30 spune:
ramyy sigur esti gravida cu asa valoare la analiza
,eu zic sa iei niste utrogestan intravaginal(2patile la 12 ore) in perioada asta de sustinere a sarcinii si fii pozitiva!!!FELICITARI!
BAfta tuturor!
raluca30 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cosicel Buna! Si pe mine m-ar cam tenta sa fac IA la MNL. Am cunoscut-o pe dr Gherasie cand am facut o eco, acum 2 saptamani si mi s-a parut tare dragutza! Asa ca acum sunt intr-o dilema: sa merg la de Cocei (din pacate la spital - deci cozi, mult timp pierdut) sau sa o sun pe dr Gherasie? La MNL pt IA ai nevoie de tot setul de analize (HSG, hormonale, imunologice, secretii)? Pe site scrie c-ar avea program doar luni si joi dupa-amiaza, dar cum eu ovulez in z15, si asta nu pica in zilele de consultatii, cum se procedeaza? Si ce stimulare se face? Cosi |
eu cred ca e normal sa iti faci un set de analize hormonale sa vezi din start cum stai cu hormonii,apoi la dr te va programa pentru monitorizarea ovulatiei,sa vada daca ai ovul,marimea,in ce zi vei ovula,daca nu ai ovul in functie de hormonii tai ti se va da un tratament pt stimulare(ex clomifen citrat,gonal f,etc.),iar pt spargerea ovulului se mai da o injectie...e o oarecare procedura pt IA.Programarea o vei discuta cu dr si in functie de ovulatia ta te va insemina...BAfta multa!
ramyy spune:
rallu- la cate saptamani de la inseminare s-a vazut la tine la ecograf?
eu nu pot cacula saptamnile dupa ultima zi de cm , pt ca am avut ovulatia in ziua 19 in in 14.
iar dupa inseminare are 3 saptamni jumare in 12dec am facut inseminarea.
raluca30 - mersi mult de tot 
beatriz- asa cum m-ai incurajat azi am inceput sa scriu si la burtici de septembrie ![]()
la toate
Beatriz spune:
Ramyy - Bravo!!! Asa te vreau, sa fii burtica de septembrie cuminte.
Oricum, cand te vei muta cu totul pe acolo, te vom gasi si te vom anunta sa ne faci galerie la nevoie. Iti dai seama ce bine iti va sta
cu burtica!
Cosicel - Cand am mers la MNL, eu aveam deja HSG, secretii si ceva imunologice facute, nu aveam hormonale. Dna doctor mi-a cerut doar FSH. Despre program: are intr-adevar oficial acel program, dar a zis ca practic poate veni in orice zi a saptamanii, mai putin marti. La mine s-a nimerit prima IA - joi, iar a doua - miercuri si a venit sa o faca. Monitorizari chiar poate face in orice zi, daca e nevoie te cheama in alta locatie. Eu am facut fara stimulare. Bafta - oriunde vei merge pt IA!
pe toate!

si se pare ca ar cam fi nevoie