Aspirante cu vechime "medie" (15)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Io fusai pan' la doftoru de familion sa-mi iau trimiterea pt luni la Fundeni. Da misun p'acilea ca injineru e la munci. Si oricum cateva zile n-am treaba () cu el

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mamica de INGERAS in ceruri
Visand la o minune

Mergi la inceput

Si daca tot m-ati intrebat servesc niste

Si de luni va rog sa nu ma mai ispititi ca intru la regim sa ma fac biscuite-n dunga. Ca acum sunt ceva de genu ... desi dupa nascare eram slim fit . Asta in case you were wondering Am reusit in doua luni si ceva sa pun vreo 8 kile pe mine

Da cred ca singura pe aici la fel ca arde

Deja snt varza si cred ca fac conversatie cu mine insami.

POZNICI CU NOI

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Visand la o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

FELICITARI ,GABITZA pt bebele mic ! BINE AI VENIT PE LUME BEBE DENIS! ...sa va traiasca bebelasul si sa va umple viata de bucurie si fericire atat tie cat si sotiorului tau..tie iti doresc refacere rapida,laptic mult si bebele sa fie un mancacios si fara colici ! ..ma bucur mult pt voi! asteptam pozici cand te vei reface!
moni ce faci iubita te drunkuiesti veau si io da niste suc hihi si esti la dieta? sa ajungi repede la kg propuse sa fii sexy

Anca..
11+

Mergi la inceput

Shecshi Mahmah o sa fiu

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CrisaS spune:

La multi ani tuturor GABRIELELOR MIHAELELOR MIHAITILOR GABITILOR..si asa mai departe!!!!!!
Sanatate multa!!
Gabitza noastra a primit cel mai frumos cadou..de Mihail si Gvril..
Sper ca si cealalta Gaboasa...sa primeasca unul..(in burta!!)
LA MUTI ANI!!!

http://tt.lilypie.com/0rn2m4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arde2010 spune:

Neata si io pe aci!!!
La multi ani tuturor si un BUN VENIT PE LUME pentru bebele Gabitzei!!!

Lili

Mergi la inceput

E cineva????????????

Lili

Mergi la inceput

Ok. Ma duc la tivi.

Lili

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

salut fetele!
LA MULTI ANI! celor care poarta numele de Mihai,Mihaela,Gabriela ,multa sanatate,fericire si tot ce va doriti sa se implineasca!
arde..ce faci mama?

Anca..
11+

Mergi la inceput

Io mi's pacilea de pe a 8 jumate ca n-am somn de la durerile de burta Zici ca nasc, asa ma doare . UItasem cum e

POZNICI CU NOI

Visand la o minune
Ticker2

Mergi la inceput