Aspirante optimiste > 20 (366)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Iuli daca stii clar din analize ca nu ai suficient progesteron, atunci cere medicului sa-ti dea acest hormon, dar atentie ca se ia intr-o anumita perioada a ciclului, nu stiu exact din ce zi, dar cred ca dupa ovulatie! Fetele te vor ajuta mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Ajutor!!
Fetele care mai sunteti pe aici, am scris si eu cate ceva, am nevoie de putin ajutor! Si inca ceva vineri imi fac analiza trompelor, e bine sa raman gravi luna asta? Doctorul mi-a spus ca e ok, dar cum era in vieza a 5 a!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen ti-am scris pe mess!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monna3 spune:

buna fetelor

Monica, sper in curand

mami si tati te asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Carmen sa inteleg ca tie ti-a confirmat medicul ca ai ovulatie si testele iti ieseau negative? Ce tampenie...

In legatura cu trompele eu stiu ca ai cele mai mari sanse sa ramai in luna in care faci HSG pt trompite pt ca lichidul e introdus cu forta si le si curata in caz ca e ceva blocant pe acolo.

Asa ca succes !

Mai e cineva care a patit asa ceva cu testele de ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli2you spune:

Carmen parerea mea e ok ,cel putin asa am auzit ca foarte multe au ramas imediat dupa histeroscopie la trompe daca au fost permeabile.Am facut si eu acuma 3 ani ,si ma gindesc sa cer med. sa mai fac una cine stie poate e ceva acolo de la chiuretajul de anul trecut de totusi nu stiu.Deci nu trebuie sa iti faci griji ca oricum se face inainte de ovulatie si se asigura ca nu esti gravida medicul cel putin asa mi-a facut a procedat la mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

deci eu azi am aflat ca am 2 colege gravidutze in 5 sapt!

si chiar daca ma intristez ca nah eu nu sunt...mi-am schimbat toata starea! asa ma bucuram eu azi!

my somebody....

http://tt.lilypie.com/mz4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalala13 spune:

oana imi pare rau...fa pauza....du-te la serviciul acela..si cine stie...poate se va intampla cand nu va asteptati! bine ca nu ai facut hiperstimulare!

my somebody....

http://tt.lilypie.com/mz4jp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Buna fetele am fost la Telki!
Doctorul mi-a facut urmatoarele analize
FHS,LH,PROLACTIN
THS
BLOOD SAMPLING

eu inteleg ca ti-a dat lh (are rol in formarea corpului galben), fsh (stimuleaza foliculii), prolactina (inhiba ovulatia), tsh (stimuleaza hormonii tiroidieni). blood sampling imi suna a mostra de sange, poate fi oare homoleucograma?

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiacovita

Fetele, declar z1 si intreruperea proiectului pentru bb, inca nu stiu pentru ce perioada.
Incepanad cu 2 dec, voi merge la un nou job, la care visam de mult si acum mi se ofera posibilitatea.
Nu stiu inca cat va fi pauza. Voi mai intra pe la voi, doar sa vorbim si atat.
Bafta multa in tot ceea ce va propuneti!

Oana

Viata mea...o continua LUPTA!

felicitari pentru job! mult succes!

sa nu-i uitam!

Mergi la inceput