Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 15
Sabina spune:
Laura, faza cu educatoarea este inadmisibila.
Nu poti sa il muti? pt ca de schimbat...n-or s-o dea afara niciodata, desi asa ar trebui. Doamnhe, ce scandal as face.
Chiar fetelor, imi dau seama ca voi avea mari probleme cand intra Sofia in clasa 1. Pe mine nu ma intereseaza deloc, dar DELOC performantele scolare in clasele primare, ci doar sa mearga copi8lul cu placere la scoala.
Imi va fi f greu sa gasesc o invatatoare inteligenta....care sa nu puna accent pe comunisme.
cat despre starea ta, eu te inteleg f f bine, dar incearca sa adpoti metoda mea de iesire din depresie, sa gandesti pozitiv: cum ar fi mai rau de atat? ar fi sa fiti bolnavi, etcetc, Doamne fereste.
cata vreme sunteti sanatosi si va aveti unii pe altii, restul sunt amanunte
Roxana, blugi pushup cu margelute? vise taica.....acuma arat ca miss piggy
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
hcclara spune:
'Neata fetele si sa aveti o saptamana buna!
Gabi, esti tare misto, (te-a lasat sotul sa mergi la party asa sexi???), eu nu te lasam daca erai a mea, pai ce sa pofteasca toti la ce e al meu??? Mara e o scumpa, si mie mi s-a parut ca nu mai e grasutza, a crescut si s-a inaltat si casa e tare faina!
tumpi la multi ani sotului!
Roxa cand am citit blugi cu pushup, ma gandeam oare aia ce sa iti inalte in pantaloni??? ia sa ne dai detalii despre ei!
Ruxandraai fost darnica cu mine, pai am simtit bicele alea in asa fel incat mai am o felie dar nu ma mai ating de ea!!! o las in frigi, poate face pui!!!
Pai am sa imi fac alt surub la cercel, dar pana atunci cred ca il iau de la altii! nu l-am mai gasit, am cautat peste tot!
Laura imi pare rau ca nu esti bine, multa sanatate lui Andrei...cat despre educatoare, eu cred ca i-as fi tras o paruiala cum adica sa imi bata copilul??? asa nu pot sa suport sa atinga altcineva copii mei, eu pt asa ceva sunt in stare sa ma cert cu toti, eu nu am curaj sa ating copilul altuia, aici pt asa ceva ajungi pana la judecata!
Carmen, pai pana la urma cred ca optam pt 3 zile fara copii, desi mie mi-e tare greu, parca-s nebuna, numai la ei ma gandesc!
Marilena ma bucur ca starea naspa e pe duca si revii in forta!
lou ce ai facut in weekend?
va pupicesc pe toate!
roxana1974 spune:
Deci gagici, am o misiune: push up pictures trebuie s-o fac, pentru voi. Azi sau maine, musai! daca arat ca dracu in ei, nu stiu ce ma fac...io doar i-am vazut, nu i-am incercat, prietena mea i-a incercat si a zis ca fac minuni, ca-i fac minge! no!
Gabi, sunt obsedata de haine, io v-am zis...de dimineata iarasi m-am otravit pe website-ul Promod...si am facut comanda unei colege...sunt atatea chestii faine si au reduceri la paltonase...[b] si au niste rochite acum, de innebunesti..din matase, stil kimono...ingrozitor de faine!
acum imi iau gustarea, dar nu va zic ce bag...
mai viu...
Roxa
louisea spune:
Claudia una alta.. am citit , am fost la restaurant. La noi a inceput sezonul petrecerilor de Craciun si mai in fiecare week-end e cate una
Roxa secretoaso.. De ce nu ne zici? Ti-e frica ca-ti iei ceva bice?
Tumpi si de ce nu te aduni si te ti de treaba si tu? Nu mai gasi tot felul de scuze. Si mai ales ca ai avantajul sa pui uniform
E clar ca ai si un program de munca incarcat si cam haotic, dar totul e sa te organizezi
Ruxi pe unde esti?
-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci
tumpi spune:
Am facut ochisori, nu-mi vine sa cred cat am dormit, m-am bagat in pat la 9 si m-am trezit acum juma de ora.Dar am zis sa nu mai pun ceasul, ca ma trezesc eu.
Lou,efectiv daca nu ma inscriu la sala ca sa fac miscare si sa stiu ca am un program organizat nu reusesc sa ma adun.Crosstrainerul meu sta intr-un colt in dormitor si nu face decat sa fie pe pot de cuier,dar cand ajung acasa dimineata, mai fac una alta prin casa si ma bag la somn,seara, iara numai chef nu am.Stiu ar trebui sa ma culeg putin sa pun biciul singura pe mine,ca nu se mai poate.Ma uitam la niste poze din anii precedenti, ce bine aratam in unele,desi abia de la 54 in jos daca nu fac miscare nu se mai vad colaceii la burtica.
De aceea sala pt mine ar fi de mare ajutor.
Gabi, te inteleg cu pisicuta.Noi in tara avem 2 care au 10 ani, anul trecut am venit special sa le luam cu noi,dar cand al meu a vazut ce bine s-au acomodat la tara, a zis ca e pacat sa le strice rostul si sa le caram 1500 km, asa ca am optat pt una aici, fiinca nu concepem viata fara un sufletel blanos langa noi.
Marilena, Carmen, multumesc de urari, de egoista ce-s v-as servi cu o felie de tiramisu ca sa nu mai am ispita in casa.
Eu m-am trezit cu o pofta de dulce, incat mi-am pus o bucatica mica(2 piscoturi) si am papa.E ca ieri asteptam niste musafiri si am facut portie normala,iar acestia nu au mai venit.Daca stiam faceam numai juma de portie ca noi nu mancam asa mult.Dar asta e, sa-mi fie invatare de minte.Nu e proma data cand patesc asa.
Roxa asteptam poze
Ma duc sa pun sa fac o ciorbica de vacuta si mai revin.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
roxana1974 spune:
Lou, nu mi-e chiar de bice, avand in vedere ca nu am dulciuri in casa azi, nu cred c-o iau in freza...e doar ca mananc aproape tampenii, in loc sa mananc borccoli, prunele si perele care ma asteapta in camara...poate maine...azi sper sa recuperez la sala...
ma duc sa calc haine si sa cos niste nasturi
mai viu...
Roxa
Tzuni spune:
Mey, Boxo, esti sigura ca blugii aia push-up nu-s pt barbati?
Zuzilici, minunata scufita ta, da' las ca si tu ai fost o vrajitoare de nota 10! Ce-mi place la tine e ca ai mereu gura pana la urechi. Cel putin in poze! Asa ca...BRAVO!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Delidana spune:
Salutare la ceas de seara,
Roxa, m-ai omorit cu hainele, hai ca m-ai facut curioasa cu blugii push-up asa ca astept sa te intorci din misiune.
Puskin, as vrea sa mai slabesc vreo 2 kg dar nu e o prioritate acum asa ca deocamdata am luat o pauza, am alte lucruri pe cap.
Carmen, felicitari ca ai slabit si incapi in pantalonii aceia care-ti plac.
Gabi, te-am admirat in poza, iti sta bine cu rochii care sa-ti scoata picioarele in evidenta.
Tlaura, sper sa iti revii din starea asta, am fost si eu afundata in ea dar cred ca incep sa-mi revin... Fiecare zi e o noua speranta...
Tumpi, ce frumos cu pisica, sa stea linga tine si sa toarca....basca mai tine si de cald.
Pe mine ma incearca o raceala, de ieri sint cu Fervexu' dupa mine si cu Tantum Verde, sper sa ma lase in curind. Sint bucuroasa ca am gasit "The Scarlet Letter" si mi-am cumparat-o, ca de cind o caut. Ieri am vazut si filmul, cu Demi Moore si Gary Oldman, ce-mi plac filmele astea de la 1600-700-800, cu siguranta m-am nascut in secolul gresit.
Claudia, n-am facut abdomene ieri si azi dar de miine, pe baricade!
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
puskin spune:
Buna seara,
ma pregatesc sa plec de la serviciu. Ma fost de dimineata sa imi colecteze sange pentru analize, si nu imi gasea asistenta deloc venele. Dupa ce m-a intepat degeaba de 2 ori, in fiecare mana a chemat o asistenta care ia sange la copii si a reusit doamna respectiva din prima...
Maine primesc rezultatele, nu m=am mai "cautat" de vreo 2 ani jumatate cred, poate chiar 3.
Revin pe seara de acasa, nu inainte sa ii dau cateva pe cocoasa Roxanei .
an-k spune:
Buna seara fetelor
Delia, sunt p'aici dar am mancat atat de haotic ca mi-a fost rusine sa scriu.
Noi suntem in constructie, si cum ce putem facem singuri - sunt bani castigati, am fost zilele astea si vom merge si maine, daca ati sti ce-am mai tras de fiare... sala e mic copil
De azi am inceput din nou Weight Watcher, m-am obisnuit cu adunatul punctelor si mi-a fost greu sa trec la calorii. Deci sa vedem ce rezultate obtin cu ea. Abdomene nu am mai facut avand in vedere munca silnica de la casa:)), dar de miercuri sunt din nou pe baricade.
Acu mi s-au suit amandoi kupii'n cap, revin dupa ce ii culc
pup