Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (219)
Raspunsuri - Pagina 5
papanash spune:
cand era somnul mai dulce vine sotul acasa, ne-a dat 1 ora sa ne facem bagajele, pleccccaaaammmmmm !!!!! nu stiu unde,surpriza !
asa ca pana duminica va urez toate cele bune.
Sarbatoritilor de maine multa sanatate si fericire, adica inclusiv mie ca-s si io Gabriela ![]()
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Roxana_G spune:
Papanash, hai la multi ani! Petrecere frumoasa in weekend!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
urmychance spune:
Papanash - dpoar o vorba sa-ti mai spun.
I-am spus sotului de chestia aia cu socuri si mi-a spus ca daca te prinde vreun politai cu ea, iti face dosar penal. Mai mult, daca o activezi, din greseala, cand e in buzunar, lesini instant. Vroiam si eu, dar am zis : Mai bine Doamne ajuta sa nu am nevoie.
Daca te intereseaza produse Amway si nu aveti distribuitor, cumnata -mea se ocupa de asta. Si eu cat tanjeam dupa un roll-on si nu aveam de la cine sa cumpar...
Tudor e super cuminte in parc, mai mult sta pe loc si analizeaza. Pai daca il aveam eu pe Ghighi, nu stiu ce ma faceam. E un fugitor!
urmychance spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui melaniatud Am fost la cumparaturi cu Tudor si a adormit la Miniblu cand sa-i probez o jacheta.... mancal-ar mama de somnoras...acu trage la agioase evidentMelania, mamica lui Tudorica fara frica (05.10.2007) |
aghioas#259;, aghioase s.f. (pop.) emisie de gaze intestinale
Ei, asta a facut Tudor in autobuz, de 2 ori. Pot sa zic ca a spart doua fierte si uitate prin pantaloni?
fara nicio grija.
Erina spune:
Buna side la noi!
La PN e un friggg, inteleg ca si la voi. Aici mai e si o burnita pacatoasa de nu iti vine sa scoti nasul afara. Noi abia ne-am intors de pe la bichi. Daria a mincat clatite simple iar acum doarme.
Andreea sa dea Domnul sa ai parte de un baietel la fel de frumos si cuminte ca Valdimir. Bune sugetiile de nulme ale Annisiei. Eu daca ear baiat i-as fi pus Matthias sau ceva cu D ca sa se asorteze si cu numele de familie.
Maruntika trebuie sa dau un search la termenul ala, spre rusinea mea nu stiu ce inseamna. V-am vazut ieri pozele. DSUnteti foarte frumoase amindoua, Puppi are o camera mare si minunat de roz. Mi-au placut mult.
Ce am mai citit...Cecilia, asteptam poze de la Sabina si Luy ca sa te vedem si pe tine. Luiza trebuie ca esti super ocupa cu Maria. La progresele fantastice pe care le face imi imaginez ca te ocupi super de ea! Mai treci si pe la noi te rugam...
Din urma imi amintesc ca Yaia a zis ca Tudor papa 200g de iaurt. Wowww, si eu care credeam ca Daria mainca mult-adica 145g.
Urmy, au la Amway un spray de scos petele f. bun. Intreba cineva mai demult cu ce se pot scoate iar alcineva raspundea ca, cyu foarfecele. Eu l-am descoperit de curind si asa am pastrat toate hainele Dariei impecabile (pentru bb2 sau alt bb din familie).
Bernix, bafta la interviuri.
Papanash, distractie placuta. Intr-un week-end cind stam la PN de ce nu veniti in partile astea???
Tuturor celor care sarbatoresc ziua de nume sau alta aniversare importanta va doresc petrecere frumoasa.

Week-end minunat !!!
P.S. Fetele o sa ziceti ca m-am laudat degeaba , ca stau ca mortul in popusoi
cu coperta de DVD. Am facut doua versiuni (nu cine stie ce, adica am incadrat posterul in template cu Nero Cover Designer si ACD Fotoslate) dar pina nu printez sa vad cum ies nu le pun pe e-mail).
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
Yaia spune:
Maruntescu, se pare ca Puppi e mai tare ca Duracell!
Crishtina, Robert e tare dulce cu ursuletul!
Carpatino, tacuta, ca ieri dupa-amiaza Tudor a fost tare marait...si noaptea a ajuns cu febra la 39,7. Am fost azi cu el la medic si inca nu stim daca e doar rosu in gat sau se anunta vreo boala a copilariei. Am ratat si micul dejun cu tati la gradi...
Am vazut-o si pe Adelina Bubulina, motanita incaltata!
Si pe Gheo cu cizmulite!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
crishtina spune:
Yaia imi pare rau de Tudor. Poate totusi nu e nimic grav. Sa speram ca e un simplu dinte. 
Eu am o intrebare asa mai offtopic...stie cineva daca o pata cu sirop de propolis iese cu ceva?
Crishtina &
Robert
09.09.2007
Yaia spune:
Am vazut si poze de la intalnire...super!
Si pe Ghighi in parc!
Aniast, ce-o fi, numai sanatos sa fie!
Sabina, am citit cum a facut Sofia febra foarte mare de la canini. Tudor a facut azi noapte 39,7 si nu are niciun alt simptom, nu tuse, nu muci. Azi la medic cica ar fi putin rosu in gat, dar eu nu sunt convinsa. In plus, testul rapid din gat a iesit negativ, luni sau marti e gata testul ne-rapid.
Nu ii dau nimic deocamdata, in afara de supozitoare cu paracetamol cam la 6 ore pt. febra. Dar tare mi-e ca sunt dintii...
Doctorul zicea ca ar putea fi si o boala a copilariei, la alea cica mai face rosu in gat cu febra... sa asteptam eruptia...sau sa treaca febra!
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
carpatina spune:
Mahh... ce slabuta activitated pe ziua de azi...
Parca ziceati ca e frig.. unde umblati? ![]()
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
Aniast, sa fie bine pana la final! "Transformarea" in baiat s-a facut la echo? Oricum, amnio o sa si "clarifice" asta. Stiu ca asteptarea nu e usoara.. rabdare si speranta! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)