Nou stil de viata (234)
Raspunsuri - Pagina 11
danielag spune:
Buna dimineata la !
Rolo! (cu mare intarziere, scuze)
LMA si tuturor celor care si-au serbat ziua de nume ieri!
Tzuni, felicitari pentru certificatul Mariei! Sa fiti amandoua fericite! Meritati!
Tumpi, am vrut sa-ti spun zilele trecute, dar n-am mai apucat: durerea de picior poate sa fie de la o sciatica. Sa ceri si investigatii ale coloanei cand mergi la doctor.
Eu am ajuns inapoi in Bucuresti ieri dimineata. Acum ne pregatim sa mergem la cinema la cel mai recent Bond (vrem sa nu fie prea mare aglomeratia, si acum dimineata poate chiar ne reuseste). In rest prinsa cu treaba, avem un proiect nou si se preconizeaza inca unul. Din pacate in colturi diferite de tara, dar noi sa fim sanatosi.
Cu mancarea incerc macar sa mai reduc din portii, daca nu ma pot limita doar la chestii mai sanatoase.
Sa nu uit: Carmen, condoleante si multa putere!
Roxa, stiu ca am zis ca stam cu ochii una pe cealalta, dar din pacate programul meu e foarte haotic.
Va pup.
Daniela
violeta70 spune:
Buna fetelor! am aparut si eu.
Am avut probleme la instalatia electrica si am evitat sa aprind calculatorul sa nu-l prajesc, iar de la servici nici pomeneala. Asa ca inainte sa ma duc sa citesc din urma, cu scuzele de rigoare, fac si eu niste urari:
La Multi Ani! Rolo! sanatate, fericire si noroc!
La Multi Ani! Mihaele si Gabriele! si binenteles consortilor si puiutilor ce poarta ceste nume!
Acum merg sa citesc din urma, cu o cafea calda langa mine.
Pupici
Sabina spune:
Carmen, condoleante, multa putere pentru cei dragi, mai ales mama soacra cred ca devastata, si sotul tau, fireste.
te pup , si pe baietii tai frumosi.
Roxana, asemenea.
La multi ani Rolo!!! sa fii norocoasa si fericita!
Happy, eu iti multumesc tare mult ca ne-ai pus pe lista:))
Dar cel mai important e ca i-ai scris lui Dumnezeu, bineinteles ca nu scrisoarea conteaza, ci faptul ca te-ai deschis Asta e cel mai important, si ar fi minunat daca nu ai pierde niciodata starea in care ai scris scrisoarea:)
eu cu slabitul strau prost, cred ca am dat ceva jos, dar mannanc aiurea rau, haotic, fara program.
bice, pliz:))
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Sabina spune:
Tzuni, felicitari! bravaaa!
La mul;ti ani sarbatoritelor! sa fiti sanatoase dragele noastre!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Tzuni spune:
Buna dimineata! Si va multumesc tuturor, inca o data, pentru urari!
Am fost si eu la filmul cu Bond. A fost simpatic. Tipul macho, dur....femeile frumoase, dar isterice
Eu resimt efectele mancatului aiurea. Ficatul imi da semne ca nu mai poate... Asa ca tre' sa fac ceva. O sa tin cateva zile un regimde detoxifiere, sa vad cum ma simt dupa.
Meniul de azi:
D: 1 pahar mare cu apa plata + 1 lg otet de mere si miere
P: grau fiert cu putina sare
C: orez facut pilaf simplu, fara carne
2 l de apa si macar 5 mii de pasi.
Va pup si o duminica frumoasa.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
Tzuni spune:
Happy, postarea ta mi-a amintit de drumul meu in Israel. La Zidul Plangerii cautam si eu locuri libere in crapaturile zidului sa pun biletelele cu dorintele prietenilor din tara. Si in timp ce eu stateam acolo aplecata, colegii imi faceau poze la...
Daca gasesc vreo poza de-acolo, o pun, sa va amuzati...
Iaca si POZA
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit si cu...blog
violeta70 spune:
Am reusit sa citesc, si am vazut fericire si tristete.
Tzuni mamica fericita! Dumnezeu a fost alaturi de voi! Si va fi in continuare, ca Meri are multi ingerasi care o pazesc.
Carmen condoleante. Multa putere tie in primul rand ca sa-ti poti sustine sotul in greaua pierdere suferita. Intr-adevar viata trebuie sa mearga inainte.
Puskin putere si sustinere in ce vei hotari. Daca nu se mai poate atunci asta trebuie sa faci.
Am vazut si poze, care mai de care mai frumoase. Aveti niste copii minunati. Sa va traiasca, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. Ei sunt minunea voastra.
Acum va las ca merg pe la sora-mea sa vad ce fac prichindeii.
Pupici la toata gasca
mephala30 spune:
Buna dimineata.
Profit ca au plecat baietii in plimbare, sa caste gura la animale (caini, pesti, pisici, porumbei, iepuri), si va scriu cateva randuri.
Ma simt bine si sper sa reintre totul in cotidian. Sunt bucuroasa ca am slabit putin, mi-am cumparat o pereche de pantaloni nr.28 si daca mai scap de 2 kg intru si in 27. N-am pus gura pe dulce de la 1 oct, Doamne ajuta sa ma tina cat mai mult. Aseara le-am copt baietilor fursecuri, le-am dat prin cioco topita si fulgi de cocos, tot ieri le-am pregatit pizza si paine coapta; n-am pus gura pe nimic. Am strugurii mei (cu bobite mari si dulci) care imi astampara toate poftele.
Delia, am invitat-o pe soacra la noi si bine am facut. Se ia cu nepotii si mai uita de necaz. De maine va reincepe serviciul, e important sa fie cat mai mult timp ocupata cu ceva.
Azi o sa-mi pregatesc temele pe maine, poate imi va ramane timp si pentru un film.
Felicitari pentru abdomene, .
Tumpi, condoleante si voua. O saptamana usoara!
Yubi, cum se simte fetita? Ma gandesc la voi.
Zuzi, ce d-soara frumusica ai, !
sarbatoritelor de ieri: Gabriela, Hopes, Olo, Mik, Tzuni.
Daniela, vizionare placuta si mult spor cu proiectele!
Happy, am zambit citind despre scrisoarea ta. Multumim pentru bunele intentii.
Ruxi, imi place ca esti activa, perseverenta, imi plac meniurile tale, tine-o tot asa, esti pe drumul bun .
revin
Carmen cu Iustin si Teodor
mephala30 spune:
Tzuni, ...bine ca n-aveai blugi cu talia joasa...
Vio, Sabina, va multumesc.
Gabi, cum ti-a iesit prajitura? Ceva poze de ieri ne arati?
Eftimie, sanatate si sa topai cat mai mult, :).
Carmen cu Iustin si Teodor
roxana1974 spune:
SALUTARE DRAGELOR
Eu m-am trezit si azi, de dimi, la 7 jumate, am baut cafelutza, recunosc singura, Nasty nu m-a lasat la terminal, se uita la ceva documentare si am ales atunci sa citesc...asa imi savurez eu cafelutza in we, ori aici, ori citind
...in rest..eu cu obsesiile mele, iar imi canta Armin asta cu Sharon melodia ucigatoare si ma otravesc incet, incet...nu ma pot opri...
azi am fost la dupa care am intrat la piscina si am innotat ceva si m-am stretching-uit in apa, a fost super...am venit acasa si am mancat supa de praz, painica cu ceapa si ciocolata...un pic...
Daniela draga sa ne urmarim dar! insa habar nu am care din noi are cel mai haotic program, puii mei, eu nici nu fac nimic pentru asta, cred ca sotul meu s-a resemnat...
Sabinuta multumesc pentru gandurile bune! Io nu-ti dau bice, ca te stiu fata desteapta si odata ce-ti pui in gand asa, bine, ne dai clasa la faza cu organizarea, doar sa reusesti sa te pui pe traiectorie, zi ca nu-i asa!?
Delia, Tzuni
Delia, azi la sala s-a dezbracat antrenoarea de la bicla,moama si avea un abdomen de m-o spart..si avea pierce in buric, am murit ce mi-a placut!!! Cred ca asta imi lipseste ca sa incep sa slabesc iar, sa ajung la tinta propusa...deocamdata cu chinuri reusesc doar sa ma mentin...
Carmen E, multumesc de ganduri! si eu iti doresc putere si numai bine!
Happy frumoasa intamplarea cu scrisorica!
Vikingo, pe unde esti? Ce mai faci?
Eu dragelor sunt un pic necajita, mi se umfla gleznele seara si simt ca retin apa si vreau sa zic ca nu mananc sarat, nu mananc saratele sau crackers sau ceva de genul asta...nici macar nu pun sare in plus in mancare...nu stiu ce sa zic, singura chestie diferita e efortul sporit, la alergat si la sala, o fi de la efort? Refuz sa cred ca sportul imi face rau! Sfaturi, please!!
Roxa