Am nevoie urgent de PREGNYL
Raspunsuri - Pagina 3
mcrissa spune:
mimika sunt destul de increzatoare, cu toate ca la mine e a doua sarcina oprita in evolutie la 14 saptamani.faptul ca dupa primul CM o pot lua de la capat ma face sa visez si sa fiu optimista, imi da putere.
Fericiti cei ce plâng, caci aceia se vor mângâia
Eseea spune:
fetelor, in februarie s-ar putea sa va pot da eu niste fiole de pregnyl. Eu am facut rost pt mine cand a inceput criza, am facut in primul trimestru de sarcina, nu l-am folosit insa pe tot, astept si ecografia de la 32 de saptamani si daca totul e ok ( Ir-uri) il voi vinde cu cat l-am luat, 25 ROn/ fiola. E rezonabil zic eu, la ce preturi circula. Expira in iunie, respectiv august 2009.
daca e cineva interesata, sa-mi dati pm, sa va anunt.![]()
dar va doresc bafta, nici sa nu mai aveti nevoie.![]()
Mami de fetita
si de baietel
30+
Eseea spune:
fetelor care mi-ati trimis pm-uri ( se stiu ele care sunt
) va am in mesaje private. Nu va bazati 100% pe mine ( desi eu sper sa fie totul bine), dar daca totul e ok la mine, va anunt la inceputul lui februarie, ok?? Am 10 fiole, le voi imparti dupa solicitari. Sunt depozitate in frigider, deci sunt ok.
va rog sa nu-mi mai oferiti ( unele fete) mai mult decat am cerut, ca nu accept. Le dau cu cat le-am luat, eu nu fac specula cu medicamente! Din pacate stiu ce inseamna infertilitatea, cu greu am ajuns si eu aici, deci...nu profit de pe urma asta. Vreau doar sa-mi scot banii pe ele si in acelasi timp sa ajut pe voi ( ca stiu ca e greu si scump de procurat), ca si sarcina te costa destul de mult! In plus, nu o sa mai am ce face cu ele, ca in urmatoarea jumatate de an nu mai fac alt bb!![]()
![]()
bafta multa!
Mami de fetita
si de baietel
30+
pufoasalaura spune:
si eu va pot ajuta cu o fiola de pregnyl 5000.
eu le-am luat din italia
este la frigider.
annaa spune:
De unde din Italia?
Se pot lua din farmacii? sau trebuie recomandare de la medic?
Sora mea este in Italia si vine in aprilie, si poate imi aduce ea daca ii spun de unde poate sa le ia si cum se chiama.
Multumesc
cosicel spune:
Anna - in Italia se gasesc sub 2 forme: pregnyl si gonasi. Ambele sunt compensate 100%, dar oricum pretul e mai mult decat rezonabil: 6E/fiola. Partea buna la gonasi e ca nu tb tinut la rece (ca pregnylul), deci poate fi transportat mult mai usor.
Insa, ii trebuie reteta de la medic de specialitate. Din pacate, retetele din Romania nu stiu cat sunt de valabile.
pufoasalaura spune:
DRAGA ANNA, MIE MI L-A ADUS CINEVA DIN ITALIA,SI DIN CATE AM INTELES ACOLO NU SE MAI GASESTE IN FARMACII.ORICUM E NEVOIE DE RETETA DIN ITALIA, SAU DIN ROMANIA, DAR TRADUSA LA EI.(O NEBUNIE...)
cosicel spune:
pufoasalaura - nu vreau sa te contrazic, dar saptamana asta mi-a cumparat prietena mea, tot din Italia, si nu mi-a spus ca nu s-ar mai gasi sau ca a cautat la mai multe farmacii. Poate exista limitat in anumtie zone?
E drept ca a reusit doar cu reteta emisa de un medic italian, dar cel putin, in orasele mai mici, exista!
pufoasalaura spune:
ce importanta mai are lucrul asta,cand ai obtinut o victorie(chiar daca una mica...)
irinaandreea spune:
buna seara..daca are cineva nevoie de pregnyl..va pot face rost...eu sutn din iasi