INSEMINARE (29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

din cate stiu duphastonul tot un progesteron este...totusi dupa inseminare de regula se prescrie utrogestan intravaginal 14 zile...sincer duphaston 10 zile dupa inseminare nu am mai auzit,dar nu sunt medic poate asa e bine in cazul tau ramyy si scurgerea poate fii un efect al medicamentului..ca doar produci progesteron pt a ajuta mucoasa uterina sa creasca pt bebe(sau cam asa ceva)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

ce mai faceti fetelor? nu mai zice nimeni nimic?
Raluca30 cum esti?
Beatriz tu ce mai faci?

eu astept sa treaca zilele astea sa vina mosu cine stie ce veste minunata imi aduce
desi in 24 nu am decat 12zile de la IA o sa imi fac un test de sarcina si daca este pozitiv il impachetez frumos si il pun sub brad sotului meu daca nu e pozitiv probabil o sa trag o tura buna de plans si merg mai departe
de cand fac tratamente cu hormoni sunt asa de sensibila incredibil, eu care nu plang niciodata acum ma infunda plansul si la filme si in acelas timp rasul ca imi dau seama singura ca eu nu sunt asa
voi ce faceti de craciun? de anul nou ?
la toate

Mergi la inceput

Buna!
ramyy te astept cu vesti mari!!eu una sunt terminata psihic anul asta,si mie imi vine sa plang ca proasta in gara din orice,mi-au luato razna hormonii...am decis sa mi fac un test pe 26 sau 27,dar nu am nici un simptom,nici greata,nici sani iritati,doar nervi...incerc sa-mi inec amarul zilele astea la cumparaturi si gatit:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Ramyy - e cam devreme sa faci maine test, dar nici eu nu as rezista. Daca va fi pozitiv - vei avea cel mai frumos Craciun din viata ta!!! In cazul in care nu va fi pozitiv (stim din proprie experienta ca vei plange), sa ai tu cumparat inca un test si sa il faci pe 26 sau pe 27 dec, acum poate fi mai ocupat, trebuie sa treaca pe la toata lumea, eu cred ca ai sanse mari sa sa iti primesti cadoul chiar si dupa Craciun. Stii ca eu sunt alaturi de tine si te astept cu vestea cea mare
Raluca30 - te asteptam si pe tine cu vestea cea mare curand
Simona2 - sa ai incredere maxima in anul care vine!

Eu am facut ieri vaccinul antirubella, sunt in pauza de incercat bebe pana pe 22 martie, din ianuarie voi incepe din nou analize.
Craciunul il facem in familie, comme d'habitude. Revelionul va fi la niste prieteni acasa, intr-o zona frumoasa, pe malul unui lac. Nu mergem intr-o vacanta, trebuie sa strangem bani pt primavara, pentru marea incercare. Imi si pare putin rau ca ne-am venturat in primavara prin Austria si in vara prin Sardinia, la ora aceea credeam ca vom reusi cu simple stimulari, nu eram croiti pe FIV. Asa ca acum ne vom distra loco, avem prieteni buni si un scop de maxima importanta anul viitor.
Voi cum veti petrece?

Fetelor - Nu stiu daca mai intrati curand pe forum asa ca: Va doresc la toate Sarbatori Fericite! SI CEA MAI MARE DORINTA SA VI SE INDEPLINEASCA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatriz spune:

Raluca30 - acum a aparut si mesajul tau. Stai linistita, din cate am citit nici alte fete care au reusit nu au avut simptome asa devreme, este prea curand ca sa simti ceva. Ca sa reusesti, trebuie neaparat sa fii optimista!

Si eu care credeam ca am devenit mai sensibila ... odata cu varsta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ramy, ca sa te incurajez, mie mi-a iesit pozitiv testul la 10 zile de la IA...si inca cu urina de seara (era vreo 10 noaptea cand m-au lasat nervii si m-am testat).
Se poate sa-ti iasa cadoul visat.
Eu iti tin pumnii

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Atat e de mare burtica12+
Asa arat eu acum

Mergi la inceput

ramyy da un semn!cum e testul?

Craciun fericit tuturor!Va doresc din toata inima multa dragoste si copii frumosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Craciun fericit

din pacate mie nu mi-a iesit cadoul testul e negativ
dar mai am o speranta , poate l-am facut totusi prea devreme, maine am 14 zile de la IA daca nu imi vine cm pana luni mai fac unul.
Raluca30 sa nu cumva sa te descurajezi astepata si poate o sa fie totul bine, din pacate e cam ca la loterie dar nu conteaza mai incercam eu sunt sigura ca daca luna asta nu am bebe luna viitoare la a treia IA o sa fie 100%.
nu stiu daca o sa mai reusesc sa va mai scriu anul asta, asa ca va urez din suflet sarbatori fericite si un an nou cat mai bun plin de bebelusii pe care ni dorim asa de mult.
la toate

Mergi la inceput

off ramyy imi pare tare rau ca nu ti-a iesit testul pozitiv,dar poate e prea devreme,poate iti iese pozitiv pana luni...eu iti tin pumnii..daca nu, CURAJ si cu voia lui Dzeu o sa reusesti sa ai un bebe curand.

Mergi la inceput

nici cu mine mosul nu a fost darnic..testul e negativ..off si trebuie sa trec pe anticonceptionale trei luni pentru un chist ovarian acum...abia la primavara mai incerc din nou inseminarea...nu stiu cum voi trece peste urmatoarele luni...o sa va citesc,sper sa ramaneti macar voi gravide pana la primavara,sa citesc si eu vesti bune pe aici pe forum
La Multi Ani tuturor!

Mergi la inceput