INSEMINARE (29)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

din cate stiu eu la extrauterine testele ies pozitive,dar vine CM peste sarcina...ori ai ramas graviduta ori s-au dereglat hormonii si iti intarzie,cel mai bine asteapta fara sa te gandesti pana pe 5 ianuarie si mergi la dr sau faci testul de sange pt sarcina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

fetelor dumnezeu si minuni exista
azi e ziua 19 de la inseminare am facut un test dimineata si este pozitiv, a doua liniuta se vede putin dar se vede

nu pot sa va descriu in cuvinte sentimentul pe care l-am avut cand am vazut a doua liniuta pe care o astept de 5 ani sa o vad, acum sper doar sa fie bine si sa stea cuminte la locul lui 9 luni

speranta era tot ce mai aveam luna asta si uite ca este bine in 5 merg la medic sa imi confirme sper sa fie ok totul.

raluca30, beatriz- daca eu am reusit 200% reusiti si voi.

fetelor eu nu sunt religioasa nu merg la biserica cred doar ca d-zeu exista si mie frica de el nu cred in preoti etc...dar bunica tinea un post martea postul sfantului anton pe care l-am tinut si eu de 9 marte este primul post pe care il tin in viata mea, nu am tinuut niciodata nimic nici macar miercurea sau vinerea.
martea trecuta a fost a 9 marte ultima zi din post m-am agtat de orice as fi putut sa ma agat, eu zic ca si asta ma ajutat.

va urez un an nou fericit sa va dea d-zeu in noul an multi bebelusi.

o sa va mai scriu in 3 cand ma intorc acasa, azi plecam la ai mei.

la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

FELICITARI RAMYY

Dumnezeu exista si ne iubeste...
.Sa fii fericita si sa te intalnesti cu bb peste 9 luni

La multi ani 2009!

In 2009 voi fii graviduta! ...asa sa ma ajute Maica Domnului!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" (Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

Felicitari ramyy!!!sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Felicitari, ramyy! Vezi ca pana la urma e sarcina. Tu esti ca mine. Si mie mi-au luat 5 ani (si jumatate) sa vad 2 linute.
Si eu de abia astept sa ma duc la control sa imi confirme ca e unde trebuie.
Apropo, fetelor, am o intrebare. La 5 saptamani, se poate vedea la ecograf? Am citit ca are cam 7mm la 5 saptamani. Credeti ca se poate vedea la ecograf?
Pupici si sa aveti cu toate un an bun si sa vi se implineasca la toate dorinta cea mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Ramyy - FELICITARI!
Draga mea, ma bucur enorm pentru tine! Sa fii sanatoasa, sa duci sarcina la termen cu bine! Acum te rog sa devii "cuminte" si sa fii permanent foarte pozitiva, stii ca nu are voie stress . Doar ai cel mai bun motiv din lume!
Abia astept sa ne spui de simptome si de bucuria pe care ai simtit-o, in detaliu. Hai si povesteste-ne pe larg, sa ne simtim bine si noi!

Intr-adevar ai reusit sa ma motivezi sa mai incerc si eu in primavara o IA, cand imi trece efectul vaccinului. Noi am definitivat planurile, cam in aprilie facem FIV (intram in program in ianuarie), mergem cu aceste proceduri inainte, dar asta nu ne va impiedica sa incercam si o ultima IA - cu doctor nou, in an nou si respectiv cu noroc nou! Poate iese. Intre timp mi-a venit la 18 zile, mi-am batut propriul record la cat de devreme mi se poate intampla. Deci hormonii mei chiar au luat-o razna, dar cu ajutorul unor medici buni, ii voi tempera si ii voi face sa devina ascultatori.

Dankutza - Felicitari! Sarcina usoara si la termen! Din cate stiu, foarte curand se pot detecta bataile inimii la echo, nu neaparat si o vizualizare foarte clara.

LA MULTI ANI tuturor si acesta sa fie anul cu noroc la burtici si bebei!

Cine reincepe curand IA?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Buna fetelor,in primul rand LA MULTI ANI si tot ce va doriti in 2009...povestea mea-de aproximativ 2 ani incercam sa facem un copil,dar se lasa asteptat..in aprilie am ramas prima data insarcinata dar din pacate a fost extrauterina pe partea dreapta insa fara sa-mi scoata trompa,doctorul care m-a operat zicandu-mi ca trompa a ramas buna.In octombrie am facut prima inseminare,fara rezultat,iar in noiembrie am facut iar inseminare tot fara rezultat.Am uitat sa va spun ca trompa stanga este incert permeabila iar dreapta este permeabila dar nu este sigur functionala.Am facut o histeroscopie,a iesit in regula.As avea nevoie de parerile voastre si vreau sa-mi spuneti daca a mai facut cineva inseminare dupa extrauterina...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruzu30 spune:

Felicitari Ramyy,sarcina usoara si bebel sanatos

Nu mai e nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Ruzu30 - bine ai venit si sa ne mutam cu toatele anul acesta la subiecte "cu burtici"! Nu trebuie sa te sperii, pe la acest subiect asa scriem - mai rar. Nu stiu sa iti raspund despre IA dupa extrauterina. Vor scrie fetele mai des, ca acum reincepe sezonul.
Ramyy - ce face burtica bucuroasa?

pe toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Beatriz iti multumesc pentru felicitari. Acum astept sa ma duc la dr sa imi spuna ca sigur este sarcina si este fixata unde trebuie. La ce dr esti? Eu sunt la Cezara Bucur. Din cate am inteles este cea mai buna in domeniu. Se pare ca eu am reusit de la prima IA, desi eram convinsa ca nu o sa am eu norocul sa fie cu ochii de la prima. Nu cred ca este mai scumpa decat altii. Si in definitiv, banii nu mai conteaza, ci implinirea dorintei.
Cand inca eram pe masa, am simtit ca se scurge ceva in afara si de aceea am fost aproape sigura ca nu raman. Am facut testul in ziua 23, dupa aproape o saptamana de intarzierea ciclului. Si am vazut 2 linute pe 2 teste de la firme diferite pentru prima data in viata mea.
Valabil pentru toate fetele. Nu va stresati cand faceti o inseminare sau un FIV. Ganditi-va la altceva. Atunci cand nu te astepti, se lipeste. Eu imi faceam planuri sa plec la Roma cand am prima vacanta in februarie. Citeam pe net despre Roma si nu despre inseminari si alte alea.
Eu eram sigura ca am trompele putin permeabile. Am facut un HSG acum 4 ani, si nu arata prea bine. Cezara vroia sa ma mai trimita la inca una, dar eu nu am mai vrut. M-am uitat zilele astea pe radiografie si se vede a fi atat de subtire trompa stanga. Si totusi am ovulat. Si numai cu ovarul stang. Necunoscute sunt caile Domnului.
Asa ca ruzu30 nu dispera ca uite ca se poate.
Va pup pe toate

Mergi la inceput