Leoaicele*(25)*
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Dodo, multa, multa sanatate va dorim
Catutza ... poi ... am decretat ca nu mai bolesc anu` asta ca nu mai am buget de asa ceva , asa k am amanat toate controalele si analizele pt ianuarie/februarie ... Iar atunci voi falimenta sigur
Mai am oleak si plec home ... abia astept
Daria & GIULIA(2004 08 16)
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Poftiti la si .
Eu mai sunt putin racita dar sunt pe drumul cel bun.La pranz merg sa vad Asociatia din Mamaia-sat si sa vad ce le lipseste cu proprii ochi
Bodo la gradi a inceput pregatirile pentru mos; e atre fercit ca "omu'" a tinut minte ca-i rost de cadouri.
Revin
Astrele spun:
In viata ta profesionala apar tot felul de evenimente neasteptate. Abordeaza-le cu mult calm si discretie.
Vei putea astfel sa resetezi o situatie tensionata de la birou la starea de armonie.
Spre dupa-amiaza s-ar putea ca un nou proiect de la munca sa-ti faca cu ochiul. Implica-te si vei observa ca, in timp, acest proiect te va ajuta sa te afirmi asa cum ti-ai dorit intotdeauna.
Pastreaza-ti seara pentru distractii alaturi de prieteni si membrii familiei.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
szivarvany spune:
Salutare si de la mine !
Catutza, m-am gandit la tine azi cand am luat revista Barbie ... are 3 inele de printesa
Dodo, ma bucur ca esti mai bine , pupici multi lui Bogdan si spor la pregatelile de serbare
Si eu am dus azi 2 jucarii (lego pt baieti si gentuta cu ponei pt fete), sa vedem daca le-au placut mamicilor, sa le pot cumpara, eu sunt comitetul de parinti + casiera Am emotii copiilor sigur le-ar placea, dar am cateva mamici ... ioi
Si declar absente nemotivate restul de fete
catutza spune:
hello!
nu ma dati disparuta, acum am ajuns acasa.Am fost sa platesc diverse dari catere neam si tara apoi la cora de unde am luat cadoul pentru Bia si fetita nasilor de Mos Nicolae. Am luat papusi de la "Ardeleanca", sunt tare dragute si sunt romanesti Am mai luat un glob de sticla cu un mos in interior pentru Craciun si cam atat.
Sunt fericita ca am gasit creier si acum ma duc sa il fac snitele, abia astept!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Gabi , ma bucur ca esti bine si ca a trecut raceala! pe smecherul mic!
Daria , de ce suma dispui pentru cadori, sau cum e la voi? La gradi la o cunostinta duc parintii cadourile de acasa dar nu e bine ca sunt cadouri diferite...in pungi diferite...
ma duc sa fac mancare, revin!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Catutza, la noi s-a hotarat: 20 lei pt cadou copii si noi strangem 20 lei pt cadrele didactice (nu cer de la o mamica ce are 4 copii la noi la gradi), banutii ii pun in pliculete si fiecare parinte sigur mai aduce cate ceva ... cred ... sper
Spor la bucatarit
Dodo-pui spune:
Buna celor mai si mai...
Si eu am fost la cumparaturi am cumparat cadoul pentru fata nasilor(1.12) si pentru mos Nicolae pentru Donu'(un puzzle cuburi si o rata din plus care macane-Bodo e fac plus)
Azi am fost si la Mamaia-sat si am vazut toti copii ;am stabilit cu administratorii sa-mi trimita pe mail ce au nevoie mai exact.Am vorbit si cu Dana_e sa deschida ea un subiect la umanitare atat pentru copii din asociatie cat si pentru cei din Centru CSC Cristina(inca nu a fost acceptat,moderat si nici nu stiu sigur daca va fi.
Daca nu o sa fie acceptat subiectul ei au nevoi de culori,carioci,acoarele,pensule blocuri de desen.Plusuri au "munti" dar masinute nu mai au si li s-au stricat si chiatarile ,pianina...(de jucarie-le place sa "cante" si au si de la cine invata).Hainute au ,le-au cumparat sambata ghetutze,geci,plovarase...intr-un cuvant.
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu'Bodo
Varsta lui BB2
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Annie80 spune:
neatza, o cafea un ceai ?
eu inca suflu...deci traiesc.. va pup pe toate si va dores o zi calda si fara de probleme !
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
catutza spune:
hello!
de la noi nimic nou...inca asteptam vesti...
va , o zi buna!
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
Bucatareala
szivarvany spune:
Salutare si de la Oradea
La noi e friggg si soare
Catutza,
Annie, sar`na de invitatie, am baut si eu rapid un capucino
Dodo, asteptam vesti
Dany, Ledi, Ralu, Aurorra, Nikolle, Anca, Lilia, Katty, Adriana ... unde sunteti ???
adi69 spune:
Salutare de la Iasi!
Noi ne pregatim de serbare,am facut praji de post,trebuie sa fac suc(morcov si mere) si sa-mi spal pleata,sa pregatesc copil repede..la 5 fara un sfert sa fim la gradi.
Vin cu amanunte si poze...